- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
m.jeno #18614 üzenetére
A Save-ben lévő poi_visiblities.txt fájlhoz tartozik egy pontosan ugyanakkor keletkező CKS kiterjesztésű bináris fájl is. Nem értek hozzá, de bizonyosan összefüggnek egymással. Amikor megpróbáltam néhány dolgot átírni a poi_visiblities.txt-ben, akkor a navi program alapbeállítással indult, azaz nem fogadta el a változtatásaimat.
Sajnos ahogy korábban írtam az én programom - feltételezhetően a gyári portolás miatt - nem tartalmazza a láthatósági távolság beállításának lehetőségét. Pontosan innen indult az egyéb lehetőségek keresése. Mivel a normális módon nincs lehetőségem a módosításokra, csak az alapbeállításokban próbálhatok meg más értékeket beírni. A gond az hogy egyelőre csak - valószínűleg egyébként megalapozott - feltételezések vannak a két számérték jelentéséről.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest