- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
A PAT = Performance Acceleration Technology, javítja a memóriaelérést (i875 és újabb Intel chipsetek ficsőre). Hozzávetőlegesen 1000MB/s-mal növeli az olvasási sebességet, 500MB/s-mal az írásit, 20-30ns-mal csökkenti a késleltetést (nálam legalábbis kb. ez jött ki). Egyébként az időm legnagyobb részében Budapesten vagyok, ha az könnyebben elérhető számodra (Veszprémnél biztos jobb
).
-
Goose-T
veterán
Igazad van, sima Neo-t néztem a Neo2-es alaplap helyett.
Így már más a leányzó fekvése. Szóval: a gép extrahalk, mivel Northwood a proci, így nem termel sok hőt és nem zabál sok áramot. A Zalman le van szabályozva BIOS-ból 1900rpm-re, csak akkor megy fel 2400-ra, ha a proci hőmérséklete meghaladja az 55 fokot. Ilyenre legutóbb nyáron volt példa, mostanában terhelten is tartósan 55 fok alatt marad, idle állapotban 40-42 fok körül van. Az alaplapon passzív Revoltec borda van, minden gond nélkül viszi. Ennyit a gép zajáról. Húzni nem szoktam, inkább kihasználom a PAT-ot, a memória 2-3-3-6-on megy, 68ns a késleltetése így, ami már A64-közeli eredmény.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged