Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
Szia, Én Poco X3 ról váltottam és elég fura volt. Tegnap még szenvedtem vele illetve vannak dolgok amiket nem értek(értesítés animáció be van kapcsolva és nem villog... AoD miatt?, AI beállítások hada, váltakozó háttérképp nem működik, bal felül nem tudom az órát eltüntetni ha már kiraktam az asztalra, lehet én vagyon a balfa de X3-on könnyebb volt beállítani). Csengő hangot mire sikerült beállítanom na az is elég bonyolult volt nekem.
De számomra meg felel, főleg hogy én elég olcsón jutottam hozzá. -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, ma meg jött a teló, szép és jó stb.
Viszont láttam hogy van más eszköz töltési lehetőség vezeték mentesen, kipróbáltuk egy 16 proval 2p így töltötte.gondolom valami szoftveres bug, de próbálta más is ezt a funkciót akinek esetleg van már?
-
monchichi20
aktív tag
Hát aki gondolja megnézheti spanyol amazonon is mert ott van 15% kupon ha prime ra elöfizetsz ami 30 napig ingyenes.
pl: ultra 16/512 750-15% -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, végre sikerült nekem is gyorsan leadni a rendelést egy 16/512 es feketére (állandóan elfogyott...), mindig csak az a undorító sárga szín volt az amazonon
A tok az ma jött meg hozzá a szállításra 15. írnak, de a tapasztalatom az hogy hamarabb megjön ha nem több terméket rendelek meg.
Szóval a X3 még 2 hétig hűen fog szolgálni ha addig benem szarik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Reklámblokkolók topikja
- Nyaralás topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest