- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
joysefke
veterán
igen ezzel a lappal énis találkoztam, bár szerintem nincsen köze az én problémámhoz...
szerintem az IE nek van valami ''adatbázisa'' hogy milyen kiterjesztésű lapokat kell keresnie. html, php, aspx, jsp, stb... és hogy ezekkel mit kell csinálnia, ahhoz hogy megjelenjen a weblap.
na szerintem ez van elkurva, valami program onhatalmuan atalitota, lecserélt egy dll-t, ilyesmi -
joysefke
veterán
Hali!
Explorerem (IE6+sp) nem jelenít meg bizonyos weboldalakat, hibauzenet nuku, csak az ures oldal.
Ha a weblap kiterjesztése index.html, akkor megtalálja, nem kell a linkben bennelegyen a kiterjesztés.
de ha nem html, hanem mondjuk .aspx, avgy jsp akkor azt nem ismeri föl...
be kell írnom a címsorba az oldal nevét kiterjesztéssel... és akkor megjeleníti.
mi lehet a probléma? (ja és ez csak mostanában jelentkezett)
NEM FOGOK MÁS BROWSERT FELRAKNI, a jelenlegit akarom megjavítani...
ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest