- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Tudom hogy nem ez volt az eredeti kérdés, mégis csatlakonék #3-ben leírtakhoz.. Miért kell IE-t használni ha nyilvánvaló hogy szar? Miért nem tűnik fel senkinek, hogy ha a progi önálló életre kel, és nem tudjuk sehogy sem úgy beállítani ahogyan mi szeretnénk, akkor ott vmi nagyon nagy gáz van, arról nem is beszélve hogy valaki rá kell hogy vegye arra hogy mást csináljon mint amit szeretnénk, és ilymódon esteleg sokkal csúnyább dolgokra is rávehető IE... Én kb 3 éve Netscape-et használok, és nem nagyon van olyan oldal ami ne menne vele, ha meg mégis véletlenül találok egy iylet, akkor arra a 2 percre elindítom IE-t. Nemértem miért ragaszkodik mindenki egy ilyen gyenge böngészőhöz.. egyik haveromat most sikerült rávennem IE után próbálja ki Mozillát.. azóta sem használj az IE-t.. az első reakciója az volt: ''Szerintem titokban még Bill Gates is Mozillát használ IE helyett''... szóval szerintem egy próbát megér..
Aktív témák
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest