- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
salazol
őstag
Nem, az IE biztonsági beállításaiban.
Az igaz, hogy nem egyenként tiltogattam a dolgokat, hanem felhúztam a csúszkát magasra, ezzel az activeX meg minden egyéb tiltvavan.
Hozzá kell tennem, úgy böngészek általában, hogy az IE be van állítva egyéni szinten minden tiltásra, csak a fájlletöltés engedélyezett, kukik is tiltva, ezzel látogatom a rizikós oldalakat. A mozilla alapon van, ezzel böngészek ''normál'' oldalakon, pl. prohardver. -
salazol
őstag
A Norton Internet Security tudja tiltani a Javát, webhelyenként különböző tiltásokkal és engedélyezésekkel. Nem tudom pontosan, hogy mire kell kattintani, hogy a beállításokhoz juss, mert nekem nincs pénzem erre a szoftverre. Amikor még AtGuard volt a neve, akkor próbálgattam, aztán 30 nap elteltével töröltem.
Az IE biztonsági beállításait megnézted?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest