Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
salmiakki
tag
Hali,
Van egy IBM NetVista gépem, ami már legalább 10 éves. az lenne vele a probléma, hogy bekapcsolom, felpörög rendesen minden, de nincs kép.
Integrált videókártyára van ugye kötve, PCIE 16x slot nincs is az alaplapon.
Megnéztem más RAM-al, más monitorral, megnéztem, hogy jól van-e benne a processzor, reseteltem a BIOS-t, de semmi. Merevlemez pörög, szóval a gép maga fut, csak nincs kép.
Az alaplap jobb.felső sarkában világít egy narancssárga LED, nem tudom mit jelenthet, de talán van hozzá köze.Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest