- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Meg tudnátok erősíteni benne, hogy a T430-hoz kapott 320gigas merevlemez 1.25"-es? Időközben kivarazsoltam a gépből és most vennék hozzá külső házat de nem tudom milyen méretű kéne :-( üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Most egy T430-am van 4GB rammal.
1: vennek bele 8gb ramot pluszban
2: vennek bele egy ssd-t.Mire kell figyelnem vasarlasnal? Illetve jol tudom, hogy az SSD-nek van + hely? Tehat nem kell a hdd, vagy odd helyere tennem?!
Koszi
-
Jim-Y
veterán
Az gondolom nem normális ha a laptop töltö cicereg, ilyen magas frekvencián/hangon zúgbúg. Alig meghallható, de már napok óta néha (nagy csöndben) hallom hogy valami zaj van, de eddig nem jöttem rá hogy mi, de most odahajoltam a töltőhöz 2 centire és hallom, hogy hangot ad. Kb olyan hang, mikor egy szénsavas üditő pezseg. Amúgy tölt szépen meg minden, de gondolom ez nem normális ?! :/
megj: az AC Adapterről van szó, nem arról ami a laposban van.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ide is felteszem a kerdesem hatha van itt valaki aki mar ezt vegig jarta: [link]
Vagy akar ugy is feltehetnem a kerdest, hogy milyen adapter kell nekem ha a T430-at ossze akarom kotni egz Dell U2311H/val amihez DVI-D single linkes DVI kabelt adtak?
-
Jim-Y
veterán
Csak érdeklődés képpen.
T430-am van, nemrég vettem, majd ha fejleszteni szeretnék benne, akkor:
-támogatja az mSATA ssd-ket?
- egy világítós billentyűzet mennyibe kerül kb?
- az odd helyére bármilyen odd caddy kerülhet?üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Szeretnek ajandekba venni egyik ismerosomnek 4gb ramot a meglevo 4 gigaja melle. Thinkpad edge e320 modellje van. Szeretnem kideriteni hogy milyen rammal szereltek hogy ahhoz passzolot vegyek. Parts lookup azert nem jatszik mert az s/n szamot nem tudom. Nem tudjatok esetleg hogy milyen ramot vegyek? udv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
200K forint alatt be lehet szerezni újonnan normális ThinkPadet? L400, vagy Edge? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged