Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
longwild
üzenetére
Nem tehetségtelenség kérdése, hanem egy notirol kerdeztem, amirol a kollega meg a hirdetes megjelenese utan bő 1 órával is "kritikusan" nyilatkozott.
Én nyilatkozhatok "kritikusan". Tekintve, hogy van hozzá új kijelzőm, új gyári akksim és billzetem valamint keretem és fedlapom is ha kéne. Szólj ha neked is van és tudod mit honnan érdemes rendelni és akkor én is azt mondom vegyél szépséghibás notikat.
Majd egy esti hozzászólása alapján megvette a felkerülés után 7 perccel - lényegében.
Elég jól követed az eseményeket igen.
Akkor a f**szért nem szól, hogy már lecsapott rá ne is gondolkodjak rajta.
Na ne már én legyek az ügyeletes baromarc, hogy nem jelentem be neked mit veszek aprón és mit nem. Azért ez elég kemény, de ezentúl mindenről küldöm a linket és az időpontot amikor megvettem. Az eladón múlt, hogy eladja nekem, később lett 100%, ne viccelj már.
Szóval ez nem tehetségtelenség kérdése, hanem... mindenki gondol amit akar.
Hanem mi? Kérlek fejtsd ki, annyira érdekelne. Mindenkinek a qrva anyját aki vásárol aprón, az eladó viszont nem jegelt neki neked mégis kéne? Érdekes, pedig elviekben te sem 2 hete vagy a helyi bazárban.
A témához: a kijelző olyan amilyen, az értékcsökkentként esetleg valahogy gariba majd elkerül más baja valszeg nem lesz. Ha lesz nem érint van forrás panelre. A bezel cserés. Ha bármi más van az is. Ez ilyen játék, vagy buksz vagy nyersz.
-
Tikakukac
titán
válasz
longwild
üzenetére
A 7k-s akksi az olyan dolog, hogy adok én neked 7k-ért 100%-os akksit. Csak néha lekapcsol vele a gép. Én konkrétan ezt be is buktam most elég rendesen. Kollega is megérdemelne 1-2 szót aki ezt tudta mikor eladta csak baromi gyorsan kellett gép akkut nem teszteltem napokig. Ennyit erről.
-
-
Francia91
veterán
válasz
longwild
üzenetére
Valószínűleg nem Lenovo FRU-s WLAN kártyát dobtál a gépbe
1. megoldás: Keresel egy T400 kompatibilis Lenovo FRU-s kártyát, és kicseréled arra
2. megoldás: Whitelist mentes modBIOS-t keresel (pl innen, ha a BIOS-od verziószáma egyezik a kommentben lévővel, akkor ez jó is a Tiédhez), és felflasheled a T400-asodra, eztán bármilyen kártyát kezelni fog gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40.000
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)