- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
newmoonlight
senior tag
válasz
MrSealRD #87162 üzenetére
Szerintem nehéz általános érvényű megállapításokat tenni. Az én gépemen például soha nem fog elrepedni a palmrest, mert vigyázok rá, mint a hímes tojásra, meg melegedni sem fog, mert semmi olyanra nem használom, ami forralná az agyát. Ellenben kurvára zavar pl. az a gagyi hangerő-szabályozó gomb, amit alig találok meg a sötétben. Ez viszont (mivel nem olvastam róla sehol) rajtam kívül nem izgat senkit. A 420 vs.430 polémia kapcsán meg -ha a logika mentén haladunk- csak nem akkora balfasz a Lenovo, hogy olyan konstrukciós hibákat, amelyek (ilyen darabszámoknál) nem jelentéktelen (garanciális) javítási költségeket eredeztetnek, egy típusváltásnál ne javítanának ki 1-2 merevítőbordával vagy egy fél centivel odébb tervezett csavarral. De -sokadszorra mondom- nem értek hozzá, én építész vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest