Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
qnadam
üzenetére
Kértél róla pöcsétes papírt amit hivatalos szerviz aláírt? Ha nem, akkor azért annyira ne legyél nyugodt
Életben nem hallottam olyat, hogy szerviz azt mondja cseréld koma, mert az úgy megy
mindenesetre eredeti panelt megtartanám. Gar bővítés sztem nem feltétlen éri meg, bár ártól függ amúgy.Tikakukac Egyre gondoltunk

-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam
üzenetére
Nem mondom, hogy ha megkérdezel 2 másik szervizt akkor nem mondanak mást...de mondom.
Samsung, Dell, HP. Ezekről konkrétan vannak felvételek és emailek is, hogy 2 szerviznek felrakva ugyanazt a kérdést, hogy milyen garit mi von meg és miért teljesen mást válaszolnak. Tudok olyat, ahol 2 héten belül 3 ember 3 más infót adott le.
Szóval nyugtával a napot, írásos pecsétes papírt kérj ki, ha megvan utána van esélyed lobogtatni. Addig meg marad a remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kompakt vízhűtés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Discord
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- E-roller topik
- Windows 11
- Arc Raiders
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Életben nem hallottam olyat, hogy szerviz azt mondja cseréld koma, mert az úgy megy
mindenesetre eredeti panelt megtartanám. Gar bővítés sztem nem feltétlen éri meg, bár ártól függ amúgy.