Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt734
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem szidom a Lenovo-t, hogy nem támogatják már a 7 éves gépemet. Csak azon gondolkoztam el, hogy:
1. megvan a lehetőség rá, hogy ingyen frissíts a legújabb operációs rendszerre,
2. a MS nagyon tolja a Win10 szekerét (pl. -ha jól értettem- ha a SoundBlaster nem ír megfelelő driver-t az Audigy hangkártyákhoz, akkor az MS megírja), vagyis azt üzenik, válts,
3. ha kapok egy használható (!) gépet a legfrissebb operációs rendszerrel ingyen, legálisan, akkor miért ne?Mind az AC-t, mind a PM-et használom, bár szerintem mindkettő nélkül meglennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest