- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Yettel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #33190 üzenetére
Hűtése jó, bár a benne levő hw-ek miatt hajlamos melegedésre, de nem melegszik túl és egyébként se a gép hibája a hw ami benne van. Na meg T500 ventivel ezt is hangtalanná lehet tenni. Átlag felhasználásra jó a hw, ennyi a lényeg. Vászont a csatlakozók jó helyen vannak, nekem nagyon bejön az oldschool 4:3 képarány elvonatkoztatva attól hogy ips-e vagy sem. Bill alátámasztás is profi. Valahogy ennél a gépnél minden a helyén van, nyilván nem véletlenül mondják sok helyen rá az etalon szót. Minap rátévedtem egy ph-s T60 cikkre, nekem abból is az jött le hogy a lenovo égisze alatt készült, de még "régi" koncepció alapján. A lenovo jelentésére meg egyik ph tag adta meg a választ, 1ébként nem tudtam hogy van jelentése
Aki esetleg nem tudná le-novo, legenda új alapokon.
kb. Lényeg a lényeg, az utána levő modellekben sok minden nem tetszik, és nem az újabb 16:10-es képarányról van szó, az még beleférne. Hiába nagyon jó gép pl a T400 is, jó hw-rel, de egyszerűen azt a feelinget nem hozza mint a T60...nálam legalábbisRészemről nem kevés pénzt lennék hajlandó kiadni egy ugyanilyen gépért, csak mai hw-rel, de úgy gondolom sokan vagyunk ezzel
4-5GB ram nekem miatt a böngészők miatt kell. Most 2GB van, kikapcsolt pagefile mellett a google már pár yt-s oldal után összeomlik sajnos, pedig nálam 15-20 oldal a standard3GB rammal úgy rémlik már jó volt pagefile nélkül is.
BalazsKKa67j: Röviden: A 2504-en van dvi&spdif, a 2505-ön ezek nincsenek.
Jut eszembe van egy eladó IBM logo-s dokkom, kulcsai is megvannakkell vkinek pü
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest