Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz Danubius L #119957 üzenetére

Kizárólag azért veszik a gyengébbet, mert olcsóbb. Még ha terepre is kell akkor is az olcsóbb lesz véve (ezért voltak még HDD-s opciók is pár éve). Én direkt LP-vel rendeltem a gépeinket, mert tudom, hogy mekkora különbséget jelent, és szerencsére megtehettem. Többször megjegyezte a user, ha gyengébb gépet kapott cserének, számít. Ez különösen igaz ha Privacy screennel van a kijelző sokszor használva, ami extrában visszaveszi a fényerőt.

Jelenleg mind Dell mind HP jelentősen jobb minőségű alap FHD kifejezőket kínál a modelljeiben, nyilván drágábban. A Lenovo jelenleg úgy tud olcsóbb lenni, hogy a alapmodellnek olyat kínál, amiben jelentősen olcsóbb a kijelző, és egy olyan komponensen spórol, ami legtöbb usert nem érdekli.
    Lenovo modelleknél is ott az OLED és 500nit DolbyVision opció, de a kutya nem veszi, sokszor még régiónként van, hogy hónapokig nem is elérhető opcióként. Az más kérdés, hogy a honlapjuk egy akkora hulladék lett az utóbbi pár évben, hogy a szerencsétlen salesesnél kellett leadjam a rendelést telefonon, agyrém.

Privacy Guard mint írtam, nem jó semmire csak, hogy szenvedjen a user, tesztnek vettem 1 gépet azzal, de nagyon nem éri meg. Viszont a SureView lényegesen jobb és talán olyasmi aminek már van értelme, még minding messze van egy 3M Gold-tól, de már azt mondanám, hogy használható.
    Személy szerint eléggé sajnálom, hogy nem működnek, mert sokkal jobb ROI-ja lenne mint állandóan privacy screen-t venni, amit folyamatosan elhagynak vagy tönkretesznek. :(

Új hozzászólás Aktív témák