- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Androidos fejlesztésnél már határeset volt, de csak mert virtualizált telefonokkal toltam, azokkal meg gyorsan elfogy a 16GB ram. Gondolkodtam anno a w530-ason is a 32GB ram miatt, de végül maradtam ennél. Az utóbbi években meg nem mobilfejlesztést tolok, bőven jó a gép a mostani feladatokra. Lokális fordítás nem vészes, amúgy sem optimalizált több szálra a buildrendszer ennél most (legacy projektek). Nameg a nagyobb rendszereknél nem a helyi gépen fut a környzetet, max próba buildet csinálok lokálban. Remote debugginggal nézem a távoli környzeteket, jobb esetben jobok készítik a buildeket és környezeteket a szervereken.
A munkahelyi dell vostroktól meg nem vagyok elragadtatva (se dokkolás, se több monitor, fhd-re korlátozott hdmi)
De amúgy az tényleg durva, hogy 10 éves lesz lassan a gép és még teljesen jó. Látszik, hogy évekig nem volt igazi teljesítménynövekedés nyers cpu erőben. Csak plusz utasításkészlet kapcsán és multimédiás dolgokban voltak jobbak. Talán 10-11 generációnál kezdenek már elhúzni tényleg. Szóval még 1-2 év talán benne van, hátha kijön valami jó gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest