- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szajo #113864 üzenetére
Biza. Főleg a kontextusában.
Nézd meg pl, a 14"-esekbe milyen kijelzők mentek akkoriban, máig mémek forrása hogy 1 fokot fordítasz rajta és egy egész új színélményben lehet részed.Illetve színek nincsenek, de homályok.
Vagy az X-ekbe, olyan ghostingot toltak a kijelzők hogy elváltottál egy Total Commanderről egy szürke weblapra, és percekig nézhetted a TC körvonalait.(Volt ilyenem is, őszintén ennek ellenére is szerettem a gépet).
És akkor egy Fullhd wide gamut panelről ami ugyan a konkurenciától sok tekintetben elmaradt, de TP-ben a Flexik óta a legjobb motyó volt, értelmezhető színekkel, feketével, betekintési szögekkel, fényerővel, akarják egyesek megmagyarázni hogy hát az bizony fos.
Na lol már.Tika: Őszintén, nekem nagyon nehezemre esik elhinni ezeket a sztorikat, és rengeteg sztorid volt már, amit én személy szerint nem tudtam megenni mint valóság, pedig hát én is túl vagyok ezen-azon, ha IT-ról van szó, és hát a közeg sem ismeretlen, vágom milyen meredek dolgok mennek a szervizben is.
Hogy a W520-at 530-at a kijelzője miatt valaha visszahordták volna, ne haragudj, de nekem ez már hatványozottan erős.Alapvetően imádsz dramatizálni és túlozni bármiről is legyen szó, kicsit olyan vagy, mint anyám, és ezzel a típussal már nagyon óvatos vagyok.
Tényleg ne vedd magadra, csak nekem egy ideje ez az impresszióm alakult ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Autós topik
- Hardcore café
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Óvodások homokozója
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest