Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Szajo #113864 üzenetére

Biza. Főleg a kontextusában.
    Nézd meg pl, a 14"-esekbe milyen kijelzők mentek akkoriban, máig mémek forrása hogy 1 fokot fordítasz rajta és egy egész új színélményben lehet részed. :DDD Illetve színek nincsenek, de homályok.
    Vagy az X-ekbe, olyan ghostingot toltak a kijelzők hogy elváltottál egy Total Commanderről egy szürke weblapra, és percekig nézhetted a TC körvonalait. :)) (Volt ilyenem is, őszintén ennek ellenére is szerettem a gépet).
    És akkor egy Fullhd wide gamut panelről ami ugyan a konkurenciától sok tekintetben elmaradt, de TP-ben a Flexik óta a legjobb motyó volt, értelmezhető színekkel, feketével, betekintési szögekkel, fényerővel, akarják egyesek megmagyarázni hogy hát az bizony fos.
    Na lol már.

Tika: Őszintén, nekem nagyon nehezemre esik elhinni ezeket a sztorikat, és rengeteg sztorid volt már, amit én személy szerint nem tudtam megenni mint valóság, pedig hát én is túl vagyok ezen-azon, ha IT-ról van szó, és hát a közeg sem ismeretlen, vágom milyen meredek dolgok mennek a szervizben is. :B
    Hogy a W520-at 530-at a kijelzője miatt valaha visszahordták volna, ne haragudj, de nekem ez már hatványozottan erős. :D

Alapvetően imádsz dramatizálni és túlozni bármiről is legyen szó, kicsit olyan vagy, mint anyám, és ezzel a típussal már nagyon óvatos vagyok.
    Tényleg ne vedd magadra, csak nekem egy ideje ez az impresszióm alakult ki.

Új hozzászólás Aktív témák