- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
peti_s #107910 üzenetére
Nagy újdonság nincs, én felesben értékesítettem is sok-sok-sok éven át, talán merhetek kijelenteni dolgokat a vásárlóközönséggel meg úgy általában a dologgal kapcsolatban.
A titok az emberi butaság, a hozzá nem értés/akarás, bizalmatlanság és persze az én fingok bele először érzés. Az emberek elvárják, hogy az ő koordináta rendszerükben nézett sok pénzből villanjon valami. Alapból nincs pénzügyi érzéke a népnek idehaza, de amit tud és általában rosszul, azt ő szentül védi. Nem sikerül összerakniuk bármennyi idő beleölése után sem, hogy nem a pesti peremkerületi panel vagy épp a zsákfaluban idénymunkázott fizuból félretolt pénzösszeg az, amit ha a csillogós boltban elvernek már kapnak valamit, ami jó is lesz. Meg, hogy ez az összeg 10 éve kiadott valamit, de ma már nem.
Tudják a gyártók is, hogy mi kell a népnek, parasztvakítások legyenek, jó ár és csók. Hello Intel-MS Atom és Win7 starter. Ugye emlékszünk, netbook korszak
Boltban gépet eladni azzal, hogy ez tartós lesz... hagyjuk már, kiröhögnek, hát olyan ez is, mint mellette kétszer annyiért, de mennyivel olcsóbb onnan nézve, meg fehér is. És már megy is a számla kifele.Ennél eggyel rosszabb, amikor tényleg látszik, hogy a csapatnak lövése nincs témáról, egy keresztkérdéssel padlón van a srác "aki ért hozzá" és megy az okoskodás, hogy hát ne mondjál már nekünk ilyet. Na ez mindig agyrém. A létező legrosszabb pedig a nulla rálátásos önigazolásos, amiből szerintem főleg mióta az internet kinyílt a legtöbb van. Igaz, hogy látott 5 laptopot életében, ebből 2-t meg is érintett, de hát micsoda gépállatot vett 120k-ból.
Krájzisz is hasít, olyan gépelni rajta, mint az álom, cicás gifet is tud 2-t egyszerre, tökéletes. És hirdeti. Ha valaki megszólja, indul a botrány, hogy hogyan merem én megszólni az ő tuti vételét. De mikor esik szét, baja van, akkor csigaházból suttog, hogy jahj, hát potyognak a gombok. Igen. Elmondtam, hogy az előzőn is potyogott, ez ugyanaz a klavi, ezen is fog, ne vedd meg. Megvetted. Billzet csere topcase kombóval van, csak gyáriban, anyag 50k meg a szerelés. Ott volt a Vostro, de neked nem. Mondtam, hogy ennyiből 2 fasza Latitude van használtban, de nem. Akkor ez van, most vonyítsd akkor, mekkora lángész vagy este 10-kor a Csepeli 10 emeletes tetejéről.Ha még mindig, főleg a mostani válság (és gyerekek, ez akkora lesz, hogy a törikönyvek is írnak pár oldalt róla) idején is szájkarate van ezzel a témával, akkor tényleg el kell engedni az egészet. Én még egy évet aktívkodom és utána hagyom a dolgot. Lőttek az egésznek.
Bocs az OFF-ért, de ki akart már jönni belőlem egy ideje.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
peti_s #107910 üzenetére
Szerintem pont notebook eseten van jo indok ragaszkodni az ujhoz. Kopik, karcoljak, odautik, leejtik, ralepnek, beleontenek valamit veletlenul, vagy letakarjak a szellozonyillasokat, mert agyban, agyon hasznaljak es nem mindegyik dolog derul ki vasarlaskor. Sok notinak alul van tervezve a hutese, amitol gyorsabban oregszik. A garanciaja is gyakran kevesebb mint amennyit a desktop komponensekre adnak.
Volt mar tobbfele Asus, MSI, Apple gepem, ket cegnel ketfajta Thinkpad (egyik meg a Lenovo korszak elott) Kiemelkedo user experience-t csak a Macbook Air adott, de ez nem fair osszehasonlitas, mert a gepek egy reszeben meg HDD volt, masreszt az OS X nagyon sokat hozzatesz az elmenyhez a Windowsal szemben, ami nem a noti "hibaja"-.
Elfogultsagom a mai napig csak a Mac/Mac OS fele van, csak mar nem birom az araikat...meg az egyre fapadosabb megoldasaikat. (lassan nulla darab port, gagyi throttlingolo hutes szinte minden gepukben)
Most sincs brand/szeria preferenciam a kovetkezo gepre. Lehet valami "olcsobb" Thinkpad, vagy Probook, de lehet consumerebb kategoria is, Ideapad, X360 Envy, sot akar Huawie vagy Honor, Xiaomi is, ha csoda torenik meg Apple is lehet. Egyedul talan az Acert kerulom, azt sem sajat tapasztalatbol, csak review-k alapjan. Hasznalt notit viszont nem vennek.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
peti_s #107910 üzenetére
Ezzel a van ~100k-m laptopra, de mindenképpen új legyen mentalitással van szerintem a baj, de mint látszik van rá igény.
Azért a 100K-s laptop dobozára sincs ráírva, hogy vigyázat, alacsony minőség, rossz hűtés, throttling.
Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy a vásárlóktól nem elvárható, hogy tech guruk legyenek, és inkább nagyobb probléma, hogy a szétmarketingelt 100K-s laptop sunyi módon többet ígér mint amennyit kínál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged