Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz peti_s #107910 üzenetére

    Szerintem pont notebook eseten van jo indok ragaszkodni az ujhoz. Kopik, karcoljak, odautik, leejtik, ralepnek, beleontenek valamit veletlenul, vagy letakarjak a szellozonyillasokat, mert agyban, agyon hasznaljak es nem mindegyik dolog derul ki vasarlaskor. Sok notinak alul van tervezve a hutese, amitol gyorsabban oregszik. A garanciaja is gyakran kevesebb mint amennyit a desktop komponensekre adnak.

    Volt mar tobbfele Asus, MSI, Apple gepem, ket cegnel ketfajta Thinkpad (egyik meg a Lenovo korszak elott) Kiemelkedo user experience-t csak a Macbook Air adott, de ez nem fair osszehasonlitas, mert a gepek egy reszeben meg HDD volt, masreszt az OS X nagyon sokat hozzatesz az elmenyhez a Windowsal szemben, ami nem a noti "hibaja"-.

    Elfogultsagom a mai napig csak a Mac/Mac OS fele van, csak mar nem birom az araikat...meg az egyre fapadosabb megoldasaikat. (lassan nulla darab port, gagyi throttlingolo hutes szinte minden gepukben)

    Most sincs brand/szeria preferenciam a kovetkezo gepre. Lehet valami "olcsobb" Thinkpad, vagy Probook, de lehet consumerebb kategoria is, Ideapad, X360 Envy, sot akar Huawie vagy Honor, Xiaomi is, ha csoda torenik meg Apple is lehet. Egyedul talan az Acert kerulom, azt sem sajat tapasztalatbol, csak review-k alapjan. Hasznalt notit viszont nem vennek.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák