- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Lehet valami garanciális dolog miatt nem ő szeretné cserélni. Legalább is erre jutottam, azért sem pedzegettem.
Jut eszembe, nekem féléve áll a világitós UK billzet a fiókban, mert a francia kicsit taszít
. Egyszerűen atomjaira kell hozzá szétszedni az x250-et és 30 percnél rövidebb youtube video nincs is hozzá, ha van is az csalás, mert gyorsított. Azt lehet már profi(bb)ra bíznám, mert az ssd-t még bővítettem m2-re isl meg cseréltem is. Valakinek tapasztalat ebben van esetleg hogy inkább bízzam-e inkább egy cégre, mert pld nagyon sok mindent el tudok cseszni össze/szétszerelésnél?T440 nél is gondolom a kisebb, 2242-es méretü SSD kell. Én csak egy kis win10et akartam a szakdoga miatt, úgyhogy féléve vettem 7400 ért egy ilyet. Látom azóta feljebb ment sajnos.
Olcsó alkatrészért én UKból szoktam ebayről rendelni dolgokat. Hamar megjön és mondjuk vámot se raknak rá (pld kijelző) belehet nyomni az EU-s szűrőt. Őszintén most visszavettem a rendelgetésből egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Egyszerűen atomjaira kell hozzá szétszedni az x250-et és 30 percnél rövidebb youtube video nincs is hozzá, ha van is az csalás, mert gyorsított. Azt lehet már profi(bb)ra bíznám, mert az ssd-t még bővítettem m2-re isl meg cseréltem is. Valakinek tapasztalat ebben van esetleg hogy inkább bízzam-e inkább egy cégre, mert pld nagyon sok mindent el tudok cseszni össze/szétszerelésnél?