Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarzoltan
tag
válasz
vicze
üzenetére
franc tudja, itthon tp van, melóban tp van, anyámnak tp van, apámnak tp van, melóban vannak még közös használatú tp-k és hp meg dell üzleti szirszarok is. BÁRMELYIK elé leülök az az első hogy kilövöm a táccspedet mert rühellem amikor matatok a billentyűzeten vagy track pointon akkor hozzáérek és ugrál a kurzor
Kollégáim fele szintén ilyen, másik fele meg nem tudja használni a trackpointot
én spec el nem tudnám az életem képzelni nélküle 
-
HSM
félisten
válasz
vicze
üzenetére
"Csak azért mert van egy nagyon hangos kisebbség, attól még nem lesz "szükséges"."
Szerintem nyugodtan elhagyhatnák már végre a touchpadet. Semmi szükség rá. Fárasztóbb használni, és pontatlanabb, mint a pöcökegér, plusz könnyen beleérsz gépeléskor, főleg ezeknél az elefántoknak tervezett méretűeknél. Én konkrétan nem vennék olyan lapost, amin nincs pöcök. Persze, értem én, hogy az emberek többsége inkább koptatja az ujját a touchpadon, mert elsőre valóban kényelmesebb(nek tűnik). Nekem ez kb. olyan, mint a tükröződős kijelző. Egy időben 10-ből 9 laposon olyan volt (nem tudom, azóta változott-e) mégsem nevezném azt egy ideális technológiának (szerintem gyerekjátékokba való használhatatlan vicc), mégis az terjedt el.(#104304) Frawly: A görgetés szuper kényelmes és gyors, ha beállítod scrollra a pöcök középső gombját.

Én amúgy úgy is jobban preferálom a pöcköt, hogy sosem kényszerből használtam, eddig minden laposomnak jó touchpadje volt, sőt, a Thinkpadek előtt évekig használtam egy kis MSI Wind netbookot, amin csak touchpad volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kollégáim fele szintén ilyen, másik fele meg nem tudja használni a trackpointot
én spec el nem tudnám az életem képzelni nélküle