- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Nestor16
üzenetére
1. Az hogy milyen skint látsz a UEFI-n egy dolog. Kb. 10éve nem létezik BIOS úgy egyáltalán.
Épp múlt héten írtam, hogy csináltak egy undorító használhatatlan kattintatós GUI-t is. 9gen-től élvezheti aki akarja, régebbi nem kapta meg.
2. Amennyiben tudod a kulcsot jó lesz. (Kulcs megfelelő kulcs nélkül nem tudod beaktiválni) Ha nem akkor kérhetsz letölthető recovery disket Lenovo-tól amennyiben még garancián belül van. (grancián kívül nem tudom.) Olyan nincs, hogy BIOS kulcs, egyszerűen a gép előre regisztrálva van MS-nél, és online device licence van.
3. Ahogy írták Vantage!
4. Ezek már régi SW-k amik már nem támogatottak. Illetve nem tudok róla, hogy a Win32 KeePass bármilyen formában támogatna ujjlenyomatot. Ahhoz Windows API hívásokat kéne használjon és WPF Store app kellene legyen, máskülönben sehogy. (Amit linkeltél az W7 és KeePass 1.x)
5. Olyan 2,5-es meghajtót raksz bele amilyet csak akarsz.
A WWAN M.2-es slot, 2242-as SATA M.2-es SSD-t támogat csak is kizárólag.
6. Milyen leírást szeretnél? -
Silεncε
őstag
válasz
Nestor16
üzenetére
1. BIOS/UEFI ugyanúgy néz ki, volt nemrég linkelve egy új felület, de az T490 volt, nem hiszem, hogy a 450s meg fogja kapni
2. Ha van Windows matrica az alján, 99% biztos lehetsz benne, hogy eredeti, viszont az csak w8/8.1 kulcs, de a w10 is simán megeszi (vagy már az is lehet, hogy korábban volt w10-re upgradelve). Külön eszköz/oldal így utánakeresve nem létezik, ahol le lehetne csekkolni, jó-e
3. max a Lenovo Vantage feltesz MS Store-ból, de nagyon másról én nem tudok
4. ezt nem tudom
+ másik hsz:
Az m.2 slotra ezt írják a TP fórumon: "m.2 SSD with SATA interface only, 22x42 mm in size.". Nekem egy Sierra LTE modul van benne, de eszerint mehet bele SSD is. Vagy sima SATA a mostani helyére (7mm)
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Még 2 pont, hogy egy helyen legyenek.
1. Van mód tárhely bővítésre? 2,5 Intel 180 Gb SSD van benne gyárilag, ez lehet kevés lesz. Azon túl, hogy ezt nagyobbra cserélném és hogy külső adattárolót dugok rá, van lehetőségem? M.2 slotról olvastam a reviewben, az bővítésre is alkalmas vagy csak (LTE hálózat) adapternek van beépítve? Mint T500 esetén.
2. A funkió gombokról még nem találtam részletes leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest