Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ez melyik kit? Én csak a T420s-hez tudtam ilyenről.
Topikja a thinkpads.com-on: [link]. Még tavaly augusztusban linkeltem először: [link] Nagyjából azt írják, hogy lekoppintották az eredeti, problémás adapter kit-et, cserébe megoldották 99%-ra annak a korábbi problémáját. (Azért 99%, mert a topikban talán 2-3 ember jelezte, hogy náluk ugyanúgy van ezzel az adapterrel flicker, ami szerintem akár gyártási szórásból adódó hibaszázalék is lehet.)
Kipróbáltam egyébként már: [link], csak lassan haladok a barátnőmnek szánt T420 projekttel (a T500-át váltja, amihez eléggé ragaszkodik + még találnom kellene hozzá egy jó állapotú EU kiosztású billentyűzetet, valamint meg kellene ejtenem az alsó burkolat, palmrest és kijelzőkeret cseréjét (a palmrest esetében moddolást is, hogy alatta elférjen az adapter), amihez minden megvan már). A moddolás mondjuk nem túl nagy extra, el kell távolítani az egyik fém alátámasztást. Az adaptert lehetne a kijelző mögé is tenni, de az a kevésbé ajánlott megoldás, mert nyomhatja hátulról a panelt, aminek köszönhetően az foltosodhat is, meg mintha most már kifejezetten olyan verziót árulnának, amelyik esetében a palmrest alá érdemes tenni a cuccot.
Nem tudom, hogyan számoltál, én úgy, hogy a gép ára, legyen mondjuk 40K, + a FHD IPS panel ára, mondjuk +25K, és az adapter ára, ami mondjuk +20K. Ez így 85K, ami már veszélyesen közel van az IPS-es T450-ek használtpiaci árához.
Számolj inkább kb. 36k-val az adapter + full HD IPS panel árával, ki lehet annyiból is hozni, nekem is sikerült. T420-at meg már néha 30-40k közötti ársávban is lehet látni. De ahogy írtam, közel vannak az árak már.
Nyilván ebbe nem számoltam bele azt a pénzt, amit mindkét út esetén rá lehetne locsolni a választott gépre, ha abban nincs SSD, illetve elég RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Windows 7
- További aktív témák...
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- Hp Probook 640 G4 - I5 7300U - 32Gb rammal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest