- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz Peet91 #64691 üzenetére
Ha az órajel és az első szám egyezik, akkor a teljesítmény is. Pl P9700 = T9600. Bár ahogy elnézem, nem sok difi van egy T9400 éa egy P8600 között.
-
xcds
őstag
Elhiszem, de vhogy össze kell hasonlítani. Azért mondtam a cpu queen-t.
(#64703) dying_star: az nem is rossz ahhoz képest, hogy 6ezerért lehet már kapni. Az én P8400-m a t500ban 8670-et csinált. Mondjuk a listában volt egy msi megabook ugyanezzel a konfiggal és az meg 9600-at, érdekes..
(#64706) dying_star: A szuper x1-nek meg le lehet törni..
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Aethelstone #64990 üzenetére
Óriási upgréd T9400-ról T9600-ra?
-
xcds
őstag
válasz Aethelstone #65095 üzenetére
Alapjáraton nem is lesz hidegebb, mert most is 0,825V-on megy. Ami mellesleg alacsonyabb, mint az én P8400-m legalacsonyabb feszültsége.. Még a végén kiderül, hogy a legjobb ulv procik a T-sek.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Aethelstone #65098 üzenetére
Hát aki már csinálta párszor, annak 10 perc. Nem muszáj hozzányúlni persze, de nem is netezés közben veszed észre, ha alulfeszeled...
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65110 üzenetére
Kétlem, hogy 0,825V-nál alacsonyabbra feszeled alapjáraton.
(#65111) Chaser: Hát igen, lehet majd beruházok én is egy T-s-re. Egy bajom csak, hogy az Rmclock pörgeti is a procit, a másikhoz meg nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Mennyit ér manapság egy 2009-es 9 cellás pana akksi T500-hoz 112 ciklussal 10% elhasználódással?
Meg egy LGP kijelző, amin fekete képnél van 2-3 alig észrevehetó világosabb folt? -
xcds
őstag
Tesztelgettem kicsit. Két T500, az egyikben P8400, a másikban T9400. Elindítottam egy fhd html5 yt videót egyszerre mindkettőn. Mindkét proci alulfeszelve. Igaz a p8400-sban ssd meg 8 giga ram volt, a másikban meg hdd meg csak 2 giga ram, de yt-nál nem számít. A p procis be-beakadt, de a t-sel is előfordult, igaz csak egyszer-kétszer. Processzor terhelésben átlagosan 10% volt a difi, de a p8400 sem akadt ki végül is 100%-ra. Hőfokban 8-10 fok volt a különbség a p-s javára. Kicsit jobban bírja az alulfeszt, meg a freki is kisebb. Azért a T9400-t is megizzasztotta a videó. Ha ez így megy tovább nem sokáig lesz elég netezős gépnek a C2D procis gép sem...
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65701 üzenetére
Én meg nem találtam, hol állítod a különböző szorzókhoz a feszt. egy fesz volt, azt lehetett állítani.
-
xcds
őstag
Az a baj, én chrome-ot használok. az meg eszi a procit sajnos. Pl, nekem úgy van beállítva, hogy megjegyezze, melyik tabok voltak megnyitva. Köv indításkor elkezdi betölteni mindet egyszere és akkor a T9400 is kiakad. A html5 meg a beágyazott ilyen-olyan videók még kicsiben is 90% körüli terhelést csinálnak sokszor. Szóval, ha nem akar az ember fhd-t nézni, akkor is kezd kevés lenni a vas. Elég még, de ha így folytatódik, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy egy videót se lehet normálisan megnézni. Nálam ekkor avul el egy hardver.
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65743 üzenetére
Flash 30-40% prociterheléssel elviszi az 1080p yt-ot. HTML5 viszont eszi rendesen.
-
xcds
őstag
válasz Pszihonaranc #65754 üzenetére
Nem. Bejelentés időpontja számít.
-
xcds
őstag
Throttlestop nem fogja meg a feszt. Hiába állítom 0,875-re, felugrál 1V-ra. Rmclock is csinálta, de csak akkor ha pm-ben adaptívra volt állítva. Most nincs azon és mégse jó. Chaser?
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65803 üzenetére
Nálam is ugyanez volt.
(#65788) Chaser: Teljesítménycentrikuson is ugyanaz a helyzet. Úgy állítottam, ahogy mutattad.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65805 üzenetére
Az mit jelent, hogy manuálisan?
-
xcds
őstag
Aki alulfeszelt T9400-t, milyen feszültségeket sikerült elérni. Nekem eleve 0.9V alá nem engedi. Mutassatok már egy rmclock képet.
-
xcds
őstag
válasz Intelligencs #65917 üzenetére
Vedd meg a ventit, lesz itt, aki kicseréli neked harmadáért is.
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65934 üzenetére
Nekem ugrál a feszültség, akármit csinálok...
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65939 üzenetére
Te nem azért használod, hogy annyi legyen a fesz, amennyit beállítasz
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #65941 üzenetére
Nálam meg felugrál 1V-ra, amikor be van állítva 0.95. Tök mindegy, milyen séma van beállítva. Na meg csak a max feszt lehet beállítani a legnagyobb szorzóhoz, amit használsz. És akkor mi van a kisebb szorzókon?
Rmclock jó lenne, csak magasabb a processzor használata alapjáraton. Bár ez hőfokon nem vehető észre. -
xcds
őstag
válasz Barcsik #65956 üzenetére
Igazából nincs olyan hatalmas különbség. Már a p8400 is elég általános használatra, ahol meg az kifekszik, egy t9400-9600 se fog sokkal jobban muzsikálni. Szóval, ha nem baj, hogy 10%-al lassabban végez vmi életbevágóan fontos feladattal, fölösleges lecserélni a p8600-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest