- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Azért eléggé szőrszálhasogató ez a videó, minden hülyeségbe beleköt, nagyrészt normális és szükségszerű illesztésekbe/holtjátékokba. Amikor pl. a hangerőszabályzó gombokat basztatta, nem tudtam már eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
Összességében a videó alapján teljesen átlagosnak tűnik nekem az összeszerelés minősége.
Palmrest meg lehet, hogy hajlik, bár nem értem a gyakorlatban ki tenné ki ekkora erő hatásának, másrészt, még mindig jobb mint ha recsegne.
-
audi100td
nagyúr
válasz
zsepii #39668 üzenetére
Starcraft 2-t egész jól viszi, MoHAA-t meg ennél jóval régebbi gépeken is tudsz játszani.
Chaser: Eszközkezelőben már pedig látszania kellene mind a kettő vga-nak. Powermanager ikonon lehet váltani.
-
audi100td
nagyúr
Dell-hez nem létezik valami progi ami mutatja a ciklusokat? Kíváncsiságból megnézném a céges D630-asunk Panasonic akksijában mennyi lehet. 4 éves, nem volt kímélve ilyen téren egyáltalán, de alig több mint 20% az elhasználódása.
Aida csak alapvető adatokat jelez vissza.
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39629 üzenetére
IPS, AFFS, PVA, szóval ahogy a lenovo féle elnevezés is utal rá, széles betekintési szöggel rendelkeznek ezek a kijelzők.
szerk: X60t-ből elvileg létezik már multitouch is: [link]
-
audi100td
nagyúr
Kijött Win8-ra is a system update: [link] (még nem próbáltam)
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #39596 üzenetére
"Kérdezz csak meg egy moderátort, mi itt a téma."
Azt megértem, hogy a téma nem ide tartozik, de te épp úgy belefolytál.A kedves moderátorod azt is elfogja neked mondani, hogy a fórumban tilos kiabálni, azaz mindent vastaggal írni.
"már erősen politikai témák, és abból is a szélsőséghez húznak"
Szerintem meg az a szélsőséges magatartás, hogy pl. több ezer km-en át utaztatunk olyan élelmiszereket/javakat amiket helyben is meg tudnánk termelni/elő tudnánk állítani, sokkal jobb minőségben, csak mert valaki épp ezen nyerészkedik. Az is elég szélsőséges, hogy a profitmaximalizálás érdekében bármit meg lehet tenni, el lehet adósítani államokat (majd ezt követően lerohanni és lerabolni), tönkre lehet tenni a környezetünket, háborúkat lehet vívni mondvacsinált indokokkal, stb.
"Mindenki tudja miről szól ez valójában, csak épp nem mondja ki, mert tudja, hogy az nem szalonképes."
Ja igen, magyarul nem beszélünk róla, hanem szó nélkül végignézzük ahogy lerabolják a nemzetünket és vele együtt ellopják a jövőnket. Biztosan így lesz a legjobb.
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39583 üzenetére
vatera/teszvesz, expressz, apronet, jofogas
vagy külföldről ebay.de/at/co.uk, de szerintem ebben az árkategóriában nem éri meg a magas postaköltség miatt
dabgergo: viszonylag új modell, ennyi idő alatt nem igen találni használtat, max ebay-en
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #39587 üzenetére
Irány az X230-ért, instant get a legújabb! De ha már az is túl régi állj sorba az X240-ért!
OFF-ba voltak rakva az "összeesküvés-elméletek", nyilván azért, hogy akit nem érdekel ne olvassa el feleslegesen.
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39578 üzenetére
Netre, divx-re még egy X40 is elég lenne, de én is X60-at vagy X61-et javasolnék, alig kerül többe és nem kell szenvedni az 1,8"-os vinyóval.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Tikakukac #39546 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű a probléma gyökére, ide vezetett a gátlástalan liberalizmus és annak politikai elitje, médiahatalma, stb. De ugyanezek az eszmék határozzák meg a gazdasági rendszert is, nem véletlenül van "válság" mindenhol. Persze ha valaki másképp gondolkozik az már náci (ahogy brd is írta), összeesküvés-elméletgyártó, stb. Amíg nem lehet nevén nevezni a dolgokat, illetve azokat a szereplőket/intézményeket akik a hátterében valójában irányítják a rendszert, addig nem is lesz változás.
Az emberiség meg úgy is fogyni fog amíg mérgezett az élelmiszer, ivóvíz, levegő, azaz az élethez szükséges alapvető erőforrások. Arról nem beszélve, hogy
megváltozottszétrobbant a több ezer éve hagyományos családmodell. Ki van ez találva rendesen. -
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #39533 üzenetére
hú, de nem bírom ezt a kifejezést
, főleg mióta láttam ezt a videót: [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39527 üzenetére
Kijelzőből még az 1680-as a tűrhetőbb, de igazából kiemelkedő nem került egyikbe sem. Workstation téren azért elég nagy a lemaradása a lenovo-nak a konkurenciával szemben. A Precision és EliteBook modellek már évek óta kérhetőek IPS megjelenítővel, a lenovo modelljei máig nem, nem is értem miért.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39484 üzenetére
Itt intel wifi driver okozott valakinek ilyen hibát. érdemes az intel honlapjáról a legfrissebbet leszedni, azokkal nem volt eddig soha gondom
eseménynapló mit ír egyébként?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39461 üzenetére
nem azért de ennyit minden rendes TP ki kell, hogy bírjon
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39455 üzenetére
Kik mondják?
nem mintha kételkednék, csak az összefüggéseket nem értem a múltkori vitából kiindulva
T510 nekem felépítés szempontjából szimpatikusabb, de a hardver miatt valószínűleg a T420-at választanám, fogyasztásban is jobb.
Egyébként masszív gépek ezek mind, nem is értem ezt az aggodalmat.
-
audi100td
nagyúr
válasz
franc0 #39428 üzenetére
"2013 hajnalán tényleg ott tart ez a fos rendszer, hogy a trackpoint finomhangolásához terminalba kell pötyögni?"
Nem parasztság kicsit fosnak nevezni egy olyan rendszert amiért még csak fizetned sem kell? Arról nem beszélve, hogy rengetegen önként, ingyen dolgoznak a rendszer jobbá tételén, fejlesztésén.
-
audi100td
nagyúr
válasz
btudos #39424 üzenetére
Nem, de 9 cell slice akksit lehet tenni az aljára. Ultrabay akku már csak a T430s-nél van.
-
audi100td
nagyúr
Teljesen jól használható az X200 virtualizációra, 4-8GB RAM-mal megtámogatva persze és egy SSD sem árt. BIOS-ban kapcsolható a VT. Én is főként erre használom az enyémet (WMware Workstation 9: Win Server 2008+Win7, Debian).
Ha esetleg érdekel, van is egy eladó példányom, AFFS panellel szerelve, az aprók közt megtalálod.
-
audi100td
nagyúr
Jobb esetben inverter csere, rosszabb esetben maga a kijelző, nekem utóbbi volt az X200s-emnél. Ha minimálisan ciripel az még beleférhet, de nálam már elég durván zúgott az inverternél.
guppy: Nem kötekedésből, de intel IGP-t, főleg ilyen "régit" minek cibálni? annyit ér mint halottnak a csók
Frenky89: tápról és akkuról is így viselkedik?
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39308 üzenetére
szerintem kuka
125cc, nem semmi
-
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #39306 üzenetére
Szerintem sem azért rossz mert szigetes, csak ugye a kiosztás, na mindegy, ebbe bele kell törődni, vagy beérni a régebbi modellekkel. Legalább backlit, már amelyik...
Én Macbook Pro billzetet próbáltam nemrég, teljesen vállalható volt, annál meg gondolom még jobb a lenovo megoldása. A sony féle chiclet bill viszont borzalmas, S szériát néztem, de maga az egész gép valahogy gagyi benyomást kelt, pedig nem olcsó.
-
audi100td
nagyúr
válasz
rgeorge #39270 üzenetére
Ha esetleg CTO-s a gép, lehetett benne akár 160-as vinyó is gyárilag. Mondjuk szerintem hibába szép a gép, az "i" verzióért még így is sokkalom az árat, ha i5/i7-es lenne...
kofy: Na, akkor ez nem CTO-s, nem mintha sokat számítana, de árban szerintem is sok, ha 320-as gyári vinyó lenne benne akkor is.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39262 üzenetére
Milyen reális élethelyzet, nem? Az ujjlenyomat olvasó egy kényelmi, másodlagos eszköz, kár erről vitázni. Ha elromlik nem fog senki usb-s kütyüért rohangálni, főleg, hogy abban nem tároltad az ujjlenyomataidat.
cellpeti: 10 milliószor be lett linkelve, a jobb felső sarokban találod a keresőt
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39260 üzenetére
usb-s billel?
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39258 üzenetére
Ha elromlik az olvasó vagy egyszerűen szoftveres gubanc lép fel mégis hogyan lépnél be?
Nem is igen szoktam használni, jelszó a biztosabb, illetve újabb típusoknál kényelmes, hogy be lehet vele kapcsolni a gépet és automatikusan beléptet.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39254 üzenetére
bejelentkezésnél menj a "switch user"-re és válaszd ki a fingerprint-et
-
audi100td
nagyúr
válasz
Borzoló #39237 üzenetére
a hivatalos honlapon találhatót próbáltad?
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #39208 üzenetére
Tudtommal nem létezik másik vga driver ami felmegy rá, én is így használom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly #39175 üzenetére
Tény, hogy elég szűkös a választék, nem is értem miért van ez ilyen bénán megoldva. Viszont az nem jár garivesztéssel ha kikapod az SSD-t, ha nem kell max eladod aprón, helyére meg mehet a HDD + mSATA SSD.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39151 üzenetére
Szerintem meg nem jellemző, max egyedi eset, gondolj bele, hogy ugyanez a billentyűzet van még rengeteg más modellben is (T400s, T410(s), T420(s), T510/W510, W520 X220, stb), elég nagy visszhangja lett volna, ha ez tényleg olyan gyakran előfordulna.
A burkolat nem sokat változott, van egy al-mg váz amit carbon-nal erősített műanyagburkolat vesz körbe (T60-nál talán még nem volt benne szénszál), ha leejted nyilván előfordulhat, hogy megreped, de ez a T60-ra is ugyanúgy jellemző. Pont ez a lényege, nem horpad mint pl. az alu.
T510 volt már a kezemben, szerintem minőségre abszolút rendben van, a burkolat kialakítása meg lényegében azóta sem változott. Lehetnek egyedi problémás esetek, de attól még nem feltétlenül az a mérvadó.
Francia91: Dell is átgondolt azért szerintem, most kellett megbontanom egy D630-at, mivel 3,5-4 év után eltörött a jobb oldali zsanér. Kb 15 perc alatt megvolt az egész, T61-el többet kínlódtam anno a rollcage miatt.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39147 üzenetére
Szerintem meg nem T520-ról volt ott szó, de mindegy...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39145 üzenetére
Ezt a nyilatkozatot igazán belinkelhetnéd, főleg, hogy mind a kettőn ugyanaz a billentyűzet, a burkolat anyaga meg T510 óta nem változott.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39143 üzenetére
lényegében ugyanazokkal a kijelzőkkel érhető el mind a kettő (HD, HD+, FHD)
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #39141 üzenetére
Hogy mennyit ér az erősen függ a kiépítéstől, garanciától, állapottól, stb. Szerintem jelenleg 120-160k. A T520 hardvere nyilván erősebb illetve valamivel többet megy akksiról az SB proci miatt. SATA3-at is tud, valamint az egyik mini PCIe foglalat mSATA SSD-t is fogad.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39088 üzenetére
igen
cellpeti: pl. system update, vagy egyszerűen letöltöd a megfelelő BIOS-t és telepíted win alól vagy kiírod CD-re
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #39079 üzenetére
keress hozzá egy 2200BG-t, legalábbis ez alá nem érdemes adni
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
.:Vision:. #39050 üzenetére
Üdv,
a T420 már SATA3-as.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #38985 üzenetére
Még meg sem jelent a Windows 8
, az újabb gépekhez is még csak beta driverek vannak tudtommal. Talán idővel lesz a régebbi modellekhez is support.
KissMate: ujjlenyomathoz hol találtál drivert?
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #38983 üzenetére
Én már hetek óta W8-al használom az X200-at, teljesen jó, egyedül fingerprinthez nincs driver asszem. A vga-hoz sima WDDM driver van, de vállalható. Ebből kifolyólag ugye nincs gyári OSD a fényerőhöz, illetve a lépték is szűkebb.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #38968 üzenetére
Előfordulhat, hogy ki lehet, de nem örülnék ha ott lenne a drága i5/i7 cpu és ilyen dolgokkal kellene játszadoznom.
Az i3-mal már el tudnék lenni és itt már szerencsére az "i" verziók is elérhetőek IPS kijelzővel.
Ebay-en már fent is van egy X230i Ivy Bridge.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #38964 üzenetére
Nem tudom, csak úgy értettem, hogy legalább ilyen gondokat nem okoz, X220-al nem igen foglalkoztam még.
Szerintem egyébként az i3-ak valószínűleg eleve hűvösebbek lehetnek, ott nincs a turbo ami felküldi az órajelet 3,x GHz-re.
-
audi100td
nagyúr
Nem tudja esetleg valaki, hogy 3. generációs i3-mal várható-e még vajon X230i?
-
audi100td
nagyúr
Nincs valakinél esetleg elfekvőben eladó gyári, új X200 venti? Ha megoldható, holnapi Bp-i átvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest