- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
Nos végre hazahoztam, hivatalosan is benne vagyok a ligában egy x200s-el
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #31263 üzenetére
Félre ne értsd, nem azért mondtam. Az asztalim ér 60k-t a DV5 meg 80-85k-t max. Az x200s meg 80k. A HD2 olyan 50k. 250rugóból lefedtem az összes használati formát. Az a baj, hogy ha mindenes gépet akarsz akkor kompromisszumokat kell kötni. Ami igazándiból nem lesz jó egyik területen sem. De tényleg non offense, mindenki egyéni igényekkel rendelkezik, csak megjegyzés volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #31258 üzenetére
Ezért van 1 notim, amit hurcolok mindenfelé, tele mindennel. Mellé az x200s ami tényleg a mobil dolgokra+felhő mellé. Meg az asztali ami meg monstrum és otthon pihen 2 hónapja
Jó persze a nagy DV5 az Pest és vissza utat szokott megtenni csak meg házon belül megy ide-oda ha kell. Meg ha tudom, hogy kell nagy kép és proc+vidkártya akkor koliba lépek, vagy elmegy suliba havonta egyszer. A kis mókolásokhoz meg jó a x200s is, felhőben meg ott vannak azok a cuccok amik kellenek mindenhová. És ennyi
-
Tikakukac
titán
válasz
[O]-[C]-[B] #31220 üzenetére
Nekem egy 10 dekányi fedlap kéne ingyen, mert az elég drága és azt tuti cserélni kell majd
-
Tikakukac
titán
válasz
[O]-[C]-[B] #31211 üzenetére
Engem azóta is foglalkoztat a dolog. A gép már volt hirdetve előtte is. Nem vitték el. Most igen. Villámára volt 58k, tehát annyira nem spekulációs a dolog. Amúgy megjegyzem, hogy nagyon rosszul volt tagelve, keresőben pölö ki sem dobta simán. Én tartom azt, hogy szimplán balfékségből rakta fel ennyiért.
Saját eset mikor potom pénzért vettem dolgokat, de ez nálam eddig toronymagasan a legdurvább eset...audi100td: Ha vége a ZH-s hetemnek utána járok, mert nem bírok tőle aludni
-
Tikakukac
titán
Aki elvitte az x200-at dokkolóstól 58k-ért vaterán az eladhatná a dokkot nekem. Iszonyatosan jó üzlet volt, ha nem vennék most x200s-t...
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
buherka #31140 üzenetére
Nekem konkrétan van otthon egy C-50-es netbook, 4 giga rammal megspékelve, lite progikkal megfűszerezve bőven jó. Grafikai részen meg porrá alázza az Intel integrált vackait. 72 gurigáért az a gép mocskos vétel volt. Sims2 is pörög mint a fene, tesóm világvégéig el lesz vele, akksi ideje remek, nincs ott gond, amíg nem akar valaki benchmarkokkal döntögetni
-
Tikakukac
titán
Nos megvizsgáltam tüzetesebben a gépet, belseje a képekkel ellentétben igen rendben van, van egy 2 milis kisebb horzsolás vagy micsoda, jobb szélen. 2 milis karc bal alul a kijelzőn. Fedlap nyúzva ahogy kell. Alja rendben. Portok és miegyebek rendben vannak, kijelző flottul megy. Jó lesz ez
Stressz teszt és kijelző tesztek is megvoltak. Elviekben belülről sincs vaja. A billentyűzet pedig talán a space egyik részén fényesedett picit, amúgy szinte zsír új
-
Tikakukac
titán
válasz
Sensei #31038 üzenetére
Problem megoldva, a gép dátuma tényleg nincs beállítva rendesen, a tulaj szerint márciusiak a képek, azóta fiókban van
soldi3r: Akartam is neked írni, hogy bocsi ha elhappolnám előled
Volt egy gép anno 76k-ért a nagyobbik felbontással, de az sokkal karcosabb volt, plusz lehet alaplapos is lett. Tegnap meg vérszemet kaptam
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #31035 üzenetére
[link] ennyim van összesen. Holnap reggel mennék személyesen átvizsgálni. Vinyó és egyéb dolgokról van kép, elviekben azok tökéletesek.
Ja és ccfl a világítás
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #31031 üzenetére
Na látod ez tényleg kiment a fejemből, hogy rákérdezzek, mondjuk ennyi pénzért nem is érdekel annyira. A világítást meg akkor megcsekkolom.
Gumitalpakat kell pótolni, de az megvan pár dolcsiból, meg szerintem egy kiadós takarítás meg egy kis polír. Már régóta szemek egy ilyennel, de tegnap este elkapott a vásárlási láz és muszáj volt rástartolnombuvartacsko: Az okát nem tudom sajnos, régen apámék Acerjéről jött le egy, az én HP-m mai napig tartja magát. De megfogom vizslatni. Elviekben cégtől elhozott gép lesz, majd kiderül.
-
Tikakukac
titán
Ha minden jól megy holnap egy x200s-el becsatlakozok a táborba. Van valami különleges részlet amit ellenőrizzek vásárlásnál? Azt tudom, hogy valszeg német eredetű a dolog, szokásos volt üzleti gép, 1-2 tappancs hiányzik alóla meg pár helyen karcos, de képek alapján annyira nem vészes. Árban is eléggé rendben van. Szokásos port, kijelző és egyéb csekkoláson kívül valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest