- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Valaki próbált már meg SSD-re költöztetni úgy gépet, hogy van rajta recovery? Mert a rendszert átvittem szépen, de a recovery na az nem megy...
sutszi: Macriummal álltam neki, az eddig mindent szépen átrakott és ezy mode. Na most nem, most volt minden. És hiába kezdtem azt a kis 20 gigát is kirakni saját backupperrel is, egyből kért fél terás vinyót, mikor köze nem volt hozzá...érdekes.
-
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #63978 üzenetére
Nyugodtan lehet, sima TP-ben is van olyan fos, hogy csak na.
De azokban ritkán láttam olyat, hogy 3 dobozból kivett gép, mintha 3 különféle termék lett volna, olyan mocskosul szórt a minőségük. Sajnos. Mert marha sokan veszik, aztán megy a pingvin,hogy hát de..
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #63875 üzenetére
Dellhez egyszer valaki rendelt eredeti bay-t. Mikor megláttam a nettós árát felakadt a szemem
Jó lesz az az ebay-es is tizenketted annyiért
-
Tikakukac
titán
'szátok meg, mit izzadtunk most egyik kollega webkam beépítésével meg bluetooth berakásával... win8.1 habostorta volt, plusz ugye ez olyan antennás volt ami webcamra alkalmatlan így arrébb kellett tuszkolni szegényt. Kis 2 órás gyakorlat volt, pedig szedtem már szét ilyet szerintem sokháromszámjegyszer.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #63808 üzenetére
Hát fórumokon eléggé elküldték a p.csába, mert nagyon ótvar, de biztos, főnöknek volt ilyenje majd megmondja.
Mondjuk attól hanyatt nem kell esni, Yoga 2 Pro-ban is ott a 3200*1800-as panel
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #63804 üzenetére
Tippre a szokásos túlbuzgó hirdető lesz itt is, akinek oylan dolgok vannak a gépében amiknek a fele nem is létezik. Éns em találtam nyomát sem ilyen kijelzőnek, szóval valakit vagy átvágnak vagy már át is vágtak. Gondolom egy levonó szerviz csak tudja, hogy mit rak be.
-
Tikakukac
titán
Mennyire vagyunk biztosak a kijelzőben?
Elsőre nekem kicsit furi. Másodikra is.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #63759 üzenetére
Passz azt nem tudom, ennyire nem érdekelt soha, de nyilván ott virít amibe jó valóban a dolog.
Jó hát én is tennék 100-as Hydist meg SL9600-as lapot stb stb. az x200s-be, csak ennyire még nekem sem ment el az eszem, mert ez annyira gazdaságilag ordenáré butaság, hogy ihaj.
Ott van, akár 2 generációt is lehet ugrani és venni i7-el is akár egy gépet, ami kifújja ezeknek a kimaxolt drága régebbieknek az orcáját. És ennek marad az ára is akkor rendben, nem pedig egy eladhatatlan valami lesz, amin bukod egy nyaralás árát.
-
Tikakukac
titán
Nono, rakjuk helyére.
Ennyiért nem lehet normális új gépet venni. Ezt szoktam én mondogatni.
Nekem volt T9600-as gépem, én is azt hittem majd, hogy fúúú, aztán meg nem. 140k-ból lazán kapsz T420-at is, akár T520-at is.
140k-ra meg kimaxolni semmi értelme a gépnek. Mert aztán abban akkora bukó lesz, hogy suhuhuu, senki sem fizeti meg az ilyet, a jó állapotú gépet sem, ezért is lenne a legjobb ha az x200s-em saját baráti körben landolna és nem kéne barmokkal alkudozni.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #63568 üzenetére
Hát akkor random nem torrent hanem sima szerver. Hogy mi változik? Semmi. Ma lehet szivatni magunkat mint az ubuntuval amit nem torrenttel akartam lekapni hanem szerverről és hát pont terhelt volt, szopó.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #63566 üzenetére
Random magyar torrent oldal, leszed, kirak USB-re és felrak majd aktivál kulccsal. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
BalazsKKa67j #63551 üzenetére
Nagyon fullos T500 kellene ahhoz, hogy megérje és durva szitu ahol hordozod. Köss egy rendes biztosítást valamelyik cégnél akkor, kisebb macera.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #63386 üzenetére
Ha csak a műanyag az van persze. De pontosan kell mit akarsz. Én is anno azt hittem ezy lesz aztán 2 donorbillzet után 1,5k-ért hozattam 1 gombot usa-ból.
A tejfölös Fujitsu meg olyan gépeket gyárt most is biznisz szinten, hogy beakadna a levegő.
-
Tikakukac
titán
válasz
rgeorge #63357 üzenetére
Mit vesz mit nem vesz mindegy. Itt a pari ami számít és az alapján bizony szegény lenovok nagyon füstölnek kifele. Még várom a választ tőlük is, mert lenne elviekben most nekik is ilyen ellenfél, csak ugye náluk a sajtós rész kicsit khm, gyengus.
Csekkold le, T430-ból 2-höz kellett bányászni, x200 win8 dettó nem rak fel mindent míg win7-hez igen. Kurvulunk erősen.
-
Tikakukac
titán
válasz
rgeorge #63354 üzenetére
Annak az ellenfele az Edge, azt meg romra is veri. Nálam is volt igaz E5540 azzal semmi para nem volt.
Az update meg TP alatt sem jobb egy fokkal sem már, sajnos.
Az E6 amit te keresel. Egy x240-et nem mernék lerakni egy Delles mellé, mert sírna, de rendesen. Alfánál pingiveztünk, hogy akkor most ezt hogyan gondolták. Szerintem sehogy, de ők tudják.
-
Tikakukac
titán
Őszintén? Ezt hittem úgy 10 percig. Elszomorítóan jók, ez a probléma.
14"-esen elöl van, épp onnan rádiózok
Úgy egyben van, hogy a tényleg összeválogatott x200s-em is khm. megfakul szegény. Sarkon kijelzőt fogva nyugodtan csapkodhatod, ugyanaz a zsanér van itt is, mint a rendes E6 és Precisionokban, ennél jobbat nem nagyon láttam még sajnos semmiben. Értve a mindent, lentről a millás AW-ig.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #63338 üzenetére
E7240 és E7440 alatt megtalálod
-
Tikakukac
titán
Nekem is itt van az asztali kalibrált Dell, ezt nem hozza nyilván. Viszont mondjuk a 80%-át tudja. Ami máris bőven ezerszer több, mint amit egy akármilyen notis panel tud úgy a piac irgalmatlan nagy szegmensében. És ez itt a nagy szó. Plusz 14"-on annyi, mint az x200s 6 cellával, tud másfélszer annyi akksi időt 2/3 akkora akkuval stb stb. Ez van egyszer bejön a csere, és ez az első ami üti a szintet.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #63319 üzenetére
Virtuális gép. Kell egy jobb vas aztán mindegy mit ad a Jóisten, az futni fog.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #63187 üzenetére
Baltával befaragható, minden elhatározás kérdése.
Ez a kijelzős dolog remélem szakmai oldalról neked megvan. Mert azt remélem tudod, hogy ezer féle csatlakozó, méret és elhelyezés van, tehát csak úgy blikkre kijelzőt nem fogsz bedobálni semmibe. Főleg ha már ott elakadunk, hogy az egyik gép 14" a másik meg 1.5"-al nagyobb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Robo sapiens #63145 üzenetére
Csodák nincsenek
Nincs mit
-
Tikakukac
titán
Ezért akarom összekapni a nagy laptesztet és letolni 5-6 lapot...
Általában azok az emberek rinyálnak a 60 fok feletti értékektől akik nem fogtak még gépet...aminek a burkolata 60 fokos terhelés alatt. Na az igen, Van bétás gép nálam most, amin még kicsit csiszolnak remélem, mert középen éget, de szó szerint, Na ez igen, ez gáz. Egy 60 fokos proci 40 fokos kilépő levegővel picsafüst...
-
Tikakukac
titán
válasz
stojesz #63019 üzenetére
Tippelek a 10 millásért: egy sima netes terhelés alatt ebből max 5 fokot tudsz kiszedni
Ez ennyit tud, most próbálom x200-as lapra visszacserélni az eddig legjobb sl9300-as lapomat, na az tudott dolgokat hőmérsékletben, kár volt eladnom...Annyira nem fog melegedni, de valahonnan kéne még 2-3 kisebb lap, csinálni kéne egy nagy tesztet. Szívós ügy, mert valahogy pont nem keresztezik nálam a lapok egymást...
-
Tikakukac
titán
válasz
Alien13 #62994 üzenetére
Aki képes csuklóból ekkorát kikanyarintani az idióta és nyugodtan kaphatna pár problémásabb ügyfelet 2 órára, izzadjon kicsit. Pont. Nem érdekel milyen az asztali gépük (qrva nagy tudomány kell hozzá igen, kemény 2 hét után fejből vágtam 5 év kihagyás után az új flottát tokkal vonóval biosostól) ez tipikus példája annak, hogy igazi háttértudás nélkül pusztán az emberek síkságát kihasználva is lehet előre nyomolni. Ez mondjuk nagy baj, de ilyen a piac.
Mondjuk a Dellről sokat nem tudunk. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Alien13 #62983 üzenetére
Amire már indultak a kis fogaskerekek, mikor kerek perec nem volt több egy fityinggel sem. Bár ha ennyire foglalkoztat frankenpadba is kezdhetsz. Pénzed ugye nincs rá mert írtad de azért na, ezen a logikán elindulhatunk akkor.
A kilinkeltek meg biztosan szépen. 2 kicsi kéz és szem kellene hozzá. Ha photoshophoz kevés lesz az kategóriákkal régebbi integrált vagy szétreccsen a flash majd net alatt, na akkor lesz csak még gondod, és messze nem 2k és a Pestről lehozatallal nézel szembe.
De amúgy: ezt becsülettel végig kell szívni mert elhinni úgy sem fogja soha senki. Taposd meg a T61-et elsőre, ha bejön bejött, ha nem, akkor majd tanulópénz.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #62951 üzenetére
Féligazság, mert lefelé viszont igen.
-
Tikakukac
titán
válasz
stojesz #62943 üzenetére
Nem tudom ki hol látott roll-cage-et ilyen X-es gépekben. Meg ki hogyan gondolja, hogy hova fér el és hogyan lehetne egy ekkora gép 1,5kg azzal.
A T60-ban elfért mindenhol, de lett is 9 cellával vagy 3 kiló meg vagy 4 centi vastag. Ahol roll-caget írnak ott szerintem erre a minden egybe építésre gondolnak, de klasszikus váz ebben nincs. Az ziher. Feltűnt volna így 20-30 gép után
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #62920 üzenetére
Van, itt ülök 2 ház előtt.
Roll-cage az biztosan nem lesz, egy fia mennyiségűt sem.
Utóbbira ma fény derül, már a 9300 vs 9400-nél érzem, hogy rossz ötlet volt váltani. Ha óhajtod bedurrantom az x200 alaplapot aztán megnézhetjük.
De vegyél simát. Abból van.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
rgeorge #62826 üzenetére
Én is hazavittem 3 utazót és egy PS3-at plusz 1 17"-es notit meg egy 1 10"-ost dobozzal át fél Pesten aztán meg haza vonattal. Ettől még rohadtul nehéz volt és kényelmetlen.
Ettől függetlenül egy 6 kilós hátizsákkal kikergethetnének a világból. 3kilóban nekem benne van egy noti, kaja és pia meg egy adag apróság. És ez úgy súrolja a kényelemhatárt. Sokan mozognak baráti körben is tonnás zsákkal. Én utálom. Ez nem puhányság ez komfort kérdése. Nem mindegy miben rohansz meg mész egész nap, ha tehetem mindent redukálok le amennyire lehet, ez így logikus. A többit a csacsik végzik, málhás szamár címszó alatt.
-
-
Tikakukac
titán
Popszakma, nem tudok jobbat erre mondani
Mai termés: megjött a DP-DP kábel, mocsiba be, dokkba be, gyönyör a kép, remek vétel volt, csak tényleg fura, hogy alig van ilyen kábel ebayen is, ára sem annyira padló, de megérte.
Plusz egy 4 cellás akksit reseteltem ma és mint kiderült belenyúltam, ingyér lett egy 28 ciklusos akksi, 100%-os, pedig 4 éves és Sanyo. Zsíros, ebből ha lenne vagy 3 nagyon szépen lehetne rotálni őket
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #62774 üzenetére
Penge. Ha kell darabolva és megnézni mi a helyzet.
De mondom, anno itt leagyaltak már a témán és világosan látszott, hogy a tükörpolír a 600-as papírhoz képest +4 fokot adott. Szóval ez inkább ilyen design és vagizás, én 1000-esnél megállok, kis fémtisztító és kész.
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #62770 üzenetére
Akkor pedig nehéz valós polírról beszélni, mert ha abban van egy kis csúszás akkor lehet az tükör, nem fogsz sokat elérni.
-
Tikakukac
titán
válasz
kmisi99 #62766 üzenetére
Van fémpolírozó trutyi 600ft talán, kézzel is kiválóan műxik, géppel lassú fordulaton only. Ahhoz 2 szintű barna és kék paszta kellene. Először nyilván üveglapos csiszolás kell, mert az egyenetlenséget polírozva nem lesz jobb a hőfok. És mint tudjuk a tükörpolír sem feltétlen jobb egy sima 600-as vizesnél.
-
-
Tikakukac
titán
Az na faxom, egyre megy, zabál ez is meg az is. Söpévéa meg empévéa nem érint lassan, miután sikerült látnom 3 gépet amiből 2 elviekben IPS volt, kicsit úgy tojok rá, technológiától függetlenül gyártanak mocskot a baromjaik.
Hát kb. tudom mennyit ad ki a 100W-os villanykörte hőben, és az nem melegít fel egy polcot 30 fokra ez meg igen. Majd most úgyis itthon vagyok azt viszek vissza fogyimérőt, az ziher, hogy 45-ös fényerőn is eszik 100-at alsó hangon. A régi Benq picivel volt kisebb, de nem csodapaneles, és arra írtak 80-at, és meg sem érezted, ez kályha ahhoz képest. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #62649 üzenetére
Nekünk szerintem kimutatható a növekedés. Kegyetlenül fogyaszt ez az IPS 27"-on, melegszik a felső polc is, rendesen érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest