- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Szia,
jo kis gep a T60-as es 150 Font nem sok erte (mondjuk 1-2 hete itt is hirdetett valaki egy megkimelt darabot 50k körül), de alaposan nezd at mielött megvenned, föleg ha esetleg ugy lett összetakolva, bar olyat en nem vennek. Crock 2-t nem ismerem, de ha intel GMA van benne, sok jora ne szamits.
-
audi100td
nagyúr
X41-hez van egy recovery CD-m, erröl nem lehet valahogy siman feldobni az Xp-t, anelkül, hogy mindenfele felesleges progit illetve utility-t feltelepitene?
-
audi100td
nagyúr
Ok, köszi.
Egyebkent van egy olyan gondom, hogy most vissza raktam a vinyot, amire eredeti recovery xp van telepitve (SSD-t eladom, mivel masodlagos gep lesz az X41), böngeszöben valamiert nem megy a scroll a trackpoint-on, pedig meg is jelenik a szimbolum amikor lenyomom a gombot, vajon mitöl lehet? Fajlkezelöben müködik rendesen.
-
audi100td
nagyúr
R51e-nel jelentkezik a 2010 hiba? Vagy inkabb ugy kerdeznem, hogy X4x szeria, T43(p) es R52-n kivül melyik gepnel van meg ez a "feature"? Kijelzöt utolag lehet cserelni IPS-re?
-
audi100td
nagyúr
Ja, bocs valamit beneztem, mar eleg kesö volt, ugy ertelmeztem, hogy 1 töl 2,4 GHz. Akkor nem tudom, router temaban nem vagyok otthon.
Gondwana: Viszont akksirol vajon miert nem csinalja? Tutira nem flexing hibanak a tünete? Egy ilyen fenycsöcsere mennyire bonyolult müvelet? Komolyabb javitast notin meg nem eszközöltem.
-
audi100td
nagyúr
Ertem, köszi a rengeteg infot.
eBay-en hirdet valaki egy T42p-t, azt irja, hogy van egy olyan hibaja a gepnek, hogy ha töltöröl megy, kb. 15 perc utan kikapcsol a monitor, ha lecsukja majd megint felnyitja, megy tovabbi 15 percet, viszont akksirol nem jelentkezik a problema. Ez utalhat flexing-re vagy valami mas baja lehet a gepnek?
Ghandi: neked is köszi
-
audi100td
nagyúr
Az ATi-s T43 modelleknel is jelentkezik a "flexing" problema?
-
audi100td
nagyúr
PowerBook-bol szarmazo 512MB SD-RAM vajon jo lehet T23-ba?
-
-
audi100td
nagyúr
Ugy nez ki rövidesen T23 tulaj leszek, jo lenne bele valami ertelmesebb vinyo, 2,5-ös IDE-böl melyik a leggyorsabb tipus? Meret nem olyan lenyeges, 80GB-al is beerem, meg azert nem art ha halk is. Lehet megy bele 2x512 RAM is, mennyire valogatos ez a gep?
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #13218 üzenetére
Az en X41-eimen sem egyformak a billentyüzetek, az ujabbik modellen kicsit "ropogosabb", a masik nagyon halkan jar, bar lehet, hogy azert mert egy szinte gyari allapotu gepet fogtam ki, szerintem dokkolorol hasznaltak vegig, talan meg nem kopott annyira össze, ha letezik ilyen.
-
audi100td
nagyúr
Linux-hoz nem letezik valami progi, amivel helyettesiteni lehet a Power Manager-t? Jo lenne valahogy szabalyozni a töltest.
-
audi100td
nagyúr
Ez a proci belemegy T20-asba?
-
audi100td
nagyúr
Köszi szepen, mondjuk ez nekem tul bonyolult, inkabb egyelöre beletörödöm, hogy nincs OSD.
tututewe: Ez a topik a ThinkPad-ekkel foglalkozik, itt szerintem senki nem fog neked ideapad vagy egyeb consumer lenovo gepet ajanlani.
hankpoke: En az X200s-t valasztanam, a Core i procik többet esznek es az benyomoritott touchpad sem tul szimpatikus nekem az X201i-n. De en elöször körülneznek aproban vagy esetleg eBay-en, közel 300k-t tuti nem adnek ki erte.
-
audi100td
nagyúr
T4X fanoknak gondoltam belinkelem: [link]
-
audi100td
nagyúr
A Linux-felhasznalokat kerdeznem, hogy a gyorsgombokhoz van-e lehetöseg OSD megjelenitesre?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Brutusmedve #13079 üzenetére
55-60e Ft
-
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
X41-hez vettem egy teljesen uj, lefoliazott gyari akksit, igazabol tartaleknak szantam, erdemes elsö alkalommal tejesen feltölteni, vagy jobb ha rögtön csak 40%-ig es mehet is a hütöbe?
-
audi100td
nagyúr
X41-hez fel lehet rakni valahogy a hotkey utility-t ubuntu ala?
-
audi100td
nagyúr
válasz
BobChemistry #12879 üzenetére
Notiknal ilyesmit altalaban nem lehet allitani, olyan RAM-ot vegyel bele ami minimum olyan gyors mint ami gyarilag elö van irva, egyebkent az idözitesnek amugy sincs sok jelentösege, csak nagyon keves program profital belöle.
Amugy max. ~60MB/s nem valami sok, de azert nem is veszesen keves, hasznalhato kategoria. Vista eleve agyonkinozza a vinyot, en Xp-böl indultam ki oda eleg egy mai 5400-as, de meg Win7-hez is szerintem. Egyebkent SSD sokat dob a rendszeren, nem muszaj intel, pl. az OCZ Onyx szeria nagyon jo ar/ertek arannyal rendelkezik es az is joval gyorsabb barmilyen vinyonal.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo #12865 üzenetére
A billentyüzet meg van kopva, azon nem lehet mit javitani, amugy nem nagy ügy csak esztetikai dolog, ha lecsukott allapotban függölegesen van 0,5-1mm jateka teljesen normalis.
-
audi100td
nagyúr
válasz
BobChemistry #12859 üzenetére
Egy HD Tune teszt lenne jo, abbol ki lehet deriteni milyen adatsürüsegü korongokkal szereltek, WD-nel sajnos több generacio egy neven fut. Amugy szerintem is töredezett lehet a fajlrendszer es pont a kis fajlokkal gyülik meg a baja egy vinyonak. O&O Defrag nevü progit szoktam hasznalni, az eleg szepen rendbe tudja hozni.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
BobChemistry #12849 üzenetére
Ezt igy nehez megmondani, jo lenne tudni pontos tipusokat, de amugy ha nem tul regi az 5400-as vinyod, nincs nagy különbseg, viszont a 7200-asok joval zajosabbak es eleg rendesen melegszenek is, inkabb vennek egy SSD-t, annak mar lenne ertelme.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Devastator #12830 üzenetére
Szerintem X40, X41, X60(s), X61(s), X200(s), T43, T60, T61, T400.
-
audi100td
nagyúr
válasz
SpongyaBob #12807 üzenetére
Tudtommal megy rajta az Aero.
-
audi100td
nagyúr
válasz
SpongyaBob #12805 üzenetére
4GB bele megy, de a chipset csak 3GB-ot tud kezelni: [link]
-
audi100td
nagyúr
Szerintetek ez a DVD-iro hasznalhato Dock 4-el?
CPT.Pirk: A Core Duo tudtommal 2 magos proci, nem Core Solo van benne?
-
audi100td
nagyúr
X41-en kivül nem volt meg szerencsem ThinkPad-hez, minden esetre ezen irto hangos a csipogo, egy kinai (?) forumban talaltam 2 darab hackelt BIOS-t, viszont az egyik hibas volt, igy nem ment fel, a masikat meg mar töröltek a fajlmegoszto oldalrol, de vegülis mindegy, ha lenemitom nem csipog. Egyebkent nem ertem ezeket az IBM mernököket, összeraknak egy ilyen tuti gepet es apro baromsagok miatt bosszankodik az ember, bonyolult lett volna belerakni a BIOS-ba egy olyan funkciot, amivel ki lehet kapcsolni az egesz csipogot?
-
audi100td
nagyúr
Akkor emiatt nem csipogott a regi gepem, folyton le volt nemitva, gyorsan feldobtam megint a friss BIOS-t, müködik, köszi szepen.
CPT.Pirk: Igy erthetö a dolog, bar a 12-es kijelzö sem olyan kicsi mint amilyennek elsöre gondolna az ember, jelenleg ezt hasznalom asztali gepkent is es szerintem ez igy is fog maradni, föleg hogy sikerült talalnom egy nagyon megkimelt peldanyt.
-
audi100td
nagyúr
Talaltam neten egy megoldast amivel X41-nel nem jelentkezik a 2010 error, fel kell dobni a legelsö BIOS-t, abba meg nem raktak bele ezt a baromsagot, persze elöfordulhat, hogy különbözö bugokba fut az ember, de eddig stabilnak tünik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged