- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos volt már róla szó de nem találom. T500-ba az SSD TRIM-je nem műkszik. Így a teljesítménye csak 80%. Mit b@...am el a telepítésnél. Igazából a SU mindent felrakott. Vagy mégsem?? Ha valaki járt már ilyen csukában, please HELP!!
THX!!!!!!!!!
-
Sziasztok!
Elképzelhető, h a T500-ban nincs "kékfog"?
Fizikailag hol kell, h keressem a gépben?THX!!
-
Sziasztok!!
Nincs valakinek elfekvőben T500-hoz HDD takarója??
THX!!
-
válasz
Tikakukac #57535 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Csak az a probléma, h így sem teljes értékűek a szoftverek. Egyedül a PM ami megy normálisan 8.1 alatt. Az viszont tény, h baromi gyors lett így a masina. Nem szándékozom már visszatérni a hetesre. Gondolom szép lassan majd utolérik magukat Lenovóék.
-
T-nél még egy pár hónappal ezelőtt nem vót.
-
Sziasztok!!
Tudja valaki, h mi az a "rendszer megszakításvezérlője" T430s-ben. Sárga az eszközkezelőben.
Thx! -
válasz
audi100td #56169 üzenetére
Mehet a Win8 telepítése DVD-ről is, nem kell szarakodni a pendrive-al UEFI módban. Valóban tárolhatják a termékkulcsot az UEFI memóriájában. Ebben az esetben nincs COA matrica a gépeb, viszont ez kiolvasható induláskor. (a BIOS-ból, UEFI-ből) Ha meg már UEFI-vel telepítesz Win8-at, érdemes engedélyeztetni a Secure Boot funkciót is, szerintem hasznos dolog.
-
válasz
maxinteger #56157 üzenetére
Szerintem meg hagyd fent a hetest, mert a nyócccal csak szívás van. Sokáig szenvedtem vele, sokan írtunk erről itt. Ha nem akarsz mérgelődni, és stabil jól használható gépet akarsz tudni, akkor hagyod a francba!
-
...azért azt se felejtsétek el, h hosszú évek óta a DELL vezeti az eladási listát úgy globálisan és mindkét kategóriában. Szerintem nem véletlen. A TP-nál meg nagyot nyom a latba azon fanok gondolkodása mint amilyen a miénk. Megvesszük, mert hiszünk, reménykedünk, majd egy kicsit köpködünk. Nem tudom mi lenne ha ez a réteg (is) elfordulna a márkától?
-
válasz
buvartacsko #55996 üzenetére
Nagyon remélem, h a léket megjavítják, és nem süllyed el ez a hajó. Lassan csak összeszedik magukat azért nem kis brand-ről beszélünk. Igaz nem tudom mekkora szelet lehet a Lenovo-é a piacon, de azt látom, nagyon sok helyen jelen vannak. Csak nem hagyják veszni magukat........és minket!
-
válasz
solaris7 #55991 üzenetére
Ugyan ez van a T430s-nél is, nálam kifagy és használhatatlan Win8.1 alatt a PM 6.64.1, a régebbiek viszont nem tartják meg a beállításokat. Lassan kezdik szögelni Lenovoék a Win 8,1-re való illesztést. A legutolsó dec. 30. ami nem takar mást mint egy monitor inf, biztos nagy munka volt. Az a baj, h a gépem tudásának csak egy részét tudom kihasználni a Win7-el. Nem tudok UEFI-t telepíteni, nincs security boot. A Win 8.1-ben ezek a támogatások alapból benne vannak. Csak tudnám, h miért publikálják a kompatibilitást. Egyébként csináltak valami nevetséges szoftot amiben valamennyire konfigolható az energiaellátás "Lenovo Settings Dependency Package ", de ez annyira nevetséges és alap, h valami kezdő 1bites konzumerre elmegy, de egy üzletire ne már!!!
-
Nem hibáztatni akartam senkit, főleg az eladót!! Nem a "szolgáltatással" és az áru minőségével van baj.
Én tervezgettem egy i7-re történő fejlesztést, ma meglepődve (aminek hatására írtam) tapasztaltam, h deszkára hegesztett reaktora van a laposnak.Szeretem, nekem teljesen tökéletes, internet, irodai alkalmazás és némi elektronikai tervezgetés. Szóval tökéletes. Főleg SL300 és T410 után érezhető de nagyon a különbség.
-
Urak, a T430s-ben integrált CPU van!!??
-
....ma hazahoztam a T430s-hez a világítós billentyűt. Elég nagy csalódás. Szerintem kidobtam egy szatyor pénzt feleslegesen. Laptoppárnán használom sokat a notit, így egy kicsit döntve van. Ebben a pozícióban szépen be lehet látni a billentyűk alá, vagyis itt világít körben erősebben, ami Q...ra zavaró. Ha a billentyűk palástját fél milliméterrel hosszabbra csinálnák, vagy egy picit lejjebb eresztenék akkor ez nem lenne. Ha egy picit lenyomom bármely billt. akkor nem látható alatta a világítás. Egyedül az enter és a jobb oldali shift alá nem lehet látni, azok teljesen jól illeszkednek és nem emelkedik ki annyira, h az alatta lévő LED-ek kivakítják a szemed. Így használom a hagyományos felső világítást.
-
Nem találok "print screen"-t a T430s-en!
Van erre megoldás??
-
Úgy látszik Lenovóék karácsonykor sem pihentek. A 430-as szériához 25-én adtak ki valami BIOS mókolást és scroll tuningot.
-
válasz
FoxiestFox #55498 üzenetére
THX!!!
Na, de ez meg itt figyelt a gépemen. Nem pasztázok!! Hát sz@..rrá kell szedni. -
Sziasztok!
A T430s-t szeretném szétszedni, újrapasztázni, (ha már vettem MX-4-et
). Sajnos megakadtam, minden csavart kiszedtem, szerintem minden honnan, de a fedlap nem adja meg magát. A Lenovo oldalán valamikor találkoztam szerelési segédlettel, most nem lelem meg. Ha valaki tudja hogy kell szétszedni, esetleg a site megtalálásában segítene megköszönném!
THX!!
-
válasz
soldi3r #55482 üzenetére
Mindent a leírás alapján csináltam. Sem DVD-ről, sem pendrive-ról nem sikerül. Mindkét esetben már az elején a "windows telepítése" feliratnál leáll. Amikor a 8.1-et telepítettem, akkor is sokat matekolt az indulásnál, de nagyon lassan feltelepült. Azt direktből tudtam lemezről, nem próbáltam stiftről. Az érdekesség még a BIOS-os telepítés mellett, h az UEFI-s telepítés már 3 partíciót csinál, de gondolom ez a GPT miatt van. Azt meg végképp nem értem, h egy korszerűbb rendszertelepítést csak FAT32-es pendriv-ról lehet, mert az NTFS-t nem látja az UEFI. Jól összeszögelték.
-
Míg Ti itt elpolemizáltok a légrés és a trehányság okairól, addig esetleg valakinek van tapasztalata Win7 UEFI telepítésről T430-ra. A Win8 felment habozás nélkül, sőt még a security boot is műkszik vele. Sajnos a hetest nem sikerült feltolnom. Az viszont igaz, h valami b@..ott gyors a bootolás ezzel a telepítéssel. Azt is észrevettem ha sima BIOS-os telepítés van a gépen akkor ThinkPad logóval indul, az UEFI-vel viszont egy szép kisimult Lenovo logóval.
-
Boldog, meghitt, békés karácsonyt Nektek!!!!
-
Van valakinek tapasztalata az UEFI-s telepítésről??
-
válasz
Tikakukac #55371 üzenetére
....pontosan miért? Melegben jóóóó fagyizni!
Közben megtaláltam: Corsair Vengeance 8GB 1866MHz CL10 Laptop SODIMM Memory
Az 1600-assal összehasonlítva igen nagy a sebességkülönbség
Az 1600-os 800MHz-es, míg az 1866-os 1333MHz!!!! Azért ez a különbség érezhetőnek kell, h legyen. Én azt hiszem beruházok egy 8-as kittre, majd beszámolok. -
..most látom a T430 támogatja az 1866-os DDR-3-at. Talákoztatok már ilyen lapkával??
-
válasz
Shatterstar #55325 üzenetére
Én hosszú évek óta Belzer-t használok, nagyon jó minőségű, strapabíró és ami a lényeg, nem b@...ssza szét a csavarokat. Úgy lehet vele bontani, h nem sérül az eloxált csavar.
-
válasz
FoxiestFox #55257 üzenetére
..az sajnos ugyan az. Azt hiszem október elején jött az uccsó frissítés.
-
Voltam ma MX-4-es pasztát venni, majdnem dobtam egy hátast, kassza 1800HUF. Remélem ennyire jó is.
-
válasz
inferno88 #55202 üzenetére
Annyira, h a T430s-el visszatértem a hetesre. A PM nem műkszik rendesen, nem tartja meg a beállításokat. A HotKey is elnagyolt, részben működik csak, továbbá nekem a bluetooth-al is akadtak problémák. Jó hír viszont, h a FPR-e már van jól működő driver és szoft. Az OSD sajnos nem műkszik, csak ami a Win alatt van. Nincs visszajelzés ha felkapcsolod az "éjjeli lámpát" stb. Szóval még sz@..r egy kicsit. Én nagyon várom már, h kijavítsák, vagy fejlesszék ezeket a hibákat. Szerintem sokkal gyorsabb mint a hetes, már csak abból kiindulva, h pendrive-ról SSD-re történő telepítés Win 8,1, T430s-re majdnem öt perc. Az azért már nem semmi.
-
Én azt gondolom, nem lehet mindenkit rábeszélni a jóra, jobbra, legjobbra. Főleg azért sem, mert kinek mi jön be. Attól még, h valaki belenyúl a liszteszsákba, nem lesz mindenki keze fehér. Ergo, ha nekem nem jön be valami azért megpróbálom óvatosan fikázni, hisz egy ember véleménye lehet okulás tárgya, de legkevésbé reprezentatív. Egyébként a vélemény olyan, mint a férfi segg, mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra. (egészséges heteroszexuális humanoidokra gondoltam) Sokkal inkább a tapasztalat ami számít. Személy szerint FSC-en szocializálódtam, láttam és tapasztaltam mekkora a különbség s consumer és business kategória között. Javításon szinte csak az első kategória jelent meg a szervizben. Majd amikor a Lenovo felső kategóriás gépei közül került a kezembe, akkor láttam csak mekkora a különbség business és business között! Nem oly rég lett egy T430s-em, meg vagyok vele elégedve, persze vannak hibái, amit még nem tudok hova sorolni, egyszerűen szeretem és kész. Valszeg nekem is 6 anyám lehet, mert én sem vágyom más gépre.
Az meg nem csupán a mutyi műve, h egyre több helyen a Lenovo TP-jei nyerik a közbeszerzési pályázatokat.
…továbbra is ThinkPad-et mindenkinek alanyi jogon!! -
Sziasztok!!
Valaki keresett IDE-s noti vinyót. Találtam egy FUJITSU MHV2060AH 60GB-osat.
Üdv:
-
Sziasztok!!
Valaki tudna segíteni T430s mobil internet beállításában? Napok óta küzdök, eredménytelenül folyamatosan 068-as hibára fut.
Ráadásul a "Mobile Broadband Activation" csak az országot látja, a szolgáltató fülnél nincs választási lehetőségem, csupán az "egyéb" lehetőség van. Továbbá ez az üzenet:
"Kérjük, a fiók aktiválásával kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval.
A program jelenleg nem támogatja a kiválasztott szolgáltatót."
Viszont SMS már jött be a kártyára.
Ez ennyire bonyolult??THX!
-
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni a 3G-s modem beüzemelésére. T430s-ben egy Ericsson H5321 gw Mobile Broadband Module van. A telepítés sikeres volt, a GPS része is működik, (MS AutoRute 2013 látja és használja is) de amikor csatlakozni szeretnék a mobil hálózathoz (próbáltam T-s, és Vodás kártyával is) 068-as hibával kilép. Nem tudom megfogni a hiba okát, ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, kérem segítsen.
THX!!!
-
Sziasztok!
Mi a különbség a PM driver és maga a szoftver között?? És melyiket illik feltelepíteni először? Továbbra is nyűglödöm a Win 8.1-el. Ugyanis erre az oprendszerre még nincs PM csak a Win 7-eset lehet feltolni rá. Viszont így nem tartja meg a beállításokat. Csak szívok vele, a T410-esen, de még a T430s-en sem működik 8 alatt rendesen.
Torry: Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha az adott terület alá egy vékony kétoldalas ragasztót teszel, garantált a megoldás.
-
-
..leesett a Lenovo felirat e-betűjének fele a T430s fedlapról.
Ez cserélhető, vagy csak a teljes burkolattal együtt?
-
...tudna valaki segíteni abban, h itthon hol jutnék hozzá expresscard-SD adapterhez?
Most vettem észre, a T430s-en nincs kártyaolvasó. -
-
Sziasztok!!
Szerintetek egy T430s-s noti ami alapból i5 35W-os CPU-val van konfigolva, elbír egy i7 QM 45W-os reaktort??
Vagy inkább az i7-ből is a 35W-os a tuti??
THX!!
-
válasz
btudos #54427 üzenetére
ok, a 410-alatt is az van fent, de nem tartja meg a beállításokat. Minden indítás után újra kell konfigolnom.
Abban tudna valaki segíteni, h a TPFC minden induláskor egy hasáb alakú ablakkal indul az asztalon. Hogy lehetne ezt eltüntetni?? Az értesítési területen ott az ikon, de minden Win induláskor ki kell löknöm az asztalról. -
válasz
btudos #54414 üzenetére
...és minden szoft megy rajta rendesen? Mert nekem a 410-esen nem igazán. Igaz van generációs különbség a gépek között, de valahogy nagyon sok gondom volt a telepítéssel. Az eredmény is siralmas volt. Részlegesen működött elég sok dolog rajta. Most váltok a 410-ről 430-ra, de nagyon gondolkodom a "nyolcpont1en" Megpróbálom, ha nem sikerül marad a hét.
-
Sziasztok!!
Szeretném ha valaki leírná nekem, mennyivel jobb az IPS panel. Azt látom a felbontása uakkora mint a hagyományosé. Akkor miben plusz???
THX!!
-
Köszönöm sokat segítettél. Kicsit beindult nálam a vezérhangya ezekkel a TP-ekkel. Alapból volt egy SL300-am, amiben egy SSD és egy T9400-as CPU csodát művelt a 4GB RAM-al. A nejemnek vettem egy T410-et, de annyira beleszerettem, h az SL-t kapta meg.
Kicsit lelakott volt szegény 410-es, kopott, kifényesedett felső burkolat, valami ismeretlen, szintén kopott (talán francia bill). Kapott új burkolatot, új bill-t, 8GB RAM-ot WWAN-t, és egy szintén új 9 cellás akkut. Az SSD természetesen átkerült hozzám. A gép így már esztétikailag is teljesen korrekt képet mutat, de a VGA teljesítményével nem vagyok megelégedve. Itt az aprón tárgyaltam egy T430s-ügyében, szerintem nem lesz belőle semmi az eladó oldaláról, de nem is nagyon bánom, ő is hozzásegített, h elmenjen a kedvem tőle, ami persze még nem végleges. Maradt az X230, és az általad említett X220-as, de már szemet vetettem az X1 Carbon-ra is. Az méreteben pont a kettő között van. Most időm nagy részét ezen gépek összehasonlításával, hazai és külhoni fórumok olvasgatásával töltök. Nagyon nehéz eligazodni, mert legalább annyian gyalázzák min amennyien kedvelik az új szériákat. Az biztos a T410 nem marad meg. Szerettem volna "vissza adni" a nejemnek, de női szemmel a csillogó kisebb SL jobban bejött neki. Nem maradt más mint infót gyűjtögetni. Egy darabig nem akarok gépet venni, ezért lenne fontos, h ne nagyon nyúljak mellé.
Üdv:
-
Azért is érdekelne a tapasztalat a T430-ról (és nem a vélemény) mert vívódom három gép között, egy T430s, egy X230-as és X220-as között. Nagyban megkönnyítenétek a választásom.
THX!!
-
Nemtom ti hogy vagytok vele, de kezdek félni az új szériás TP-edktől. Amit itt leírtok! Tegnap találkoztam egyik ismerősömmel aki cirka fél éves T430-as tulaj és a bal egérgomb bizony ki van fényesedve. (azért a klasszikus egeret használja mert nő
) Azt hiszem maradok a T410-nél, bár nagyon szeretnék egy X230-at, de az lesz a teteje. Egy másik ismerősöm pedig autószerelő műhelyben használ, vagy többen használják a T60-ast diagnosztikai célokra. Mindenki hurcolja, kocsiba, kocsi tetején, ki így ki úgy, de semmi kopást nem látok rajta, pedig jól megnéztem elhihetitek. Merre tart ez a fejlesztés? Az tuti, h nem jó irányba!
-
válasz
Aethelstone #54071 üzenetére
Gratula!!
-
..hátha a 80-as, vagy 90-es széria retro külsőt kap majd.
Egyébként most láttam Alfa-nál egészen jó áron van X230.
Ma megjött (két hónap után) a T410-re az új billentyűzet, hozzá az új palmrest, így egész pofás lett a masina. -
Azt hiszem a pár éves TP-es imádatom és hűségem a 40-es szériával véget ér. Még a 30-as belefért volna azzal a gyagyás tapipaddal, hisz egy igazi TP fan egyébként sem használja, a szigetes bill már határeset, de ezeknek a tervezőknek elgurult a gyógyszerük.
-
ThinkPad-et mindenkinek alanyi jogon!!
Vagy írtam már??
-
Apró ám de, bosszantó dolgok nem működnek Win8.1-el a T410-en. Tulajdonképpen ha nem törekednék a maximálisra akkor ez így elfogadható lenne. Nem nagyon akarok visszalépni a hetesre, bár azzal sosem volt gondom. Alapvetően a WWAN modem a fekete bárány, de például az FN-F6 sem műkszik ami ugye a Cam-ot kapcsolná be, ez például azért érdekes mert az összes többi (zárolás, PM, altatás, F5...stb.) műkszik. Azt írja, nincs program hozzárendelve és telepítsem azt, de a kis kamerás headszettes piros ikon ilyenkor megjelenik a tálcán. Ráadásul nem is a legújabb "hotkey" szoft van fent mert azzal szinte semmilyen bill parancs nem megy. Sz@rakodik még a PowerManager ő egyszerűen nem tartja meg a beállításokat, hiába állítok be akármit, a következő indításkor elfelejti azt. A Bluetooth sem teljesen kerek még. Ezek nem nagy dolgok, lehet velük élni, persze törekszünk a teljességre.
Azt látom azért lassan kezdenek alakítani a dolgokon "Lenovóék". Már az ujjlenyomat olvasó problémát helyére tették, várok, hátha a többire is lesz megoldás.
-
válasz
FoxiestFox #53921 üzenetére
..hát a vélemény olyan mint a férfi segg, mindannyiunknak van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Engem Inkább a tapasztalat érdekel, amiből itt lelek eleget.
Azt hiszem akkor visszateszem a hetest, ebben viszont tényleg igazad van.
-
válasz
FoxiestFox #53899 üzenetére
Tegyem vissza a hetest?? Ennyire lehangoló a Win 8????? Nem ThinkPad barát???
-
...haladok a T410 fejlesztéssel, van már WWAN kártyám is, a gép látja, az illesztőprogi a helyén van, csak éppen használni nem tudom, sem a GPS-t, sem a mobil internetet vele. Semmi applikációs célszoftver nem műkszik Win 8.1 alatt.
-
-
Sziasztok!!
Tud valaki T410-esre működő ThinkVantage GPS drivert? Alapvetően Win8 alá kellene, de szerintem a 7-esre való is felkúszik.THX!!!
-
...na akkor az a Bay-es rendelés úgy sz@r ahogy van.
Az itthoni vásárlás meg Q...va drága, de van egy előnye, az legalább biztos.
-
Sziasztok!
Napra pontosan egy hónapja rendeltem meg T410-esemhez a billentyűt Bay-ről, Csájníz országból. Van rá esély, h megkapom, vagy kezdjek el parázni az eladónál és a e-bay-en? Igaz a megjelölt szállítási határidőből még van egy hét, de idáig mindig megkaptam a dolgaim 1-2 hét alatt. Mi a véleményetek???
THX!
-
.....a paszta is tuti felkeményedett a procin, azért ha nem is sűrűn de legalább évente illik "kitakarítani".
Azt meg felejtsd el, h neked bármelyik szerviz ezt ingyen megcsinálja.még ha garos akkor sem. Ha sosem csináltad, akkor valóban ajánlott egy olyan ismerőst, barátot keresni aki teljes biztonsággal nyúl bele. Egyébként nem nagy dolog, lesd el és a következő alkalommal már Te magad is neki mersz fogni. Az meg biztosabb és alaposabb mint a szerviz, nekem elhiheted!(Szervizmérnökként dolgoztam egy "valahol" egy notis csoportban)
-
Sziasztok!
Van egy kissé kopottas, de működőképes (igazából csak a tapipad közepe) T410 ujjlenyomatos felső burkolatom. Érdemes feltenni az apróra vagy nagy ívben dobjam ki? (egy kicsit sajnálnám)
-
válasz
franc0 #53628 üzenetére
... hát bántottalak én???
Az az igazság, h sokáig egy nevesebb noti szervizében dolgoztam mérnökként. Akkor a márka iránti lojalitást nagyon belénk verték. Majd évekkel később a kezembe került egy SL300 (ami a mai napig is teszi a dolgát), és akkor tojtam az agymosott rendszerre, nem érdekelt tovább az anyacég portékája. Most egy T410-esem van, (az SL a nejemé lett), gondolkodom egy X230, vagy egy T430s vásárlásán, nekem már az SL 13"-os TFT-je is kicsinek bizonyult, viszont a 14"-os pont jó, hát ezért félek a 12"-os géptől. De, erősen átgondolom a dolgot.
A másik dolog ami visszatart, h nem lehet, vagy körülményes a második HDD, SSD használata. Mindkét gépen SSD-n van az oprenszer és az ODD helyén egy nagyobbacska merevlemez. Az X-nél írtatok az mSSD használatáról ami felcsillantotta a reményt, nem tudom mennyire elterjedt, hogy lehet ezt párosítani. 6 éve kiszálltam az "iparból", nagyon le vagyok maradva, de majd bepótlom. Itt tanulok veletek, segítségetekkel
A hitem azóta csak megerősödött: "ThinkPad-et mindeninek alanyi jogon" -
válasz
donjohnson #53595 üzenetére
Köszi, oda is beírtam, de közben megoldódott. Az ujjlenyomat olvasó bekavart, pontosabban a szoftvere, leszedtem, újraraktam és műkszik minden.
-
Sziasztok!
Találkozott már valaki lassú betöltés hibával? T410, Win8,1 Sokáig jól működött, majd ma este bekapcsolás után, megadom a jelszót, már ott sokat vár. Átvált fekete képernyőre és percekig semmi csak a kurzor nyíl. Két perc után kegyeskedik elindulni, szörnyű!! Vajon mi a franc esett bele??
THX!!
-
válasz
cildren #53555 üzenetére
Én is Tőle vettem
, korrekt és tényleg jó a portéka, csak egy a baj, sajnos nem PANA az akku. Végül is ennyi pénzért!
Én feltöltöttem egyszer fullra, majd elkezdem használni, 6 óra után meguntam, újratöltöttem és elraktam. Akkor fogom használni ha szükségem lesz rá. A régi 6 cellás Pana is bírja még 3 órát, 3 év és 105 ciklus után.
Szerintem nem kell sz@rakodnod vele, használd.
-
-
válasz
cildren #53544 üzenetére
pl. innen kassza 950HUF és ingyenes posta:
http://viewitem.eim.ebay.hu/New-Laptop-CPU-Cooling-Fan-Cooler-for-IBM-Lenovo-T61-T61P-5V-025A-Sliver/350845943437/itemvagy innen:
http://www.laptophardware.hu/laptop-hutes/ibm-lenovo/thinkpad-t-sorozat/-/raktaron/rendezes:asc.laptop-alkatresz-keresocsak itt egy kicsit drága, 15e HUF.
-
válasz
donjohnson #53515 üzenetére
Sajnos nem jegyzi meg, igaz ott kényelmesebb kikapcsolni, de onnan is ki kell vennem a pipát. Egyébként érdekes mert a PM sem jegyzi meg a beállításokat. Itt valami nagyon el van kefélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest