- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Na megjött a palmrest
Bal gomb olyan, ha csak az alját nyomom nem kattan, csak lenyomódik hang nélkül, felülről nyomva jó. Mintha hiányozna a belsejéből 1-2 tartó pöcök.
Egyébként gyárinak tűnik, TP logo is rajta van. -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #58886 üzenetére
1db, ez a szokásos vámkezelve szöveg amit meg se néznek csak ütik rá a pecsétet, az minden csomagnál van. De ilyen még nem volt, hogy beragadt volna. sok a melójuk olvastam egyik topikban, kimaradt pár járat karácsony előtt aztán nyakukba zúdult 1 havi adag január közepén
-
Chaser
legenda
válasz
adrian87 #58872 üzenetére
"Már csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet a bios-t frissíteni... ki szeretném próbálni milyen a ramdrive szerű működése."
Hol az összefüggés?
Sztem ne piszkáld a BIOS-t, eddigiek alapján úgy néz ki ott még nem tartasz. Meg egyébként sem kell ha működik minden.
Cpu-t akár winben állíthatod energiasémán belül. Powermanageres sémákat hanyagold, tudnak kavarni. a wines bőven jó. Kicsit olvasgass akkor sw-rel feszültségeket is tudsz majd állítani. -
Chaser
legenda
nemide
fungi: meglesem
Tim82: 7-én ráütötték a vámkezelve pöcsétet, azóta is ott van
-
Chaser
legenda
Egyébként nem mindegy melyiket meríti először?
Recovery meg ok, szűz win + driverek se nagy valami, kár ezeket túlbonyolítani sztem.Felfedeztem egy furcsaságot a TPfanban. Ini-ben beállítottam manual 1-es fokozaton induljon, rendben is van. Viszont játék alatt átteszi smartra, ez vajon mitől van, hogy lehet kiiktatni?
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #58852 üzenetére
Nyilván külön merülnek az akkuk és külön is töltődnek. Ha nem tévedek nagyot először a fő akku, utána a kisegítő.
szerk: gyári állapot
BIOS-ban load default, vagy nem tudom mire gondolsz
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #58706 üzenetére
Azért nem pár hónap az
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #58557 üzenetére
Képen nem igazán látod...azt személyesen kell megnézni.
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #58220 üzenetére
Van biztos. Csak ne pont a te gépednél ne váljon be, kár lenne azért a jó gépért...
-
Chaser
legenda
válasz
btudos #58046 üzenetére
"A notebookról eltűnt minden visszajelző LED, a bekapcsológombon kívül a lock billentyűkbe került egyedül fényforrás, de például a merevlemez, a vezeték nélküli hálózat vagy az akkutöltés állapotát csak az operációs rendszer piktogramjaiból lehet leolvasni. A fedlapon a ThinkPad logóján az i betűre feltett piros pont viszont világít, ha az X240 be van kapcsolva, alvó állapotban pedig lassan pulzál."
lassan olyan lesz mint egy jobb netbug...
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #57583 üzenetére
Akarod mondani T500-nál kicsit hangosabb. Zsanérok jobbak. Hangzásban szerintem jobb, viszont halkabb volt.
szerk: Tim82: És tényleg
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57533 üzenetére
Én 8-900-ig hajtottam az egyik régi T500-amban a vga ramot.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #57355 üzenetére
9.5mm-es.
Akad. -
Chaser
legenda
válasz
btudos #57345 üzenetére
Szerencsére nekem nem kell i5 ereje
Ha nagyon kell kraft T500-ba T9600 és megoldva. Ez az LG kijelző viszont olyan szép, hogy huh..
Dell FHD se volt rossz, T510 HD+ se, de a led miatt x idő után fejem megfájdul
az egész kép olyan "idegen", ez meg majdnem olyan mint T60 IPS-t néznék
Szemből nem sok különbség van, legalábbis túlélhető. Oldalról szintén, egyedül hátradöntve invertálódik erősen, előre döntve nem. raktam bele egy usb3+esata nem-kilógós ec kártyát is, így kb mindent tud amit az új gépek.
Ha meg rohangászni kell egy kicsi x200, ott nem is bajlódok sztem panelcserével, nem arra kell hogy órákig nézzem.scarbantia: És az a vicc, hogy az anno 35-40k-s benq 21.5" FHD monitorban no-pwm a vezérlés...
-
Chaser
legenda
Ha sima telós sim-et rakok a gépbe úgyis működnie kellene a netnek? Net van rajta, de nem is érzékeli a sim-et.
-
Chaser
legenda
válasz
adrian87 #57300 üzenetére
Konfigtól függően reggelire eszi meg...
Cpu 45nm, jól alulfeszelhető. Ram DDR3. Tud SATA2-t. Itel vga HD4500M.
Azt is vedd figyelembe, hogy 14-esben kisebb a max kapacitás akkuban, tehát hiába menne többet 15-öshöz képest, ha 15-ösben meg nagyobb kapacitású az elérhető akku. 14-esben még nem láttam 90Wh óra körülit T400-nál.
Ha igazán szép kijelzővel akarod mindenképp 1680-as T500-at nézz, ha annál is szebbet akarsz LGP pnelest, az az igazi.__
x200 vs x200t témában ami még eszembe jutott..ami biztos, x200 mono, de ha jól rémlik x200t az stereo.
-
Chaser
legenda
válasz
Arlekim #57298 üzenetére
El kell kérni a panel típusát. másképp nem megy. Elvileg parts is kiadja, láttam már olyat, de csak a gyártót. Boe Hydis paneles biztos jó. Ez AFFS. De voltak samsung PVA panelesek, na azokat nem dicsérték agyon. Volt egy listám de már nincs meg...
szerk: adrian87: Nem lehet..az "s" a vékonyabb, ennyit jelent. VGA váltás T510-nél kimaradt, valszeg T410-nél is, azt passzolom. Nem annak függvénye hogy "s" vagy normál. T400/T500-nál működik.
-
Chaser
legenda
válasz
adrian87 #57296 üzenetére
14 vs 15"-nál akkuidőben nem lesz ég és föld különbség, ugy. akkut meg hanyagold ha van rá lehetőség.
Ha nem használod ki felesleges core i-s gépet venni, T400/T500 is bőven jó minden napokra. Ha veszel nagy felbontásút, arra figyelj. 9 cellás akkuval T500 4-5 órát elmegy kényelmesen. Ráadásul a leghalkabb TP, ezt T410/T510-ről nem lehet elmondani. T510 még elég jó, de nem annyira csendes mint az 500. T410-re többen panaszkodtak. -
Chaser
legenda
válasz
Arlekim #57292 üzenetére
Tömegre is nagyobb, más a kialakítás. Nincs pilács se. Teljesen más a zsanér rész is. SSD biztos nem megy bele, max hackeléssel a corestore.
És figyelj rá, sok féle panellel szerelték, vannak egész hitványak is belőle.szerk:
Tapasztalatból mondtam amiket mondtam. Cuki ha nem zavar a nagyobb tömege, cirka +0.5kg-val több, vastagabb. És ha le tudsz mondani a pilácsról. Jó móka vele rajzolgatniPersze ha értelmes panel van benne.
A legtöbb verzió only waacom, tehát nincs. Single és multitouch verziós kevés van, de nem az igaziak. Mai értelmesebb csájna' tabletet jobb kezelni. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57275 üzenetére
Minden x-ben integrált a cpu. Ettől független lehet stimmel a lapcsere, azt nem tudom.
-
Chaser
legenda
válasz
Robo sapiens #57278 üzenetére
Nagyon jók, backlit billzet is frankó. Garanciában meg - sajnos- abszolút jobbak.
Sw-esen sokkal butábbak, nincs annyi lehetőség mint TP-nél. -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Még ha a képe számottevően jobb lett volna 1280-asokhoz képet, de nem volt. Olyan bevilágítást meg még sehol nem láttam mint annál, ez lehet egyedi "jó" tulajdonsága volt annak a panelnek. AFFS alázza, ez a jó kifejezés
szerk: franc0: 7-8 féle TN-nel szerelték. Most amik vannak itthon egész jók, nem néztem milyen panelesek.
-
Chaser
legenda
Ha ezt az első képet mutatod egyből mondom hogy az az IPS
Pasztell színekben elvérzik a HD TN csúnyán általában.
Tim82: Volt szerencsém x200s 1440-hez..nem akarod te azt látni
1280-nál jobb valamivel, de amit én láttam ráadásul még olyan bevilágítása is volt alul-felül hogy szörnyű.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57151 üzenetére
6k körül, már linkeltem asszem.
TN E4310-ből, elég korrekt..szemből...De a T500 LG nem kicsit jobb még ennél is.
-
Chaser
legenda
A szélső
Legalább ugyanazok az ikonok lennének meg valamivel korrektebb fénykép, mert ez kb semmi így...T500 FPR-es eladó ámokfutása, hogy adjon képet:
"Hi.
Thanks for your message.
We have confirmed with our colleague.
We are so happy to tell you the item you want to buy has FPR sensor - fingerprint reader.
You can bid it and pay for it directly if you need.
Many thanks for your support and patience.
Wish you have a nice day.
Best regards,
Amy
"Most nem normális vagy én vagyok helikopter?
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #57053 üzenetére
Még én se
hito: Grat. Ha megunnád szólj
audi100td: Én már nem is gondolkodok benne, de lehet valaki igen. Ez az LG-s T500 marad még egy darabig. Nem jobb a T510 HD+ kijelzője sem..max másabb. Egyik színben ez jobb, másikban az.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57046 üzenetére
4:3-as 14" szériába is ugyanaz megy.
x200 affs panelt tud valaki jelenleg emberi áron?
-
Chaser
legenda
Kértem képet a T500 palmrestes tagtól, aki csak a hátuljáról rakott fel képet. Erre azt mondja nem tudja milyen billzet van a T500-ban, küldjek rla képet.
Csak én nem látom az összefüggést -
Chaser
legenda
ES T9400 itt.
CPUID 0674h
Core stepping B1Ha ezeket meg lehet nézni lenovonál akkor elvileg kideríthető jó-e..na majd rálese ha lesz időm.
-
Chaser
legenda
válasz
metal01 #56936 üzenetére
Elrepült belőle valami?
szerk:
Tikakukac: Ott én is, megkérdem az eladót mit tud róla.xcds: 4.5k körül, mivel 3-4k-t ér a P8600 nem nagy érvágás lenne, de ha 2-ért eladom az is jó. T9600-ra nem is válaszolt itt a tag. Az is lenne us-ből 8-9k körül, csak ha megtréfálják aminek nagy az esélye mindjárt drágább.
-
Chaser
legenda
ES cpu vajh' működik-e T500-ban?
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #56904 üzenetére
Én nem is kerestem, megtalált itthon. T510-nél azért néztem pana akku láttán. De most is LG-nél. De mondjuk ez olyan dolog, legyen pl x200-ba sanyo 12-ért, 3 évig elmegy, 4k/év...persze jobb lenne ha 6 évig menne el, de azok a gépek se lesznek már nagyon 6 év múlva. Persze aki rászokott a jóra nehéz alább adni, tudom magamról is
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #56899 üzenetére
Rá kell kérdezni az eladónál
a levelezésnek nyoma marad, ha nem olyat küld refund.
Egyébként meglepődtem, T510-hez múltkor pana akkuk jöttek, most LGwestlake: Hosszútávon nem bírja úgy. Értsd 3-4 év után. A régi panák még 6-7 évesen is tudtak akár 1000 ciklussal 50%-ot...vagy többet. Persze a maiak már nem olyan jók ott se. Sanyo 1000 ciklust el se érne, belehal felénél kb. ha eljut addig.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #56827 üzenetére
Angol angol más mint us angol és a kínaiak ha beszélnek valamit akkor us angolt. Nem törvény ez, hogy a genuine szó jelenti csak az eredeti gyárit, de aki olyat árul annál ott van a szó...eddig legalábbis nem láttam ellenkezőjét. Az original meg szinte mindennél ott van ami új. A new, unused szavakat csak leírásban tudják választani, valszeg ezért viszik bele a címbe az originalt is, mert sokan úgy keresnek rá. Itt nálunk se feltétlen jelent az original gyárit, sokszor lehet azt olvasni, bontatlan, "original" csomagolásban. Tehát nem magára a termék gyártójára vonatkozik, hanem a csomagolásra pl.
Az oem meg emlékeim szerint azt jelenti, hogy brand gyártóknak való cuccok akik kész gépeket árulnak. Ez magával vonzza azt is többnyire, hogy nem kapnak gyári csomagolást az alkatrészekhez, hanem bulkben megy a cucc, pl hdd-k, dvd-k, bármi. Ezt mi is használjuk, "oem csomagolás" néven. Én biztosoff_end
-
Chaser
legenda
válasz
tototos #56812 üzenetére
Szétszedéssel nincs gond, de én az ALPS-ot véltem NMB-nek eddig és fordítva. Az tuti hogy csiki gombjai alig jönnek le, ALPS vagy NMB?
pedig simán lepattintható. Én a kékes-zöldes kupakosra emlékeztem NMB-re és nekem gépelni is azon jobb. Most a kék kupakos van a gépben, de a kékes-zöldes nekem sokkal jobban bevált, puhább, lágyabb.
-
Chaser
legenda
Nem, nem azt jelenti - legalábbis bayen
-. azt jelenti nem használt, vagy bontatlan csomagolású. Ha gyártóról van szó a genuine szót használják, próbáld ki
Oriiginal genuine=nem használt eredeti gyári. Originalnál a brand a kompatibilis gyártót jelenti kb.
szerk: pl itt egy x200 akku potom pénzért, gyári új, bár az eladónak kevés feedbackje van de az legalább 100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest