- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Xmodule #61185 üzenetére
A lényeg a chipset. ASM-est keress, azokkal nincs gond. Tud USB3 sebességet.
Vagy picimaci van az EC alatt, smart reader. Ha picimaci EC kártya mellé tehetsz macisat is.
F3507g-s ericcson modem kell a gépbe. Ha hamarabb szólsz van olyanom is, csak lehet nincs hirdetve.
Firewire-re pl kamera mehet. -
Chaser
legenda
Van egy T510-em LG kijelzővel, de nem LGP. Fél úton van a samu és LGP közt. Ilyet látott már valaki? Majd írok pontos típust.
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #61155 üzenetére
HD-t kb minden géppel tudsz, 720p nem hw igényes. 1080p már igen. De oda meg coreAVC, T60 is elég volt úgy FHD filmhez, thx Francia91
szerk: Legyek bátor, megpróbáljam T500-on a 8.1-et?
-
Chaser
legenda
Én nem bonyolítom meg ennyire, szünetmentesnek mindig jó ha gépben van. Ha volt több akkum azokat mindig 90% körülire feltöltve raktam el. Néha rá kell nézni havonta, ha nagyon lemerült rátölteni. Ha "mélykisül", az tönkre vágja. Egyébként ha nem panasonic, hanem a kommersz sony vagy sanyo úgyis utoléri a végzet, ha nincs használva akkor is.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #60753 üzenetére
Igen. Ha pl kajázdában vagy, dokkot lezárod kensingtonnal, gépet meg bezárod a dokkba akkor nem tudják elvinni.
erről eszembe jutott, van egy új kensington záram -
Chaser
legenda
válasz
jubilleum #60747 üzenetére
Már azt hittem a jövőből jössz
Bár lehet 1 év múlva már nem is lesz TP, mindenkinek elég lesz konzumer lenovo feleannyiért
szerk: lakkusjj: Azt se szedtem szét ennyire. Na de most..ha lesz időm végre kitalálom hogy lehet kivezetni az audio csatit bal oldalra az EC alá.
Meg rakok már egy normális billzetet a gépbe, ez nem gyere be..sokat hibázik. -
Chaser
legenda
Valahogy eddig elsiklottam felette, T500-nál az inverter meg a led kijelző sor egy panelen van?
A másik a kamera, azt hittem kell hozzá kábel, de az a szalagkábelből megy, meg a TL is. Ilyen atomi szinten még nem kaptam szét. -
Chaser
legenda
válasz
SpeedR #60694 üzenetére
A samut én is 10-ért adom. Mivel maxi hibátlan nem is lesz olcsóbb. Múltkor 15-ért tudtam volna eladni, mert egy tag leejtette a gépét...de akkor még nem volt. LG-t úgy néz ki viszik, másik megy vakerára...ha nem akkor az is megy.
Akarod mondani sokkal jobb színekért és betekintési szögért -
Chaser
legenda
Mennyi a reális ára egy T500 1680-as maxi hibátlan LG panelnek? 15k sok
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #60611 üzenetére
Ha nem láttál LG-P-t jónak, ha láttál volna nem kérdeznéd
Most hogy van egy eladó hibátlan darabom senkinek sem kell -
Chaser
legenda
Hangsúly az elvileg szón
vettem már így kijelzőt más gépbe, UK seller, a cucc csájnából' jött.
gzbotii: Sok vari lehet. 1.6-os cpu nem is rémlik ezekben, mivel 45nm-esek és a legkisebbek is 2Ghz körül vannak. Ram lehet 2x1, 2x2, de akár 2x4 is ha bővítették, nem valószínű. Aztán felbontás 1280 vagy 1680, akku, vga,
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #60575 üzenetére
A kijelző kinrről 25-30k most ami benne van. Ha most ugrálhatnék már rég nálam lenne az a gép
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #60506 üzenetére
Teljesen mind1 milyet raksz bele, menni fog. Ha mondjuk 4+2 felállásban gondolkodsz cpu virtualizációkat kikapcsolod BIOS-ban és ennyi. Nem válogatós gép. Lenovo soha nem gyártott ramot, csak FRU-zza, így drágábban el tudja adni. Sok gépben valami M betűs gyártó ramja volt FRU-val 2x1GB, máshol azt még nem is láttam. Elvétve van olyan hogy valamit nem eszik meg, itt vkinél egyik kingston nem ment, de másik típusú kingston meg ment.
szerk: Tim82: 3-4.?
-
Chaser
legenda
Pláne ha nőről van szó. Kis törékeny lelkük - pláne a testük
- igencsak megérzi 13 vs 15" történetét. Szóval van rá igény, ha nem is neked másnak igen és persze IPS alapokon, az air is az, meg már kb az összes értelmes tablet. Mo. meg igen csak kis porszem egyébként is igény felmérésből.
Tikakukac: Natívan kb semmit nem nézek a T500-on sem. Eddig túléltem. Kinek ez, kinek az, nincs ezzel probléma. 8.1-et azért megnézem majd mit tud.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60394 üzenetére
Nekem semmi gondom a nagyítással. Egyszer ilyen, egyszer olyan alatt nem tudom mit értesz. 8.1 meg már ha nem is Mac szintű, de azt mondják korrekt ezen a téren is. Majd ki is próbálom.
Most hdd-s T500-on vagyok, fórum+youtube ugyanúgy megakasztja a youtubeot
tehát tényleg a chromeot sz@rták el, vagy a flash egyre gyászabb
-
Chaser
legenda
Erre annyit mondok, x61t-m volt, 12" 1400x1050, mai napig visszasírom...
Mobil fényképező meg ide nem illő példa, de ezt te is tudod.
Ha valaki találkozik egy ügyféllel amin egy 30 millás házról mutogat képeket, sajnos nem fér be a táskájába a 23" monitor. És nem feltétlen irodában találkoznak, a világ egyre mobilabb, saját példámból tudom.Tikakukac: Mondta valaki hogy natívban kell használni, mindig, minden körülmény közt?
Nem hiszem. Szakiknak meg azt üzenem, nálam böngésző, excel, bármi ami natívon kicsi, felnagyítás alá kerül. Viszont mégsem olyan, mintha egy hitvány HD kijelzőn nézném, mert a betekintési szögek és színek megmaradnak, a felépült kép nem pixeles, ennyi. Ha meg fényképet nézek, vagy filmet, esetleg játszok azzal a két játékkal amivel szoktam az megy natívban. Nem kell ezt túlbonyolítani sztem.
-
Chaser
legenda
8.1 pontosabban. 8-ast én se használnék, 8.1-et azért már nem köpködik.
Volt FHD 15-ös gépem, semmi gond nincs vele. Böngésző, excel zoom és ennyi. 10" HD tablettel sem volt gondom.
23" FHD cuccokkal az a baj, nem fér be a táskába...Ezt a gyártók is felismerték, és mint látjuk, van ezekre igény. Szívem szerint vennék magamnak egy 13 retina air-t. Persze ha no-pwm. De elvből nem veszek ilyen drága gépet csillió gari nélkül. És ha minden igaz még mindig 1 évvel adják őket, EU-s előírt 2 helyett, de 2-vel se venném meg
majd lesz ultrának valszeg egy wines lenovo 10" HD tablet ha lesz rá keretem.
szerk:
A_ScHuLcZ: Gondolom ezt te se kérdezed komolyanha van van, ha nincs nincs. Ha nagyon jó áron van 1-2 nap alatt el is megy, észre se vesszük hogy volt kb. Mivel új széria biztos nem olyan gyakori mint egy T410.
-
Chaser
legenda
Attól függ mit csinálsz, mert sok esetben egyáltalán nem necces. A w8 már elég jól tudja állítani a dpi-t. Érdekes 13" retina Mac-ra senki nem mondja hogy nagy a felbontás. Ha képeket nézel vagy videokat, nincs olyan hogy nagy felbontás. Nyilván natívban táblázatkezelésre már kicsi lehet ekkora méretnél. Viszont a FHD verziók IPS-ek - elvileg - ami azért dob rajta nem kicsit.
Egy 10" tablet ma már min. HD felbontású ha élni akar. És az alapigazság még mindig él: nagyobb felbontásból lehet kisebbet csinálni ha a szükség úgy hozza, de fordítva nem igaz. -
Chaser
legenda
Nem engedi, ez notebook. Lefelé sem engedi, de az sw meg tudja oldani. És hogy? Mert van a cpu-nak egy min. fesze ami szintén gyárilag adott. Maximum fesz pedig nincs, csak a VID. VID-et csak akkor lehet átlépni ha a BIOS engedi. Ezer éve kezdtem játszani ezzel még desktopnál, ott egyszerűbb volt ha adott volt egy jó BIOS és gyári tuning se hozzá. Itt csak sw van, de mivel más nincs ennek örülünk
core i-től kezdve ez a lehetőség megszűnt. Érdekes módon senki nem fejleszt rá.
-
Chaser
legenda
VGA kicsit másabb, ott eleve lehet több feszt adni, itt nem. BIOS szinten korlátozva van. Spéci sw-rel esetleg meg lehetne hackelni a BIOS-t, de egyelőre örülünk ha mod BIOS akad pl "idegen" wlanhoz.
Több mint 100 gépet feszeltem alul, sok ismerős is az én hatásomranem lehet így cpu-t megölni, ez a tuning ellentettje.
-
Chaser
legenda
válasz
fgordon #60324 üzenetére
Azért mondják mert nem értenek hozzá...
nagyon leegyszerűsítve a történetet a cpu olyan mint egy LED. Ha megkapja a nyitófeszt világít, ha többet kap akkor is, egy darabig..aztán elfüstöl az ártatlanja. De ha nem kapja meg a neki szükséges nyitófeszt nem lesz fény, semmi nem lesz, nem tud károsodni.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #60295 üzenetére
Van róla fényképed? Erre ki lehet tolni a hangot a gépről BT-n ha jól értem.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #60289 üzenetére
"És ami szörnyű, hogy rosszabb, mint egy korábbi belépő szintű 1280x800-as CCFL-es TN."
Én is mindig ezt mondom, de nem akarják elhinniSamsung, LG, AUO, akármi, 15.6" HD az ocsmány mind.
Colonel993: Ha megcsinálom nem akarom vissza alakítani
Legközelebb szét kapok egyet megnézek minden tényezőt.
Ha meg évek múlva eladnám oly mind1 ha a majdani 30k körüli árából 1-2k-val kevesebbet ér emiatt...szerk: Egyik haver gyerek majdnem elsírta magát, mikor mellé raktam a T500-at a gammmer' gépének amit majdnem 200-ért vett nemrég. De az övé ledes, meg olyan széééééép színei vannak, azóta bánja hogy látta a T500 paneljét
-
Chaser
legenda
Ez marketing. Gusztustalan tényleg, de ügyesen csinálják. Soha nem jelentették ki, hogy i5 vagy i7 az csak 4 magos lehet...
Viszont dolgoztak már maguk ellen, már c2d korszakban is. E4300, 2MB cache, 800-as FSB, E5xxx, 2MB cache, 800-as FSB, utasításkészletek egyformák. az első c2d, a második pentium. AranyosAz E6300 volt az első c2d, azt később kiadták pentium néven is, de már több mint 1GHz órajellel magasabban járt, FSB, cache ua., talán utasításkészletben volt valami az eredeti javára, de az se feltétlen.
A kérdésre a válasz: természetesen nem. Másik generáció, valszeg foglalatban sem egyeznek. De ha egyeznének akkor chipsettel ütközne. Ha nem, akkor megoldották volna hogy a BIOS ne kezelje. Mint T500-nál is a k_vadot.
szerk: 14" HD+ panelek nem szépek, csak elviselhetőek. Ebben a méretben én még szépet nem láttam, gyártótól függetlenül.
szerk2: Amúgy meg vicc, a 10" tabletekbe már sokszor HD IPS kerül, a lenovonak is van ilyenje. Láttam egy üzleti szériásat is, dokkolható, billzeten csikló, hát nem olcsó de klassz
És ezek már végre winesek SSD-vel. Egy alap 10-es 130k körül van. Mondjuk annyit nem adnék érte, pláne hogy gari tán csak 1 év van rájuk.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60270 üzenetére
Valamit félreértettél
Colonel993: Egész pontosan az EC alá. Nálam alul egy műanyag lemez van, létezik EC+picimacis verzió is, de nekem alap van és picimaci nem is kell. Ahogy elnézem kívülről, helye lenne, max egy picit kellene reszelni a burkolaton. Következő gépet majd jobban megnézem ha atomjaira kell szedni
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60267 üzenetére
Elég lenne azt megmondani nekik, ha desktopban k_vad itt is az legyen. Emlékszem első gen-nél még desktopban is volt k_vad meg ál-k_vad..hihetetlen mit leművelnek. Nem csoda hogy aki nem ért hozzá belehülyül, mert igaz ha azt mondják k_vad, az is ha ellenkezőjét mondják...mert kb mindenkiben csak annyi marad meg i5 oszt' csókolom. Jók a marketingesek arrafelé...de gonoszak
Azon gondolkodám, az audio csatit T500-ból megpróbálom áttenni bal oldalra az EC foglalat alá. Kb csak ez zavar benne, hogy elöl van. Valaki gondolkodott hasonlóban? Most elbontottam egyet, de már csak akkor jutott eszembe a dolog mikor eladtam az alsó házat
Nem tudom mennyire lenne kivitelezhető.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
fgordon #60179 üzenetére
Semmi zavaró nincs benne. Hogy egészen nyers legyek és őszinte: Onnantól kezdve, hogy meglátsz egy LG-t, le se köpöd a samsungot, ennyi.
Tikakukac: Én is meg akasztok neked k_vad sektop i7-et, nem nagy valami. De böngészés köben 10 oldallal ne akadjon már be az i5-öd, ha az én P8600-om nem akad be
Ha az akad ott már gond van, vagy csak YT meg javas oldalak vannak nyitva, vagy valami emészt háttérben, de valami van. Nálam most 12 oldal van nyitva, csak YT pattan meg ha ide postolok
Ph, YT, vakera, bay, posta track, mailekből 3, egyebekből 4. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #60166 üzenetére
Mást nem használok, lehet youtubera akkor megpróbálom a foxot, hátha úgy megy.
xcds: Egyszerre egy gép. Írom a hsz-t, OK gomb, aztán már ki vagyok léptetve. Vissza, aztán jó egy ideig, néha következő hsz-ig
de állandóan hülyül, hiába jelölök be bármit neki. Ugyanarról a gépről másnál nincs kiléptetés...lehet nekem írtak egy külön scriptet, majd rákérdezek már
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60122 üzenetére
Gyere el aztán ámulj
Egy valami gebaszos, ha megy a youtube és fórumozok, ha itt kattintok valamire beakad a youtube egy pillanatra. Ez volt hdd-vel meg most ssd-vel is. Azt hittem a samsung sw-e, azt kilőttem utána jó is volt 1 napig kb, de azóta megint csinálja. Fogalmam nincs mi lehet. Előző gépnél nem volt ilyesmi. Ha csak ez a két oldal van megnyitva akkor is csinálja, ha 10 másik de nincs ph akkor nem csinálja. -
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #60101 üzenetére
Ér is kb 1-2000ft-ot. DDR3 vs GDDR3 meg kb oly mindegy. Ráadásul igen szépen meg lehet hajtani a 3650 vramját, akinek annyira kell a kraft. W500 csak annak kell aki tényleg olyan sw-ekkel dolgozik és feltétlen rá van kényszerüéve firegl-re. 3D teljesítményben hangyaf@sznyival a vram miatt lehet jobb, de ennyi. T500 LG panellel és problem solved, arra kell költeni, annak minden pillanatban van értelme.
Egpu-ra én nem költök, kb ott vagyok összedobok egy ivy pentium desktop konfigot ami gyalul még egy T9600-ot is cpu-ban, tápból nem kell bika, kisebb FSP is bőven jó, vga-ből ddr5-ös 5670 pl, sallangokkal kicsit drágább mint az Egpu, de nincs is limit. Meg jóval bikább, ha játszanék arra költenék. Táp úgyis kellene, vga is, amit pluszba meg kell venni lap+cpu+ram+hdd, ezek kb 15k-val drágábbak mint az Egpu "chip". T500-ban még biztos rev1-es az EC, hiába mondják azt hogy nem fogja vissza a vga-t, hát azért no...
Van is egy hibátlan LG panelem, topikosoknak olcsóbban -
Chaser
legenda
válasz
osztraksajt #60099 üzenetére
Erősebb az túlzás, 512 vram-os és firegl, egyébként meg kb ua. emlékeim szerint. Azokat nem dobálják 50k-ért ráadásul
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60094 üzenetére
Nekem P8600-nál sincs gond 10 lappal, de többel sem igazán. SSD, 6GB RAM. Azért egy T9400-et kap ha megy benne az ES verzió
szerk: fgordon DC-ben mennek.
szerk2: szerk. gombot használhatod, azért van
5 percen belül ne kezdj feltétlen új hsz-eket, orrodra fognak koppintani
-
Chaser
legenda
válasz
btudos #60085 üzenetére
fgordon: A néma és "nincs gond a hűtéssel" közt van egy dimenzió, ha lesz T500-ad majd rájössz
Persze terhelve már van hangja, de úgy sem vészes. Akár full passzívan is elketyeg net alatt, de mivel a ventinek alapjáraton nincs hangja így nem sok értelmét látom. SSD van a gépben, ha HDD ki van kapcsolva közvetlen közelről is néma a gép ha a környezeti zaj konvergál is a nullához.
BIOS-ban nem lehet alulfeszelni. Win alól sw-ekkel, pl rmclock, cpu genie, throttle stop, én utóbbit használom.
Előnye: sokkal kisebb fesz. mellett tudja a gyári órajelet, nálam 0.2V minusz. Ami jóval kisebb hőtermleést eredményez, cirka 15 fok nálam, akkuidő is megnő. T7500 még 65nm-es, na ott brutál különbség is kijöhet, akár 20 fok minusz.
"Mi alapján döntöttél ez a beállítás mellett?"
Mert profi vagyok..jah meg szerény is"A T500-ban sem 5 perc processzort cserélni ugye, mint a T61-ben?"
Attól függ, ha nagyon összekapnám magam sztem meglenne 5 perc alatt, egyébként 10 körül volt nálam T60/61/500-nál is kényelmes tempóban.
-
Chaser
legenda
válasz
fgordon #60078 üzenetére
Amivel előrelépés a T500 az a hűtése/hangja, és mivel DDR3 a ram jóval olcsóbb bele. Persze vga-ban is jobb, és itt már lehet kapcsolni intel és ati között. Intel tudja a dxva-t is, + van webcam - opcionális -. Cpu-t annyira nem kell megbonyolítani, P8600 pl nem drága és elég korrekt. T9600 az már zsebbe nyúlós. Nekem P8600 intel vga mellett net alatt minden max 45 fok és a venti csak 1-es fokozaton megy, aminek hangja 0. Cpu pedig fix max órajelen jár alulfeszelve.
T510-nél pl nem lehet kapcsolni a vga-k közt, ha nv-s akkor az megy mindig. dokk is más kell és kb 5x annyiba kerül hozzá. Egy i5-ös T510 persze cpu-ban más világ, ha van sw amivel kihasználod az erejét, pl videokódolás, PS komolyabb szinten. Hűtésben kicsivel rosszabb mint a T500, zsanérban jobb, minőségre még ott van az is, -
Chaser
legenda
válasz
deja vu #59934 üzenetére
LG vagy samsung. LG szép, samsung elmegy. Kb ugyanaz a felállás mint T500 LG vagy samsungnál, de ha azokat se láttad nem érzed át.
-=Sziszi=-: Nem valószínű, hanem biztos. A dedikáltat nem lehet letiltani T510-nél, hiába van igp a cpu-ban. De mondom ettől az NVS vga-tól ne félj, nem halódós, a gépnek meg jó a hűtése is.
Szívesen. -
Chaser
legenda
válasz
-=Sziszi=- #59931 üzenetére
Nem is kell info, mai gépeknél sztem nem letiltható a vga, értelme sincs. Winben ki lehet kapcsolni a diszkrétet, igp-nek meg mindig mennie kell, mivel azon keresztül dolgozik a dedikált is. Pl T500-nál külön van intel és ATI, de az még más világ volt. Nem az ip-n keresztül dolgozik az ATI, ezért BIOS-ban ki lehet választani, hogy egyik, másik, vagy mindkettő menjen és OS alól választható legyen. T500-nál sincs megadva a vga-k típusa, azt nem szokták megadni. T510-nél nincs optimus, pedig lehetne elviekben. Vagy NV vagy intel vga-s, nem lehet választani. Winben egyből látszik eszközkezelőben melyik verziós gép.
-
Chaser
legenda
válasz
-=Sziszi=- #59928 üzenetére
Nem tudom milyen dellt néznél, én még olyan részletes BIOS-t nem láttam mint ami delleknél van
Egyébként ha meg nincs benne olyan funkció akkor le se lehet tiltani, vagy nem?
Annyi a lényeg, hogy megbízható eladótól kell venni, nem ismeretlentől. -
Chaser
legenda
válasz
-=Sziszi=- #59926 üzenetére
Mondjuk megnézed BIOS-ban mi van benne. T510-nél pl nem is lehet letiltani a dedikált NV-t, de nem döglődős széria. Mindent meg kell nézni mint minden gépnél, törés/repedés, kijelző, usb-k műkődjenek, BIOS nem passwordos, wifi, akku stb.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #59848 üzenetére
Hát ami játék van az nálam ssd-ről megy, szóval ilyenre nem is gondoltam. Egyébként meg hagyod benn a torrentet, az mindig szöszmötöl valamit és nem áll le a hdd.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #59842 üzenetére
Nálam minden hdd ezt csinálja ultrabayben. És egyáltalán nem is bánom, minek menjen ha nem használja semmi. Ha használja akkor meg úgyis megy.
szerk: kmisi99: Felteszed a vga drivert és lesz, addig bajosan. Go to system update, switchable graphics driver.
-
Chaser
legenda
Valaki keresett x200-at, van fenn egy 35-ért akku nélkül, cam, 3g ready, magyar. Biztos nem patika állapotú, na de ennyiért korrekt.
-
Chaser
legenda
Kinek kellett magyar usb ultranav desktop TP billzet? Írjon már rám
-
Chaser
legenda
válasz
magyarzoltan #59399 üzenetére
Eladod aztán veszel egy 60-as normált, hol a probléma?
-
Chaser
legenda
válasz
magyarzoltan #59397 üzenetére
Ki lehet azt fogni olcsóbban is. Az már ddr3-as ramban, olcsóbb bővjteni, ddr2 dupla annyiba kerül. Hűtése a legjobb ennek a szériának, akár némán is tud működni. Ha neked 30 oldal kell nyitva oda min 4GB ram nem árt. Nézegesd az aprót meg spórolj hozzá egy kicsit.
-
Chaser
legenda
válasz
magyarzoltan #59394 üzenetére
msata x220-tól, az nem fér bele 60k-ba. De nem igazán értem mért kell neked 2x32GB SSD, veszel egy 120-as normált és kész, 24k újan. Keress egy x200-at.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #59356 üzenetére
Kb senki nem értette, mért úgy jelölik ezeket, hogy pl 3200+. Az előd ThunderBird generációnak volt emléktábla, ha gyártották volna még, számozás alapján olyan órajelűnek felelt volna meg. Sokan csak arra fogták, hogy az intel ellen volt demo ez a jelölés, olyan órajelű pénéggyel' egyenlő. De végül is ez is igaz volt. Régi szép idők...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #59239 üzenetére
Új vagy használt magyar megfelel? Ha belenézek a varázsdobozba biztos találok valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest