- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#43301120 #70905 üzenetére
A teljesítmény nem a feszültségtől függ, illetve a felvett energia szükséglet igen, ami nem = a cpu teljesítményével. A cpu teljesítménye a szorzóból és FSB-ből áll, nem bonyolult ez
1-1,1V közt reális, cpu-tól függően lehet kevesebb/magasabb is a legkisebb adható fesz.
szerk:
bicajoskema Dokkoló a digitális kimenet miatt, mint mondtam. Persze ha a külső monitor csak analóg akkor mindegy.
-
Chaser
legenda
válasz
bicajoskema #70899 üzenetére
cpu jóval lassabb, vga klasszisokkal, de net alatt 8GB rammal nem sok különbséget vennél észre, ha csak nem microlaggot ha chromeot használsz, bár van rá trükk, FHD film nem gond neki, külső kijelzőn sem, de érdemes hozzá dokkot venni, csak az 500-ason van digitális videokimenet, 400-on nincs csak dsub, ha nem lesz hordozva T500 életképesebb megoldás
-
Chaser
legenda
válasz
paja_falcon #70795 üzenetére
nem, ez 15"-os
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70741 üzenetére
Ebből látszik nem láttál még 1400x1050-est, de azért tolod az igét
arra kiraktál egy korrekt minőségű képet olyan volt mint egy festmény még közelről is. x200 se rossz 1280-nal, de azért közelebbről látom a pixeleket, viszont nem vészes.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70737 üzenetére
Nem találkoztam mással. x200s-ben van 1440-es de TN, tabletbe szerencsére olyat nem raktak. Sztem nincs is 1400x900-as IPS panel 12"-ban, semmiben nem láttam.
-
Chaser
legenda
Nem sokat ér akkor. x200t 50-ért is van már korrekt 1280-as panellel, ott más nincs. És az ddr3-as, jóval olcsóbb bővíteni, intel 4500MHD dxva gyorsítós a vga-ja, cpu 45nm stb. Ha nem árulgatni akarod hanem eladni 35-40k körül. x60-60t-nél pont az 1400-as panel ami miatt cool és feledteti a többi dolgot.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #70697 üzenetére
Nincs előrelépés, 3D-ben kb ua. tudják. Csak az nvs quadro, viszont nem teljes értékű. Optimus meg nincs, de nem sokat fogyaszt. Ebben a kategóriában sztem jobb választás a 8540p, erősebb vga, jobb billzet. Hűtése hangosabb, viszont rajta már van usb3 is. Masszivitásra olyan mint egy tank, szerelni könnyebb is mint az 510-est.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70595 üzenetére
Nekem is, minden gépen. w7 x64
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70571 üzenetére
x200 gyári ventivel
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70567 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70555 üzenetére
tp fan manual mód 1-7, de ha pl 78-at írsz be az elvileg max 7-es fokozat 4k rpm-ről felmegy 6,5-re, valszeg minden tp-nél
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70553 üzenetére
A kutsa rúgja meg, tp fan manual 7x 6,5k rpm, csak úgy beírtam a hetes után valamit
-
Chaser
legenda
Érdekesség osd-hez, eddig szentül meg voltam győződve hogy vga driver is kell a működéséhez de nem. Napokban telepítettem pár 500-ast, SU nem ajánlott most fel se power managert, drivert, hotkeyt. Feltettem ami régebbről van, de még azelőtt hogy SU bármit felrakott volna. És működik az OSD.
-
Chaser
legenda
válasz
Praetorianus #70363 üzenetére
Ebből is látszik mennyire nem értesz hozzá. Jó a gép, te tudod, vedd meg, használd egészséggel a háztól-házig garit...
Vehetnék 530-at vagy 540-et is, kell a f@sznak...
-
Chaser
legenda
válasz
Praetorianus #70357 üzenetére
300-ért is lehet ipari hulladék. Ezeket a csodákat olyanoknak gyártják akik nem értenek hozzá, mint pl te is...
Nem mintha ma már egy TP jelentené még a minőséget, mert nem. De az edge pláne nem.
De cool lett a topik címe
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #70314 üzenetére
Rizikó nélkül nincs győzelem..by trannsformers
ha a fentieket nem tudod értelmezni vegyél itthon 3x annyiért.
-
-
Chaser
legenda
válasz
laciko69 #70268 üzenetére
Akkor vegyél újat. Hátha azon megtanulod a heJesírást, bár nem nagy esélye van...
Jah az edge nem TP, a fuji sem, rossz topikban vagy. Milyen notebookot vegyek című történetet ajánlanám. Kereső jobbra fent.dying_star Egy ideje már nincs időm a topikra, de az ilyenek miatt nem is bánom
-
-
Chaser
legenda
válasz
Peet91 #70227 üzenetére
Valamiben csak van a 3g, nem néztem miben. Ott azt mondja nincs benne msata, majd utánajárok, bár nekem lényegtelen msata SSD. Kijelzőt lehet cserélni, 12,5" mint x220-ban pl. Kritikán aluli nem játszik, sok fajta panellel szerelik, akár 7 félével
Nem mindegy melyiket láttad, én már sokat. Persze minden TN kritikán aluli
Ez tény. De ugyanennyi erővel x220-ban is az van, kivéve amiben gyárilag IPS. Van is most fenn egy aprón ami ilyen. i7-IPS, a max x220-ból. Venti tud némán menni
Terhelve persze nem, csodák nincsenek. Nagyobb baj az, hogy nincs tpfan-szerű sw hozzá mint a TP-hez. Viszont most már leginkább külső kijelzőről használnám, tehát a panel minősége annyira nem mérvadó így, ezért hajlok hp felé most, de még nem győztem meg magam róla.
szerk: billzet maga jó, a mini kurzorok és enter vicces...meg a dedikált hang hiánya, eleve utálom a szigetes bllzeteket
-
Chaser
legenda
válasz
Peet91 #70225 üzenetére
Masszív, de ezen necces burkolatot cserélni ha sérül
Fentieket sajnos elsz@rták, masat-SSD kérdést nem néztem, azért az meglepne ha nem megy neki, de számtechben ugye...volt már nálam, jó gép, billzetet nagyon elqrták viszont. Mini kurzorok, nincs deikált hang, de van explorer meg számológép...
meg ami kiborít ezeknél a gépeknél, nincs fény/hang állítási lehetőség amíg nincs fenn a driver. Egyszer olyat telepítettem amit minimumon hagytak utoljára, élmény volt
-
Chaser
legenda
Én most azonos áron x220 vs 2570p viszonylatban vagyok gondban, hp azért kicsit drágább lenne de nem vészes. Sok gar, magyar stb, de az a billzet és pilács
hűtést nem lehet szabályozni, dokkom sincs hozzá. 220-szal viszont az elég gáz, hogy usb3 csak i7 verzióban van...
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #70209 üzenetére
Ugy. töltő kuka, ha jól érintkezik akkor is..én pl 4700-ért adok gyárit postával.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #70205 üzenetére
"De nem szeretném ha valami elszállna benne, eléggé megszerettem már." Akkor első körben ha ugy. töltőd van dobd ki...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70197 üzenetére
8GB-tal nem állt meg semmi
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #70194 üzenetére
Leginkább itt érdemes szétnézni, ha nincs akkor ebay. Alsó ház nem a legolcsóbb szokott lenni.
szerk: dying_star Van. Megszoktam.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70185 üzenetére
Nem kapcsolom
Van 1 gigás modulom, csak nem volt időm betenni. 2x4 volt benne, csak az egyiket oda kellett adnom egy gépbe. De úgy néz ki x220 lesz a következő áldozat, abban 2x8 lesz, ha chrome felét viszi akkor is marad
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #70175 üzenetére
Neke is P8600 van, 250GB SSD, most 4GB ram. Pagefile off, 10 lapnál már erősen sipákol memória hiány miatt, sokszor össze is omlik
-
Chaser
legenda
válasz
voyager4.4 #70086 üzenetére
Úgy sincs találat.
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #70067 üzenetére
Hagy a managert, csak BIOS-ban állítsd. Manager hajlamos összekutyulni sok mindent. Nálam csak akku állapot check és OSD miatt van fenn.
-
-
Chaser
legenda
Megjött a csájna' akkum, nehéz szülés volt, de gyári lett. Sanyo, újan jött, ha vkinek kell x200/201-be tőle van.
-
Chaser
legenda
Köszi, air/nem air az nekem nem mérvadó, ha airnek hívom akkor botlás
Ram addig érdekelhet amíg megvancsináltam most magamnak pár hét nyugit, most már eladogatom amikre nincs szükségem.
szerk: csúnya is lenne ha belehalnál. Rambó' halál..jaj de béna
Tikakukac 2,5k-s 30"-os?
szerzek magamnak is egy olyat
-
Chaser
legenda
Az is antireflex lehet. cikket majd elolvasom, bár nem tudom mi gond lenne vele. Van is most egy 13-as alfánál, lehet nem air, az mondjuk lényegtelen. egyedül a fix 8GB ram miatt húzom a számat. De lehet nincs is több rammal szerelt változat. egyelőre nem sürgős, ha az x200 defektre futna majd akkor gondolkodom mi legyen. Ennél is a legnagyobb szájhúzós rész a ram. Van 2x8GB ramom de nem sokra megyek vele mert sandytől kezelik a gépek..ha valakit érdekel eladó
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #69964 üzenetére
Akkor csak simán szerencsés vagyok?
legalább ebben legyek az
monitorból matt van, de az eddigi legszebbem egy xerox csilli IPS. az szegény még szobában is tükröződött, de este fény nélkül nem volt párja Tehát kell egy matt nappalra, kell egy csilli éjszakára
TV-ből is a legszebbek az antireflexek. x200 meg annyira filléres már, ha létszükség lenne kis gép lenne belőle 2-3.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #69962 üzenetére
Ezért jó ha nem leharcolt gépet vesz az ember, nem tudok ismert hibáról mert minden jó
nem kéne már matt kijelző, antireflex glossy a tuti, persze kinn necces, de nem is kinn használom. Tűző napnál meg mattot se látni, már telómon sincs matt fólia. Ha ez megadja magát akkor majd egy mac retina air, bár nem feltétlen van szükségem már ilyen kis gépre, de ha igen akkor olyan lesz. Nem kell pwm-es baromság.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #69960 üzenetére
Mikor x200 áron kapnék 220-at megvenném, eladnám, a hasznot elinnám, elcsajoznám
ahogy volt már rá példa
használnám továbbra is a 200-ast ahogy előtte is. Kijelző nem macerás sztem. 201-ből is van ccfl. Matt fólia nem kell..ha kell akkor 220-ra is kell, szóval mindegy
-
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #69816 üzenetére
Véletlen nem olyan, amin oldalanként 4 chip van? Azokat nem feltétlen komálják ezek a gépek. Oldalanként 8 chipest próbálj ha négyes volt.
-
Chaser
legenda
válasz
maxika2004 #69765 üzenetére
R400/T400/T61 14" wide ua. az akku.
-
Chaser
legenda
válasz
Peet91 #69753 üzenetére
Úton van. A fake se rossz
Nem is gondoltam hogy az, csak hallottam sok van, ránéztem egy összehasonlító oldalra. Meglepően jó mélyek, de olyan, hogy 50hz körülit is kinyom, teljesen tiszta. Na szegény x200-on már nem, csak a telefonon. Itt jön ki mennyire hitvány hangkártyák vannak notebookokban. Magasokban vérzik el, minőségérzetre sincs gond. Majd összevetem a gyárival. Ha ez ilyen jó remélem rátesz még pár kört.
-
Chaser
legenda
Biztos működik. De próba ssd-vel aztán kész.
Tikakukac Volt egy másik eladó megrendelem onnan, hátha...
ennek meg írok ma tolja vissza a pénzt. Szerencsére nem létkérdés. Kinnről nem rendelek semmit ha létkérdés. Telót is inkább itthonról vettem, most az a jó esetben pár ezer minusz nem ér annyit hogy hetek múlva semmi ne kapjak vagy sz@rt...mint a poston2 is, meg a bordó üveg tok ami ciklámen-pink
de ezeket itthon nem árulták...
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #69737 üzenetére
Pénz vissza az nem gond, csak akkum attól nem lesz. Valami holland postával küldte, most elvileg az jó akkukhoz. De a track nem él mióta feladta, lassan egy hónapja. Mondtam ezen a héten vagy pénz vagy akku, vagy turnforebay'
pénz vissza jön, nála meg landol egy negatív ajándékba, eddig bevált. Piston2-ből faket küldtek, ott is segített
legalább össze tudom hasonlítani majd a gyárival.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #69707 üzenetére
Ne riogass
meglesed azt megköszönném
lajtika R500 vastagabb, én nem venném. T500-ak is elég emberi áron vannak, nem ritkán LG-P 1680-asok is. Elviekben nincs rollcage R-eknél fedlapban, de R500-nál van. Tehát érdemi különbség a tömeg/vastagság. Ha jól rémlik van abbaól is 1680-as, de lehet ebben tévedek. De a lényeg..T500 LG-P 1680-as panellel.
szerk: Lehet kérdeztem már és leet válasz is jött csak nem láttam. Úgy hallottam új szériás TP-k, pl T440, T540 nem kezelik az ugy. ultrabay optibayt, csak a gyárit. Ez igaz?
-
Chaser
legenda
válasz
atomanti19 #69701 üzenetére
Nekem van csatornám
szerk: igazából van
ment pm
x200-ba kellene venti, nem baj ha tegnapra, szóval itteni megoldás érdekel. Ugy. nem, csak gyári, lehet bontásból is, akár komplett hűtővel. Bár az passz, x200 tabletbe kell, venti megegyezik, hűtőt nem néztem.
bay akkuval én is copóágon vagyok, valami holland postával küldte a tag, de lassan 4 hete invalid a track, jövő héten visszaadja a zsetont de akkum attól nem lesz...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #69420 üzenetére
Jaja, kivéve amikor egy piti elektromos hiba miatt az ótópálya' közepén leáll a gép
-
Chaser
legenda
Jó, én meg mondanám a marketingesnek, figyelj papa, az összes f@szomat bekaphatod ám, de ha nem elég golyók is vannak mellette, aztán kész. Inkább dolgoznék magamnak mint sz@rhoz adjam a nevem. Lehet ezért dolgozok magamnak
szóval a mérnök kezét is szilánkosra törném szívfájdalom nélkül ha ilyenhez nevét adja amik manapság vannak.
-
Chaser
legenda
Ha újan akarsz olyan minőségű gépet az drága lesz. Sok gép járt már nálam, ha van egy régi bevált géped ne cseréld le, csak ha tényleg kicsi az ereje. Meg fogod bánni. Az utódok kevés kivételtől eltekintve ratyik. Lehetne 300k-s gépem, akár drágább is. De ilyenek?
Ami kijelző a gépedben van azt nem sok gép fogja hozni. Én P8600/8GB - most 4
- SSD cuccal tolom, yooo. Gyorsabb persze az újabb, de milyen áron? És itt nem a pénzre gondolok. A marketingesek, mérnökök kezét szilánkosra kellene törni...
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #69374 üzenetére
Monitorra visszatérve..nem drágán kell venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged