- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
nos vannak uj fejlemenyek. a masik vinyom (maxtor slim) is ugyanazt kezdte csinalni mint az IBM. gondoltam ez nem lehet veletlen. es mivel utaltal a homersekletre, ellenoriztem. hat es bizony nem birtam megfogni kezzel
szoval egyertelmuen tulmelegedtek a vinyok a rackekben. kiszedtem a hangszigetelesnek szant zsepiket (jo tudom elegge ratyi megoldas volt
) es leszedtem a rackek tetejet is. igy mar kezzel is megfoghatoak es nem melegszenek annyira. a hiba azota nem jott elo tobbet. a vinyokon lefuttatot tesztek ismet jo eredmenyeket hoztak. nem talalt hibat rajtuk az UBCD teszpriogijai kozul egy sem. illetve ami volt azt kijavitotta. ujboli lefuttatas eseten szinten nem volt hiba.
koszonom mindenkinek es vigyazzatok a vinyoitokra homerseklet ugyben is!
udv:pschio -
pschio
őstag
na senki semmi?
-
pschio
őstag
ja mivel ez lehet memoria problem is ezert egy memtestet is nyomtam. hiba nem volt.
-
pschio
őstag
sziasztok!
van nekem egy szinte vadonat uj IBM vinyom 80 gigas 2 mega kessel! a minap nem volt hajlando olvasni a gep egy nagyobb meretu fajlt (egy 400 megasat). mivel frissen csomagoltam ki es a jogokkal sem volt problema ezert probakeppen kicsomagoltam ugyan azt a masik vinyomra es keszitettem belolle sfv-t majd ezt az sft atmasoltam a masik nem olvashato fajl melle. es hat bizony crc hiba volt az eredmmeny. masolni is probaltam a rossz fajlt de 28%nal mindig kiakadt es furcsa hangokat adott ki a vinyo. ezutan kitoroltem a rossz fajlt ezt engedte. de nem hagyott nyugodni a gondolat hogy nincsenek biztonsagban az adataim. lefuttam az Ultimate Boot CD egyik legujabb valtozatat es a vinyotesztek kozul kivalasztottam az IBM-hez valot. Nyomtam egy full tesztet es ezt dobta ki nekem:
Bővebben: link
hat en megnyomtam a repairt ki is javitotta az eredmeny succesfull lett.
kivancsisagbol ujbol nyomtam egy full tesztet reboot utan persze. es ezuttal nem talalt hibat. kerdesem az lenne mi volt a problema? mi okozta? es hogy vigyem e vissza badsector panasszal? vagy ez nem az? koszi a valaszokat udv:pschio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest