- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hejj!
Nekem Intel PEntium 4 3,06 Ghz HT procim van!
És mióta ezt használom (előző: AMD Sempron 2800+ ~1,6Ghz) észrevehető gyorsulást tapasztaltam! Jó dolog a HT! Nekem tetszik, amugy mostmár mind1, mert úgy is megjelentek a Dual Core és a Core 2 Duo (2 és 4 magos) procik! Nem hiszem, hogy vennék mostanában!
Nincs értelme! Nincsenek olyan szoftverek amik kihasználnák a több mag nyujtotta teljesítményt! De azért elfogadnák eggyet!
Ami azt illeti! A CPU tuningnak szerintem sok értelme nincsen, csak ha nyaon csiga darabunk van...
Jah és amiért jöttem!
Mien hűtést vegyek?
Gondoltam sokfélére pl: Asus Silent Square Pro
[link]
[link] -
Stench
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás? Egy 2,6-os, 533MHz-es P4-es HT nélkül. Vagy egy 2,4-es 800-as HT-vel?
-
Totyi
őstag
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival? -
fasyrt
őstag
Hadd pofátlankodjak bele én is!
Melyik az a NW magos procc, amely 533-as FSBvel viszi a HT?
A 3,06-os eszembejutott.
Thx a segítséget!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
btw, melyik programmal lehet megnézni, hogy dobál-e el órajelet a p4-es proci ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest