Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAtti
újonc
Sziasztok!
Szűk 1 hete játszom és a köv. kérdéseim lennének. Nemrég értem el TR6 ,Barrack 4., Training room 5.-öt.
Szeretnék 4*30-as Arénába játszani.
-milyen szintű összeállítások lehetségesek? (olvastam a 36-30-30-27, ez a legjobb, vagy esetleg lehet 37. ill. nagyobb szintű harcos a csapatban és ha igen, milyen összeállításban?)-milyen szintig és milyen épületeket húzhatok ahhoz,hogy ebben az arénában maradjak? (gondolok a TR,Barrack,Training Roomra, ill. milyen hátrányokat szenvedek el, ha húzom a TR-t? (darks soul shop ill.aréna shop)
-ha majd 4*40-be szeretnék menni, akkor ugyenezek a kérdéseim lennének ehhez a Brackethez(milyen összeállítás, épületszintek stb...)
-ha jól veszem észre, akkor a térképen való előrébb jutás ill. a dark soulban minél magasabb szinten való részvétel nagyban lecsökken, ha a 4*30-as arénában szeretnék részt venni.
Biztonságosan én most a lv.5 Dark Soult tudom lenyomni, anélkül, hogy kéne foglalkoznom vele(igaz, nincsen még legendás cuccom ill. epic is csak alig pár db.)-Legendás artifactot ha jól értem, az aréna shopban lehet majd szerezni ? (most 2 db unique van csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Gyúrósok ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest