- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Steve_Brown #14 üzenetére
A felsőkategóriás lapoknál sokszor nincs ilyen limitáció.
Az alsók, hát meg "ez ilyen"... AM3+ "modern" lapom volt előtte (nem számolva egy kínai x99 lapot, mondjuk annál nem volt baj a pci expess mennyiséggel, volt bőven
) , annál még nem játszottak ilyen keményen a csatlakozókkal. pl. a tomahawk lapomban mert használom az M.2 foglalatot, a 6 sata portból csak 4 sata port használható... ezzel csak akkor szembesültem amikor raktam össze a gépet, hogy amit bedugtam nem megy... hát nem pont abba dugtam ami inaktiválódik? ... és ami inaktiválódik a lapomnál azt gondolnám a 2 alsó ami "szembe fordítva" van, de nem, az oldalra menőkből a 2 felső lesz inaktív (amit pont jobban el lehetne vezetni kábel szempontjából).. De ez sehol se volt leírva, netes tesztek nem tesztelnek manapság nagyon sata portokat, hogy melyik lesz inaktív.
-
Ixion77
addikt
válasz
Steve_Brown #10 üzenetére
Ha úgy nézed hogy én kb. ezt tartom egy modern valamirevaló PC-nek, akkor sokat
-
Ixion77
addikt
válasz
Steve_Brown #3 üzenetére
Azért, hogy ne legyen 28.5 cm széles
-
válasz
Steve_Brown #3 üzenetére
Passz. Ezt a kérdést szerintem nem nekem szántad.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest