- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos! A topik összefoglaló még kezdetleges állapotban van, így hiányos lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Barátomnak ilyen telefonja van, küld néha képeket, de túlexponál. Mi a megoldás?
-
Gabir
aktív tag
Üdvözlet! Próbáltam utánanézni, de nem igazán találkoztam másnál olyan hibával ,amivel az én mobilom keseríti meg az életem. Tavaly vásároltam a készüléket, működött rendesen, de pár hét után visszavittem, mert csak wifin keresztül volt hajlandó használni az internetes szolgáltatásokat. Visszaállították gyárira, utána működött a mobilinternet. Suttyomban lefrissített, mert azóta újra csak wifi. Létezik erre más megoldás, mint a teljesen alap gyári szoftver visszarakása? Ha nem, van mód arra, hogy ne frissítse? Köszönöm!
-
Amarth
aktív tag
Kaptatok mostanában frissítést?
-
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Az intelligens asszisztens funkciók között volt az időzített kikapcsolás. Az lett aktív valahogy. :D
Köszi a segítséget! :)
-
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Néztük, nem találtunk ilyet. :)
-
Sziasztok!
Ismerős telefonja éjjente kikapcsol magától. Néztük az energiatakarékossági beállításojat, de nem találtunk ezzel kapcsolatban semmit. Mitől kapcsolhat ki a telefon? Akku nincs lemerülve.
Köszönöm szépen!
-
Gyugyusz88
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
A feleségem körülbelül 1 hete használ egy Huawei Y7 Prime 2018 típusú telefont és az alábbi hibajelenséget tapasztalta. A telefon WI-FI-s hálózat után nem képes csatlakozni a mobilinternethez, csak a telefon újraindítása után, ami elég bosszantó.
A telefonon a legutóbbi januári biztonsági frissítés már telepítve lett.
Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?Köszi: Gyuri
-
törölt tag
2019 januári biztonsági frissítés letölthető.
-
Amarth
aktív tag
Köszi a nyitást!
-
törölt tag
Sziasztok!
Mivel még nincs olyan topik, mely Huawei Y7 Prime (2018) készülékekkel foglalkozik, ezért most megnyitom.
Várok/várunk ide mindenkit, akinek Huawei Y7 Prime (2018) mobilja van, vagy esetleg csak érdeklődik a mobil iránt.➟ A fórumtéma célja, hogy segítsük egymást, fontos információkat osszunk meg egymással.
➟ Lehetőleg kerüljük az értelmetlen vitákat, a személyeskedést; valamint az OFF-olást.Az Y szériás mobiloknak van egy másik topikja is, amely itt található.
További szép napot, és jó fórumozást kívánok Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest