- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Lacixd433 #186 üzenetére
Szia! talán segít valamit: Ha sehogy sem sikerül ki kérni a kódot a szolgáltatótól, elvileg tényleg ki kellene adniuk, ma már ez nem bűn..
Mint annó a telefonok unlockolása,
Valamit láttam a youtubeon hogy egy program segítségével lehet unlockolni egy usb apa apa kábel segítségével,
Egyenlőre ezt találtam ami talán segíthet, "talán"
video [link]
link: [link]
Van még pár videó a youtubeon hátha, nekem is ilyen routerem van de mákomra hálózat független,.
-
Marcsello31
őstag
Veszek egy usb usb kábelt,
Találtam egy progit ahol csak a webuit
Telepíti fel. Exe fájl. A mellette lèvő bint rakja fel.
Holnap veszem meg a kábelt.majd megírom.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #177 üzenetére
A megoldás itt van:
[link]
Igaz hogy zárójelbe benne van a mi routerünk is de félek hogy előbb landol a kukába telepítés után, minthogy használható lenne. Szemezgetek egy B818 típusú routerrel,
de majd fél év múlva is rá ér. -
Marcsello31
őstag
Nézegettem youtube videókat, és azt láttam, hogy mindenféle képpen kel egy usb apa usb apa kábel és telepítő módba kel rakni a routert, Bár félek hogy ha el is jutok a telepítés végéig, tégla lesz az egész, akkor meg minek.
a webuit meg egy hasonló módszerrel lehet fel rakni:
[link] .
Ha lenne hozzá értő ismerősöm megkérném, de mivel jön a 60mega net a routerről így meg tényleg nincs értelme basztatni, estemben csak két csatorna áll rendelkezésre.
Ettől függetlenül megnéztem volna azt az okos szoftvert.Mindegy, ott a huawei app manager apk.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ès milyen adb Shell paranccsal lehet fel tenni?! Èn csak a webuit szeretném
Rá mókolni, kíváncsi vagyok ezekre a rejtett dolgokra,
Valahol írták amúgy, hogy külföldi cuccot ne rakjunk fel rá, mert
Hamarabb lesz tègla mint haszon.
De lehet annyiba hagyom, gyorsabb úgysem lesz.
Max annyi hogy fixálhatom a csatornákat.Ezt az adb Shellt kinyomozom.
A webui nem okozhat sztem totálkárt. Azonos az èn verziómmal csak ez moddolt webui. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy érdekes oldalt ami itt van:
[link]
letöltő link:
[link]
Ez egy moddolt webuit tartalmaz ami részletesebb információkat, és script mentes csatorna/frekiváltást engedélyez, én vettem egy nagy levegőt és meg próbáltam fel rakni,
A verziószám stimmel azzal ami az én routeremen van, de gyanítom hogy nekem is csak az usbés flashelés menne,Ez az ablak fogadott engem, frissítés után.
Sikeres telepítésnél pedig így kellett volna ki néznie:
Gondolom felmenne az enyémre is usb kábelen keresztül és valami hasonlót látnék, azért ez elég érdekes, bővebb információkat ad.
Aki esetleg bír és kedve van megpróbálhatná, ez csak webui frissítés, nekem igazából más nem is kellene rá, Végeredmény meg mindegy, mert ott a script, csak azért elszöszöltem volna vele.
-
Marcsello31
őstag
Hali! Az enyém független, de sztem akitől vettem az mókolhatott vele, Mert
Ha neked ezek a dolgok hiányoznak és nekem nem, akkor valamit csak babráltak vele.
Van egy script amit holnap megadok üziben, azzal el tudod érni a manuális csatorna módokat, váltást. Alapból az enyém is a B20on zümmögne szerintem mert nincs módom a routerben beállítani azt. De szerinted a letöltési sebességem is jobb lehetne?
A telefonomon a szabadban 100mega megvan. Amit a tornyot használok az csak két csatornás.ha valamire kíváncsi vagy még írj megnézem: -
Marcsello31
őstag
Köszi a válaszod! A tied abban a verzióban tud csatornát váltani B20ról B1re vagy másra? Mert nálam max csak egy script segítségével lehetséges, sajnos esetemben a B20 halott ügy, nagyon lassú, A B1 meg hipergyors.
Bridge módom van meg egyébb nyalánkságok, és van dyndns cím mód beállításom is, Akkor hiába rakok rá ezekszerint jobb verziót a led mód az online marad mindig.
Gondoltam szerzek rá még egy tappancsos lte antennát ráragasztom az ablakra aztán szevasz. Nagyon jó sebességet mérek mihez képest antenna nélkül házon belül de látom hogy másoknál a triplája is szokott lenni. nekem minimum 20mega le, max eddig 90mega letöltés volt.
"XXL csomag". Gondoltam már rá hogy keresek valakit aki leforraszza a ledeket a fenébe, de elé tettem egy fényképet azt szevasz. -
Marcsello31
őstag
Hali! itt vannak az infók róla Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy mennyivel tudna többet, pl csatorna váltás, több infó stb.De lehet nem kellene piszkálnom, olvastam máshol is hogy könnyen tégla tud lenni a ketyere, ami zavar az a nonstopp ledvilágítása, de ez legyen a legkisebb gond. Mintha valahol láttam volna hogy moddolt firmwarenél van mód a led kikapcsolására is. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Van egy b525s-23a routerem, azt szeretném megkérdezni hogy van e èrtelme okosítani?! Vagy annyira macerás hogy hadjam?! Arra volnèk kívancsi, hogy adna e pluszt az okos firmware. De ha elveszti a függetlensègèt a router akkor hagyom. Most Voda kártya van benne jelenleg, kártya független, de nem legfrissebb szoftver fut rajta. A választ előre is köszönöm! Nagyon fürge a router amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest