Hirdetés
Aktív témák
-
Oliver92
tag
A többi kérdésemre valaki/k még válaszolnának ?
köszönöm előre is
Sziasztok!
Ma lettem becses tulajdonosa e fasza kis telefonnak. kb 40% al kalptam reggel 10kor,mostanra 9% lett most tettem töltőre.Mivel ez az első okostelefonom,eddig totál megvagyok vele elégedve,de nem vagyok valami profi,ezért tanácsokat elfogadnék,milyen hasznos progikat töltsek le hozzá,illetve az akkunak első töltésnél és továbbiakban mi a legoptimálisabb,miket nem "szabad" stb..
Bnőm egy LG E460 Optimus L5 II rendelt most ,az is jó telefon,viszont azon van egy quickmemo program alapból,amivel a képernyőn lehet rajzolni irkálni stb,amit le is menthet.hasonlót találtam,de nekem az kellene!valaki esetleg tud segíteni alkalmazások terén,mivel számtalan van és nem akarok 100at telepíteni mire az lesz végre ami tetszik,+övén van hogy felső sávban akksi százalék értékét jelzi,nekem nincs olyan beállítás,erre valamit?
Bocsi a sok hablatyér,de még nem volt andoidos telóm
Illetve még szeretnék hozzá valami tokot,meg kijelző fóliát,hol érdemes olcsón és kapni e már ehhez a telefonhoz? -
Oliver92
tag
Sziasztok!
Ma lettem becses tulajdonosa e fasza kis telefonnak. kb 40% al kalptam reggel 10kor,mostanra 9% lett most tettem töltőre.Mivel ez az első okostelefonom,eddig totál megvagyok vele elégedve,de nem vagyok valami profi,ezért tanácsokat elfogadnék,milyen hasznos progikat töltsek le hozzá,illetve az akkunak első töltésnél és továbbiakban mi a legoptimálisabb,miket nem "szabad" stb..
Bnőm egy LG E460 Optimus L5 II rendelt most ,az is jó telefon,viszont azon van egy quickmemo program alapból,amivel a képernyőn lehet rajzolni irkálni stb,amit le is menthet.hasonlót találtam,de nekem az kellene!valaki esetleg tud segíteni alkalmazások terén,mivel számtalan van és nem akarok 100at telepíteni mire az lesz végre ami tetszik,+övén van hogy felső sávban akksi százalék értékét jelzi,nekem nincs olyan beállítás,erre valamit?
Bocsi a sok hablatyér,de még nem volt andoidos telóm
Illetve még szeretnék hozzá valami tokot,meg kijelző fóliát,hol érdemes olcsón és kapni e már ehhez a telefonhoz?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest