Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Valaki egy kisebb számlap átalakitást vállal?Irjon privibe..Köszönöm!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
Köszi..Igen..a sárga az majdnem fehér..
-
snooze
veterán
Nálatok az óra szépen megjeniti a számlap szineit?
-
snooze
veterán
sziasztok!
a .bin fájlokat át lehet nevezni,hogy tudja az ember melyik óralap van benne,vagy ez a feltelepitéskor gondot okozhat? -
snooze
veterán
De müködik..letöltöd a kivánt óralapot a telora,majd a mibandageval beolvastatod..utána a mifitbe kiválasztasz egyet,azt felrakod az órára,megjegyzed melyik volt,majd vissza a mibandageba,ott rákatt a beolvasott óralapra,ekkor átvált a mifitre,ott rákatt az elözöleg feltett lapra,majd szinkron,és felteszi a kivánt lapot..
-
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Sajnos mifit-et nem tudom használni az órával,ezért az amazfit mastert vagyok kénytelen,de azzal meg nem müködik sem a hivás kijelzés,sem az értesitések..többi szinkron megy..tudna valaki segiteni a beállitásokba? -
snooze
veterán
-
snooze
veterán
Sziasztok!
6807-re irt problémával nem találkozott senki? -
snooze
veterán
Amazfit masterral csak a fizetös verzioval lehet számlapot cserélni,vagy van valami más modszer is?
-
snooze
veterán
sziasztok!
felraktam az amazfit mastert probára,(bár ne tettem volna)most meg nem kapcsolodik az óra a mifit-hez..valaki tudná a megoldást?köszönöm! -
snooze
veterán
Nektek is a settings-about alatt van a firmware és a bt macadress,de még lehet lapozni hármat..az mi lenne?
-
snooze
veterán
válasz
szabosasito #6501 üzenetére
Igen,sok elönye van a bipnek,föleg a láthatoság,és az akkuidö..és jol is néz ki..
-
snooze
veterán
válasz
szabosasito #6491 üzenetére
iwatch jobban illik a telefonodhoz.👍👍
-
snooze
veterán
válasz
szabosasito #6487 üzenetére
Még csoda,hogy kapcsolodik az iphone-hoz..régebben nem is lehetett csak iphone-iphone bt kapcsolat,annyira le volt korlátozva..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Az iránytü menüben továbblapozva van egy osztott rész,alul a magasság és a légnyomás..a felsö kettö mi lenne?NL és EL..nekem csak a légnyomást mutatja,a többinél loading.. -
snooze
veterán
válasz
szaboakos88 #6223 üzenetére
Iphonehoz apple watch valo..😁😁😁
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Ha a moddolt mifit-et felteszem,akkor visszamenöleg is felszinkronizálja az adatokat,vagy ujbol kezdi? -
snooze
veterán
válasz
gyemipapa #5963 üzenetére
Dehogy..söt..aktiv használat mellett joval kevesebb..
Azt akartam prezentálni,de ezek szerint nem értetted,hogy jönnek itt hogy milyen sokáig birja az akksi,csak azt elfelejti odairni,hogy minden kikapcsolva,stb..na ez a fals info..egy átlagos használat során szokták becsülni az akkuidöt,ugymint a telefonnál is..nekem is van tartalékba okostelo,ami nincs használva,heteket kibir egy töltéssel.. -
snooze
veterán
Valaki le tudná irni,hogy a mi bandageba hogy kell megcsinálni a számlap feltételénél az inicializálást! köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest