Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
naturepalmer #7600 üzenetére
A minimum és a maximum hőmérsékletet el lehetne pont középre csúsztatni, és baloldalt elférne egy szebb időjárás ikon is
-
Tiger.
nagyúr
A modolt mifitnel, a miband2 - nel is működik a hívás kijelzés?
-
Tiger.
nagyúr
Nem értem miért kapcsolja ki az óra a dnd módot?
-
Tiger.
nagyúr
Érdekes a pulzusmerese, 54-et mert aztán atvaltott fokepernyore, ott meg 67lett.
-
Tiger.
nagyúr
Az miért van, eddig ugyan hiányoltam, de ha be van állítva auto dnd-be, lerakom az ágyra és 1-2 perc és alszik ott a hold ikon rajta, ez nem lenne baj, de ha kezembe veszem rázogatom, alvóba marad miért?
-
Tiger.
nagyúr
Mi most a legújabb fw?
-
Tiger.
nagyúr
Ki mivel jelentkezik be mifittre?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz
szabacsik #7453 üzenetére
Notifyn keresztül lett emoji?
Ha igen, nem tudod miért csinálja azt, ha messengerrol kapsz üzenetet akkor nem mindig, de többnyire a mondat előtt van egy kérdőjel. Ismerek egy tagot nála is ez van. Nálam a notify utána nincs fent.Juve600 vajon tudja az emojikat?
Mert a korábbi verzió nem tudta, hiába modolt. -
Tiger.
nagyúr
Úgy néz ki, inkább érdemes a mi fiókkal használni.
-
Tiger.
nagyúr
Úgy látom ennyi volt a bip pálya futása.
Ki jelentkeztem az appbol, és utána nem tudok a Google fiokommal vissza jelentkezni. -
Tiger.
nagyúr
Most itt tartok, hogy nem tudok bejelentkezni a mifittbe, egy pillanat és forog egy kör. Más járt már így?
-
Tiger.
nagyúr
Miért van az, hogy ha felrakok egy mifitett, utána nagyon nyogve nyelos a bejelentkezes.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
SamiCsillag #7426 üzenetére
Ilyet ritkán nálam is csinál, ha pl eltavolodtam a telefontol, és újra kapcsolódik.
-
Tiger.
nagyúr
Nálam a 3.5.4 revolutions not emoji van fent. Ez nem béta.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki tudja, hogy melyik a legujabb modolt mifitt? Esetleg linket is tud adni?
-
Tiger.
nagyúr
Felraktam a notifyn keresztül az emojikat, működik is csak, minden egyes mondat előtt egy kérdőjelet rak, az ékezeteket nem bántotta. Lehet valohol letölteni ilyen emoji pakkot?
-
Tiger.
nagyúr
Ha ezekből valamelyiket felrakom, törölheti az ékezeteket? link
-
Tiger.
nagyúr
A módolt mifittben van emoji?
-
Tiger.
nagyúr
Mikor jelenik meg az órán a hold ikon?
Bevan kapcsolva a dnd, egész este a telefon repülőben volt, még sem jelent meg ott semmi ikon. -
Tiger.
nagyúr
válasz
mgTerminator #7387 üzenetére
Mi?
Nem, most a notifyn keresztül lehet telepíteni emojikat, a kerdesem az, hogy torolne az ékezeteket amit régebben rá raktam?
A képet mellékeltem már. -
Tiger.
nagyúr
Ha ezt rá frissitem elvileg lesz emoi, törölheti az ékezeteket amit nagyon régen ráraktam?
-
Tiger.
nagyúr
Valaki ebből tudna magyart csinálni?
link -
-
Tiger.
nagyúr
válasz
eladogeppc #6648 üzenetére
Annyiért normális androidost biztos nem kapsz.
-
Tiger.
nagyúr
Csináltam a telefonon egy gyári vissza állítást, elotte ki jelentkeztem a mifitbol, a modoltbol, viszont most meg nem akar bejelentkezni. Vagy várjak sokáig?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Tud valaki adni egy linket a modolt mifithez?
-
Tiger.
nagyúr
Az lenne a jó, ha már a sima mifit is jelezné ki hív, és akkor elég lenne egy program.
-
Tiger.
nagyúr
Tudja valaki, hogy miért csinálja a notify azt, hogy ha kapok értesítést, akkor csak valami angol szöveget ír ki, de ha belépek a programba, után már jó egy ideig.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
SamiCsillag #5610 üzenetére
Csinálj egy wipe cache partitont.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
SamiCsillag #5310 üzenetére
Nálam sem volt jó, mikor használtam, volt olyan, hogy üzenetnek egy részét mutatta, nekem nincs időm bugos programokkal foglalkozni, mikor ott volt a notify és azzal nem volt soha ilyen gondom.
-
Tiger.
nagyúr
A mifiten mindent tilts le, rakd fel a notifyt, ott kapcsold ki a betűk átírást, ekkor már ékezetesek lesznek a betűk, adj meg neki minden engedélyt a telefonnál, kapcsold be a hívás jelzést, lehet meg kell majd venni, utána dölj hátra és élvezd, ha gondolod nekem van egy jó mentésem azt elküldhetem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
huberpe #4523 üzenetére
Miband csinált már ilyet. Rajta volt a kezemen a band és a bip, a bip volt a telefonon, valamiért megszakadt a kapcsolat a bippel, egy időben jelzett a band is.
Amúgy a band csinált olyat, hogy kereszben volt a kezem, csatlakozva volt a telefonhoz, és állandóan megszakadt a kapcsolat, mintha arnyekolnam, ilyet a bip is szokott. -
Tiger.
nagyúr
Én nekem amit még a legelején felraktam az van, számomra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest