- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Amúgy mit tud ez a Strava, hogy mindenki ezen pörög? Én csak simán Mi Fit-be szinkronizálok mindent. Bőven jó az is.
-
HKorn
veterán
Mi Fit-ben a tevékenységeket el lehet nevezni valahogy?
-
HKorn
veterán
válasz
nylontacsko #5488 üzenetére
Most már én is inkább Eustock-ról venném, még ha pár ezressel többe is kerül, nagyon szar volt 1 hónapot várni rá, ráadásul végig ott volt a vámon fennakadás veszélye, ami aztán szerencsére nem következett be.
-
HKorn
veterán
Külön csak pulzusmérést hogy lehet elindítani Bipen?
-
HKorn
veterán
válasz
SamiCsillag #5429 üzenetére
+Grisa bácsi
Megoldottam, értesítés beállításnál ki kell venni a kapcsolódáskori jelzést, így csak az értesítéskori azonnali jelzés maradt bepipálva. Már csak egyszer jelez, tökéletes.
-
HKorn
veterán
Srácok, az mitől van hogy minden értesítés duplán jön meg Bipre? Mi Fit+Bandage van fent, de Fit-ben minden értesítés ki van kapcsolva.
Jön egy értesítés majd kb 5-10 perc múlva ugyanaz megint, mintha teljesen új lenne.
Emlékeztető is ki van kapcsolva.
-
HKorn
veterán
Van azért pár dolog amit nem értek:
- Mi Fit+Bandage üzem van most, de pl hiába van beállítva Bandage-ban a nem fogadott hívás jelzés, ezt sehogy sem jelzi az óra
- alkalmazás értsítéseknél pl direkt nem adtam hozzá a gmailt, de az óra jelez ha jön email, de csak annyit ír hogy üzenet jött megtekinthető a telefonon. Ha hozzáadom a listához akkor már az email tartalom is megjelenik. Mi van ha egyáltalán nem akarok értesítést kapni?
- időjárás szinkront eldobja időközönként, mindegy hogy automatikus helykeresés van vagy manuális.
- hosszabb emailek nem jelennek meg végig, csak kb 2 oldalt lehet az órán görgetniEnnyi hirtelen, ha van valami ötlet ezekre akkor jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest