- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolog
csendes tag
-
kolog
csendes tag
Nem eszik több memóriát, mint a Firefox. A Chrome-al össze sem merem hasonlítani.
De nekem most fut egy Firefox 3 ablakkal (+2 add-on) és a Brave 4 ablakkal.
Firefox: ~615Mb
Brave: ~682MbA számok nem hazudnak esetünkben sem! A 4 oldalból 1-ik elég sok scriptet futtat (utube) + index.hu is önmagában elég éhes szokott lenni.
A Tűzróka ezzel szemben a ph főoldalát + a loginoldalát és egy google keresést hajt.A sebbeséget nem lehet összevetni
Próbáltam, de akkora különbségek jöttek ki, hogy le se merem írni.
Eddig imádom!Viszont! ->
A beállításokat érdemes finomhangolni. Gyorsabb is lesz és az alap kényelmi funkciókat is visszakapjuk. Érdemes körültekintően bánni ezzekkel az opciókkal. De még mindig bátrabban állhat neki az ember, mint az about:config-nak.Ami talán hátrány. A magyar nyelv hiánya. Az autocorrector mindent aláhúz, ami engem idegesít. Ezt egyenlőre nem tudtam kikapcsolni, Ha ez megszünne akkor nekem nem hiányozna a félrefordított magyar menü.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbáltam, de akkora különbségek jöttek ki, hogy le se merem írni.