Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- TCL LCD és LED TV-k
- NKE Rendészettudományi Kar (NKE-RTK)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OLED monitor topic
- Nem lesz idén iPhone 18
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs