- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
A tápra vonatkozó rész jól hangzik.
Nekem nem feltétel az LP kártya így a zajjal, hűtéssel sem lenne gond, de azért megvárom még, hogy legyen tapasztalat az RX460/560 + MZ/X lin. táp kombinációval is, mielőtt rászánom magam a cserére (ha nem kellene VGA mellett még az alaplapot, procit is cserélnem, akkor hamarabb "ugranék rá"...)
-
Gabesz26
senior tag
A NAS-hoz most mindenképpen kell új kábelt készítenem, ha meg már egyszer hozzányúlok megcsinálnám normálisan, ki tudja mit hoz a jövő...
(átteszem a NAS-t a nappaliból a tárolóba, és falon keresztül megy majd a kábel, amit ha nem muszáj nem akarok már egy ideig cserélni + akkor már kapna a HTPC is egy 1m-es darabot, ami árban nem oszt nem szoroz)
-
Gabesz26
senior tag
Köszi a választ, valóban nem a gigabites átvitel miatt kérdeztem
, leginkább az érdekelne, hogy érdemes-e a "sima" kábel helyett mást választani, ha audiofül rendszerbe szánná az ember (persze tudom, h ez nagyrészt függ az adott lánctól, de hátha van valakinek ilyen tapasztalata). A carbon méterára már elég húzós, ezért is néztem a sommercable-t, aminek a hangsugárzó kábelei sem rosszak abban az árkategóriában.
bocs, h neked ment válaszként az előző hsz., véletlenül új helyett a választ nyomtam...
(#541) djnice: pont az ilyen hsz.-ok elkerülése miatt próbáltam meg ide írni. USB kábelek (DAC - HTPC) között sem lehet különbség, aztán mégis tapasztalható, a tápkábel is hülyeség, mert mit számít az az utolsó 1 - 1,5 m, aztán talán mégsem hanyagolható el a hatása... (ezzel részemről befejeztem, aki nem ért egyet ugorja át kérem ezt a részt, meggyőzni úgysem fogjuk egymást)
(#544) drdr: peace. Nem voltam teljesen egyértelmű, de Patice volt jó irányban, nem az átviteli sebesség korlátai miatt akartam ilyen kábeleket.
Leginkább emiatt:
"A Cat6 kábelek már külső fóliaárnyékolásúak, míg a Cat7-esek pedig érpáronként is külön árnyékolással vannak ellátva. Természetesen a közös fóliaárnyékolás, és a sodrott réz alap itt már." [link](#545) robim:
-
Gabesz26
senior tag
Cat6, Cat7 kábelt szeretnék venni méterre a NAS, a HTPC + router közé, 1m-es és 7m-es darab kellene. 1000 Ft/m ár alatt mit lenne érdemes (ahogy néztem Cat7 alapból 500-600 Ft/m)? Audioquest Pearl cat6 (esetleg keret felett cat7) vagy a Sommer Cable Cat7 került idáig képbe nálam, ezekkel van valakinek tapasztalata, esetleg valami más? Csatlakozóra is szívesen fogadom az ajánlásokat (ott egyelőre ezt az audioquestet néztem ki [link])
(remélem itt a mélyvíz topikban nem korbácsolom fel nagyon az állóvizet a témával
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest