Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #431 üzenetére
Arra a setupra rx 470 teljesen jó lesz szerintem. Már a 380-as is bírta, csak meg kell nézni, melyik madvr verziót használja az ember.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #188 üzenetére
Pityu reggel írtam, hogy a render idő atomstabil most már. Szinte mindegyik 380-as gpu loadja ugrál(freki) Ez ez fixálható, azóta stabil.
Vakteszten átmennék
Zsófival együtt!
Patice: bejövős
-
Tonyo
őstag
Végül tegnap este megoldódott. Madvr legfrissebb verziója okozhatta, egy régebbivel render idő 33ms stabilan Pityu setupjával. Doubling NNEDI 128
Köszi mindenkinek a segítségét!
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #178 üzenetére
3d mark ban(fire strike) mértem egyet. Egy ezressel kevesebbet dobott. Igaz, amihez néztem az egy i3 6100, nekem i3 3225öm van.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #176 üzenetére
Ez megint egyedi eset, és egyértelmű kompatibilitási probléma, de nálam valami más van. r9 380 -nak sztem nem 260 ms render időnek kellene lennie a 290-esedhez belőtt setuppal.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #174 üzenetére
Ez prefrencia kérdése egyetértek, de az, hogy ugyanazon setup nem megy szintén amd kártyán azt már úgy gondolom érdemes kapirgatni. Legalább szeretném tudni, hogy miről mondok le(saját láncon)
-
Tonyo
őstag
Ezzel együtt, hogy elméletileg hoz-e a konyhára vagy sem a doubling(supersampling), fura, hogy párotoknak működik gyengébb kártyával is.
Nekem 60-70 ms NNEDI 16 felskálázással. 250 en pedig hasít a NNEDI 32, 290-en pedig 128 is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest