Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
Aktív témák
-
Az Android 4.0 felett hivatalosan nem támogatja a Flash-tartalmakat, a Chrome meg semmilyen módon bírható rá a lejátszásra.
Én az Opera Androidra böngészőt használom videónézésre, de sajnos, néha ez is kiírja, hogy nem tudja az adott videót lejátszani.
Ezt el kell fogadni, mást tenni ellene nem nagyon tudsz/lehet.
A további kérdéseket pedig ide tedd fel, légy szíves! -
ate12
újonc
Köszönöm a válaszod!
Igen, az általad linkelt oldalról töltöttem le a programot, fel is tettem. Most megpróbáltam egy másik böngészővel (Chrome) de sajnos nincs változás. Ezen az oldalon olvastam a böngészőkkel kapcsolatban a következőt, "Internetezésre a Chrome mellett a HTC saját böngészőjét is használhatjuk, ami a Google megoldásának két hiányosságát is orvosolja. Egyrészt rendelkezik Flash-támogatással (ez egyébként kikapcsolható), másrészt nagyítás után az aktuális szélességnek megfelelően tördeli a bekezdéseket.". Nem tudom, hogy pontosan ez a flash-támogatás mit is jelent. Ez azt jelentheti, hogy van már a készüléken flash player program vagy még ettől függetlenül le kell töltenem és telepítenem?
-
Legközelebb keress rá a készülék topikjára, biztosan van neki.
Egyébként itt keress rá a Flash Player for Android 4.0 archives részen a legfrissebbre, azt töltsd le, telepítsd fel, menni fog.Bocs, már fenn a gépeden a Flash. Akkor próbálj meg más böngészőt, de teljes Flash-támogatás nem garantált...

-
ate12
újonc
Sziasztok!
Nekem egy HTC Butterfly S típusú készülékem van, melyen Android 4.2.2 verziójú op. rendszer van. A problémám az, hogy vannak videók, melyeket nem tudok a telefonon megnézni, mert flash player kell hozzá. Amikor kézhez kaptam a készüléket már rajta volt a program. A HTC-nek a saját böngészőjével nyitottam meg a videót, engedélyeztem a flash playert, és még így sem indította el a videót. A következőt írta ki az oldal, "A kért videó csak flashplayerben tekinthető meg". Ezután letöltöttem a flash playert az adobe oldaláról, feltelepítettem, újra indítottam a telefont de változatlanul ezt a hibát kapom. Nem tudom mit csinálhattam rosszul.
Kérlek segítsetek kideríteni a hiba forrását.
Segítségeteket köszönöm!
Üdv.: H.A.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPad topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest