- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucuska79
tag
Üdv
Szerintetek ezzel a szünetmentessel működne?
[link] -
cucuska79
tag
Nem spam, hátha valaki upgradelni akar
-
cucuska79
tag
Most akciós a gen8!
-
cucuska79
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, ha vennék egy ilyen VGA-t a serverbe az kb mennyivel dobná meg a fogyasztást?
Csak ritkán használnám filmezésre, többnyire csak ülne benne!köszi
-
cucuska79
tag
-
cucuska79
tag
Sziasztok!
Még 1-2 kérdés
UPS vásárlás előtt állok és olyan kérdés merült fel, hogy a táp aktív PFC-s táp-e? (Még a gyári van benne) Nem igazán értettem mit is jelent. A proliant ilyen-e vagy sem? Mivel szerver, mennyire érzékeny a különböző tudású szünetmentesekre? Olcsóbb vagy drágább lenne-e jó neki?
Köszi a segítséget -
cucuska79
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, Készített-e már valaki összehasonlító tesztet arra vonatkozólag, hogy az n40l / N54l és az új szériás proliantok teljesítmény növekedése kb. mennyi többlet fogyasztást eredményez?
2, Ha vennék egy itt ajánlott VGA-t a gépembe, amit HDMI-vel összekötnék a TV-vel, akkor azt csak oprendszer alatt tudom használni, vagy oprendszer telepítéshez is. Vagyis a HDMI működik-e "DOS-os" környezetben is?Köszi a választ
Gábor -
cucuska79
tag
válasz
radi8tor #2727 üzenetére
Itt a fórumban linkelték be az AMD oldalán lévő drivert. Csak azt raktam fel, az egy 400 megás pakk. Van benn VGA driver is, nem mintha játszani akarnék rajta, meg a chipset. A windowsossal se volt bajom, de azzal se volt gyorsabb! Szóval nem tudom. Sztem jövőhéten újrahúzom, köszi, hogy segítettél!
-
cucuska79
tag
Köszi a válaszokat!
A wnyók szinte 0 kilóméteresek, az egyik alig 1 hónapos, a másikat meg tegnap vettem, tegnap formáztam és raktam bele. Torrent nem ment közben, arra direkt figyeltem és kilőttem! Az lehet akkor a baj, hogy a rendszervinyó csak 87%os, van rajta egy bad sector, szóval halódik!
Rakok bele egy újat, újrahúzom, talán az megoldja. A BIOS modding akkor ebből a szempontból felesleges?Üdv
Gábor -
cucuska79
tag
Sziasztok
Pár napja olyan hibajelenségem van, hogy winyó1-ről winyó2-re történő másolás nagyon lassú lett! Amikor elkezdi indul (TC szerint) 100.000 körül és szépen visszakúszik 36-37.000-re, ami sztem elég lassú! Idáig megvolt a stabil 50.000 körüli, bár még azt is lassúnak éreztem, de ez... A winyó új WD Red széria 2Tb-os. A BIOS-t még nem moddoltam, az lehet baj? Én azt úgy értelmeztem, hogy az alaplapi SATA-hoz kell, (a rendszer vinyó azon van) de igazából a 4 vinyó is alaplapi SATA nem? Viszont idáig meg mint írtam "jól" elvolt! Tegnap észrevettem azt is, hogy van új Chipset/VGA driver 2013.01.21-ei, azt is felraktam, úgy se lett jobb. Win7 64-em van 8Gb RAM-mal!
Szerintetek?Köszi a segítséget!
Üdv: Gábor -
cucuska79
tag
Mit találtam
http://www.ipwebcamera.hu/index.php?old=prods&id=9
-
cucuska79
tag
A másik kérdésre meg a szerverre van egy Mezzmo nevű progi, azzal lehet filmet és zenét streamelni.
-
cucuska79
tag
Sziasztok
Én erre a Bubble Upnp nevű progit használom, playstoreból le lehet tölteni. Nagyon jó kis progi, wifin tud stremelni, avit, akinek jobb telója van az mkv-t is tud, és zenékből a flac-et is megeszi.
A többi DLNA-s eszközt is felismeri, pl lehet telefonról vezérelve a szereveren lévő filmet/zenét tvre mediaplayerre streamelni.Üdv
Gábor -
cucuska79
tag
Üdv mindenkinek!
Hülye kérdés tudom, de mire jó, ha van még egy hálókártya a szerverbe?
Illetve írta vki korábban, hogy a gyári LAN drivert frissíteni kellene, mert az újabb driverrel stabilabb?
Honnan lehet leszedni?Köszi a segítséget
Üdv: Gábor -
cucuska79
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik.e hozzá olyan HDD keret, amivel 2,5-öst bele lehet rakni?
Amúgy tényleg jó kis szerver, a fórum olvasás hatására döntöttem melette. Még a Synologyn gondolkodtam, de horror ára van egy 4 diskesnek. -
cucuska79
tag
Sziasztok.
Már más is kérdezte előttem, de nem kapott konkrét választ, így én is megkérdezném: Win7 /64bit-es drivert hol lehet találni? Csak külön-külön letöltve működik, mert a Hp oldalán nincs?! Többen írtátok, hogy WHS11-et használtok, ahhoz sincs a Hp oldalon driver, a 2008-as jó hozzá? Esetleg valaki feldobhatna valahova egy driver pakkot hozzá.
Köszi
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest