Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
siposkal10 #4 üzenetére
Mint ahogy fentebb is írták.
Kérdésed tedd fel itt: [link]
Topikot bezárom. -
siposkal10
csendes tag
Na most úgy néz ki hogy a windows 7 driverekkel működőképes lesz. Meg fenyegettem h ubuntut rakok rá és most szépen újraindult egyből
-
tserrof77
őstag
Van. Pl [IDE] írj hsz-t, gyorsabban segítünk. Én elsőre háttértár hibára gyanakszom, rosszabb esetben kezdődő chipset BGA forrasz hiba.
-
siposkal10
csendes tag
Sziasztok. Adott a címben említett laptop. Van egy olyan problémám amivel régóta szívok. Fel telepítem a rendszert drivereket és egyszerűen ha le akarom állítani vagy újra akarom indítani kb 10-15 percet szenved a gép mire meg történik a csoda. Fórumokon annyit találtam próbáljam meg a csökkentett módot ha ott is csinálja akkor a géppel van valami. Na csökkentett módban simán pöcc újra indul és le is áll szépen. Próbáltam windows 10 et és windows 8.1 et is. Kezdem feladni ezt a windows témát. Igaz win10 driver nincs a HP oldalán de 8.1 hez van driver. Próbáltam win 10re a 8.1 és 7 drivereket nem jó. A win 8.1 en ugyan ez.. Nem tudok rájönni melyik driver csinálhatja mert telepítés után driverezés nélkül is szenved..Valakinek valami ötlete?
Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest