- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Üdv a topicnak!
Az említett, pontosan megjelölt típusú notebookal lenne a következő problémám
dv 6327 caBekapcsolást követően felvillannak a quick button-ok (ahogy, normálisan kéne neki), venti felpörög, majd néhány másodperc szünet után, kikapcsol és automatikusan újraindul. És ezt a folyamatot végzi megállás nélkül.
Előzmények:
kb. 2 éve volt chipset cserélve, mert tönkre ment, illetve az utóbbi félévben egyre hangosabban zúgott a venti, amikor dolgozott a gép.
Ötlet valaki?
Illetve jóféle Pesti notebook vagy HP szervíz holléte is érdekelne?
Esetleges válasz(ok)t előre is köszi!
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok!
Inditasi problemam van: Egy ideje ha bekapcsolom a notit, nem indul el, hanem egy ideig zug, aztan hirtelen ujra indul. Van hogy 3 ciklusban csinalja ezt, mire bejon a win7, de van hogy egy feloraig kinlodik igy es ki kell kapcsolni. Szoval teljesen valtozo.
Alaplapra gyanakszom, esetleg memoriara.
Annyi meg, ha veletlenul bejon a win, onnantol mar stabil.A tipusa: HP dv6327ca egesz pontosan
Sorry az ekezetek hianya miatt
-
용 Bob
senior tag
Üdv Totyik!
Van egy hp pavilion dv 6327 ca típusú notim[link].Úgy néz ki nagy gáz van vele.
Bekapcsolom,villog a billentyűzet,megpörgeti a vinyót, majd kikapcsol.vár 1-2 mp-t,majd megint be aztán hirtelen megint kikapcsol.megjegyzés.:a monitoron nem jelenik meg ezalatt semmi.
Ötleteket,javaslatokat előre is köszönném.
-
용 Bob
senior tag
Thanks a válaszokat.
Azthiszem ezekután,inkább kikapom az aksit ha hálózatról megy a noti.
Utánna néztem elég nagy részét teszi ki az aksi a gép költségének.
Szóval nem olcsó mulatság a kinyirt aksi. -
용 Bob
senior tag
Üdv Totyik!
A kérdésem lehet láma,azért feltedszem:
Van egy HP dv9618ca 17"-os notim, és nem tudom hogy érdemes-e kivenni az aksit akkor ha hálózati töltésröl megy és már fullon van az aksi?
Megrövidíti-e az életét az aksinak ha így használom.
Hallottam már olyat is hogy az illető notijának aksija így ment galyra. -
용 Bob
senior tag
Hy Topic!
Kaptam a jézuskától egy HP Pavilion dv9618ca
notit.[link]
Nagyon zsír a gép csak,csak a videókártyavezérléssel nem vagyok kibékülve
Video Graphics:NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) erről ki mit tud?Kezdésnek feltoltam egy FIFA 2007-e de szakít rajta.Egyálltalán elindulnak újabb játékok ezzel a videókarivalAz már leesett hogy integrált,de valaki tud valamilyen megoldást arra,hogy esetleg jobb videókarit varázsoljak a rendszer alá?
Thanks mohoyoyo!
-
용 Bob
senior tag
hali mindenki!
Van egy pavlivion dv6000-es notim.A gondom az lenne vele,hogy a telepet nem akarja tölteni,pedig rá van dugva a hálózati töltő.Ez miért lehet?
Még annyi hogy ki is irja a telep ikonhoz,hogy (0% áll rendelkezésre(csatlakozva,nem töltődik)) -
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Írtam már a problémámról a topicban.Most ott tartok hogy végre sikerült belépnem a rendszervisszaállítóba ( recovery),de mikor elkezdené az eksönt-( partició format,rendszervisszaállít)-akkor ír egy ilyen hibát: ''Error 100a please contact HP''
Ötletek?!
Elegem van... -
용 Bob
senior tag
A problem még nem oldódott meg.A get data back for NTFS progit kipróbáltam amit ajánlottatok,csak a probléma az,hogy még mindíg nem tudom kiírni IMAGE fájlba a recovery discet.Illetve alapból HIDE-tipusunak minősíti a program,ezért nem tudom mit lehetne még csinálni.A progival csináltattam egy image fájlt elvileg a recovery partícióról,de azokat darabolva csinálta meg,és nem rendelt hozzá semmilyen progit.
Ötlet valaki??? -
용 Bob
senior tag
Wow!
Meg van a prog,csak rá kéne jönnöm hogy kell használni
Remélem nem csinálok nagyobb kárt -
용 Bob
senior tag
válasz
parandroid #270 üzenetére
Hy!
Nem particionáltam újra a recoveryt,sőt még ki is írja hogy hogy 6,..giga foglalt rajta,ebből gondolom hogy rajta van még a cucc,csak éppen előhívni nem tudom xp alól.belemegyek a recovery könyvtárba aztán nincs ott semmi,közben meg jelzi,hogy el van foglalva rajta 6,7 giga.
nem particionáltam újra,csak a 140 gigás-nem recovery-particiót formáztam és rakatam fel az xp-t.Szóval ezért látok némi reményt. -
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Nem rég lettem tulajdonosa egy HP Pavilion 6327ca típusú nooteboke-nak és a következő problémám lenne vele:
Alapból Vista volt rajta én meg reflexszerűen felraktam az xp sp2-őt.A probléma innentől kezdődött,mert naívan azt hittem,hogy majd töltök le drivereket a hp honlapról,aztán megy majd minden ahogy kell.De nem így lett,mert nem fogadtta el egyik drivert sem,ami a honlapon volt.Aztán (ezzel kellett volna kezdeni) elolvastam a használati utasítást.Akkor esett
le (ilyennel egyépként még nem találkoztam) hogy van egy recovery nevezetű meghajtóm,amin szépen minden driver, a vista telepítő,és egyébb kellékek vannak.De mint mondtam,ekkor már késő volt,mert az xp már ott figyelt a notin.Ezért most ott vagyok.hogy nem tudom visszanyerni az adatokat a recovery meghajtóról.
Egyébként nem értem hogy több százezres géphez miért nem lehet telepítő DVD-t adni???
Tán ezzel akarnak spórolni??
A hab a tortán,hogy ezt a gépet Canadából hozták,szóval szervíz nem túl esélyes.
Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást,előre is köszönöm!
Ja az F11 nyomkodást bootnál már próbáltam,állítólag azzal bejön a rendszervisszaállító,de eredményképpen csak sípolt mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest