- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Pyttawrx #55489 üzenetére
Nem véletlenül lett a valtotarsa egy elitebook 850 g7..
Ha tehetem nem fogok consumer laptopot venni..
Már a ThinkPad esetben észrevettem annó a különbséget..Egész más darab volt erzetre, mint a sokkal újabb acer aspire..
Ami egy szappantartonak tűnt mellette.De úgy vagyok vele, hogy itt kész helyzet van, ezt kell szeretni.
(A telepített ügyviteli programot 25+Áfa áron installaljak másik gépre, ha ez a gép még menthető, kapna némi ramot, meg egy ssd-t És évekig tudjuk tovább használni, amire kell arra így elég lenne)Inkább hajlandó lennék megfizetni egy hozzáértő segítségét..
Ha meg kerülne egy bontott cseredarab az lenne a non-plus ultra..
Szóval ajanljatok valakit aki megbízható es segít..
Ezt saját zsebből fizetem, így lényegtelen a számla képesség .Előre is köszönöm..
-
Varga Csaba
aktív tag
Sziasztok,
Adva van egy 15-bs151nh laptop amiben megadta magát a procihuto.
A szetszedesnel szembesültem vele, hogy a ventilátor mellett levő csavarok aljzatai, amik a kijelző zsanert rögzítik töröttek, így nem lehet rendesen kinyitni, becsukni.Keresnék olyan szakembert aki orvosolni tudná a problémát.
Kerestem a neten készülék házat, de csak optikai meghajtó nélküli verziót találtam, ami nem tűnt megegyezőnek.
Kihez tudnék ezzel fordulni? Saját szakálla nem állnék neki még egy típus azonos ház esetében sem az atszerelesnek.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest